26

Анонимен

преди 3 години

Българите от западна България поне имат топки. Ако бяха наще продажници (дебелогъзите) щяха да се наведат както се наведоха за еднополовите бракове ;)

25

дядо Джо

преди 3 години

Може да показва и ще показва каквито си иска пръсти на васалите, работата му е опечена, а васалите нямат думата. Дядо Джо е решил - Македония е ЕС и НАТО, и васалите ще направят това което нареди дядо Джо.

24

Сърбин

преди 3 години

Нормално Македония е сръбска и винаги е била

23

Анонимен

преди 3 години

За какво сме се заинатили ли? Утре ще има изложба в ЕС по историческа тема и македонците ще се представят със Самуил. После ще има изложба на тема азбука и те ще представят тяхната за произход на кирилицата. И т.н. Способни са на куп пасивно-агресивни подходи заради омразата си към българите. Която от край време е безкрайна. Беше голям шок като попаднах в македонски форум за първи път преди много години. Първо, защото говореха за България в един милион теми, второ, по начина, по който говореха

22

Шок

преди 3 години

Не ни интересува какво мисли премиера на третокласна държава населявана с пето качество хора!

21

Анонимен

преди 3 години

Заев, имате и друг вариант да станете жители на ЕС, ще си платите на Шкембе войвода и ще получите европейски паспорти.

20

Анонимен

преди 3 години

То т.н. македонци са малцинство в Северна Македония и е безсмислено да се преговаря с тях, по-добре е да се преговаря с шиптърите, те поне нямат претенции че са нещо повече от нас.

19

Анонимен

преди 3 години

Заев-Персона Нон Грата в България.само Борисов да е посмял да го покани,да го прегръща,да ми говори за братя и сестри,за Джамбаски се отнася същото.Аман от тия ваши братя и сестри и сръбски турбофолк//това за БАЦЕТО СЕ ОТНАСЯ/.

18

Сатира

преди 3 години

Влизам често в страницата на тоя Богоевски, комплексиран млад политик със мераци за Евро депутат. Иначе е завършил в София, май доста комплекси е развил там... Също така има доста ***, платени от фалшиви профили, сеят омраза и антибългарска пропаганда.

17

Анонимен

преди 3 години

До ДеянТрябва да им пратят вещер ...

16

Анонимен

преди 3 години

Това е точно желанието на българския народ,а че Борисов щеше по линия на Цеца Величкович да ви клекне това е може=би така.Но Борисов не управлява сам.Хора,българи ако не е в началото на изречението се пише с малка буква,не се излагайте,ние не пишем с македонска граматика.

15

Югозападен

преди 3 години

Взаимно е

14

Анонимен

преди 3 години

Въобще не ме интересува какво си мисли или говори Заев. Възпитаник на политическото инженерство на отворено общество. На скоро по тв-то публицистичка ровеше из корените на рода си, и стигна до македонско в издирване на гробове на загинали роднини. НЯМА ТОКОЗ МАНИПУЛРАНО НАСЕЛЕНИЕ. Обикновени селяни като разбраха, че е от България, се направиха на не чул, не видял, и за по малко от половин час, се събраха за реакция на контра, срещу, без да се информират какво и защо търси в техния край.

13

обикновен

преди 3 години

Заев: "Вярвам, че това не е желанието на българския народ и на премиера Борисов". Българите и Борисов: "Грешиш!"Аз: "*** си, чедо, в къщи (обедини се с Майка си, България) и няма да ти дърпаме ушите!"

12

777

преди 3 години

Като много знаят нека си стоят извън ес

11

Ха-ха

преди 3 години

Когато титовисти ни наричат фашисти,това по-скоро изглежда като комплимент.

10

Деян

преди 3 години

След като се удавиха доста наши сънародници в Охридското езеро в онова препълнено корабче.......сега македонците там плашат децата да не влизат в езерото на дълбоко,за да не ги хванат българите за краката !!!! Аз унемях като го чух!!

9

Анонимен

преди 3 години

Към коментаторката от твитер, "Ягода": - защо пишете на латиница- каква дума е вашето име Jagoda и какво означава- не ми е приятно да ползвате български лични имена, ако сте пълнолетни моля да си ги смените на ваши (ако ще да са маколюбец ил сърбогордец) и моля не ни ползвайте азбуката, ще ви искаме патент

8

Astarot

преди 3 години

Да беше жив Ванче Михайлов, ако имат късмет, щеше да им се изплюе в лицето на тези...

7

Анонимен

преди 3 години

Такова изказване означава обявяване на война! Ей, Заев, мери си приказките да не ти наврем ние, българите, среден пръст някъде!