18

Сата НАТО

преди 3 години

Уволнявай!Да сие бават маиката!Който не му харесва, да отива да носи тухли и цимент по строежите!

17

Анонимен

преди 3 години

Подкрепям учителите. Държат малките там като жертвени агнета никой не мисли ако се случи нещо с родителите кой ще ги гледа тези деца

16

Анонимен

преди 3 години

И без това повечето учители са на пенционна възраст, да напускат и да дават път на младите.

15

Анонимен

преди 3 години

Защо децата са на училище? Никой не може да го обясни. Изглежда, че заповедите на правителството идват от световното правителство. Следва да си зададем въпроса - за какво са ни тогава?

14

Анонимен

преди 3 години

След като имате натрупани многонякои и с по100- 80- 60дни отпуски от минали години е редно да си ги ползвате, като всички нормални работещи на трудови договори хора.

13

гост

преди 3 години

Браво това е една много умна и мързелива идея , а защо всички включително и лекари,енергетици,транспорт и прочие не преминат на дистанционна работа . Ще е голям кеф например търговски работници да ти предлагат виртуален хляб и хранителни продукти ,с други думи "очи пълни корем празен" . Явно тия пишман псевдо даскаля /само така мога да ги определя/ смятат всички ни за балами .

12

Анонимен

преди 3 години

Ами според Учители трябва да се затвори тогава цялата държава....

11

Родител

преди 3 години

Министре от МОН децата не са Ви играчки като се счупят да си купим нови.Нито учители.По телевизията не видях нито един господин от МОН да изкажат съболезнование на умрелите учители.Затворете училищата и пазете нашите деца и техните учители будители.Ние сме с Вас учители.

10

Ами да

преди 3 години

Проблемът е че много от учителите са на възраст и с хронични заболявания и те и близките им се страхуват и то с основание.Немалко са или в карантина или в болнични и пълноценен учебен процес няма.

9

Анонимен

преди 3 години

Ами то всеки иска да си стои в къщи и да не работи, ама кой тогава ще ви изкарва заплатите, а УЧИТЕЛИ???

8

Onufrii

преди 3 години

Досега колко много известни личности казаха че са хванали този "смъртоносен вирус", но единствените случаи на починали са мъж/жена на някакви години години.

7

селянин

преди 3 години

правилно я съм зая коко моем да лежим они таквая карантина не мое да измислят

6

Пфуууу

преди 3 години

Герб=геноцид20 учители вече се споминаха...

5

Доктор

преди 3 години

Вчера минахме максимума на Италия по максимален брой починали за един ден на милион население. Днес бройката е подобна...А се опитват да замазват фактите....Аз си мислех, че имаме здравна система. Да, не много добре финансирана, често допълвана от пенсионери, но що годе работеща. И ще я имаме поне следващите десетина години...Но ... пандемията я срина за няколко месеца, и то заради политически решения....Има един виц: Питат доктора, кога ще свърши пандемията. Доктора отговаря: Не ме питайте, това е политическо решение.

4

Факт

преди 3 години

Утре или вдругиден минаваме Китай по брой потвърдени заразени. Необходими са СПЕШНИ мерки!

3

Анонимен

преди 3 години

гербаджийските калинки са хитри, това не може да се отрече20 % няма да инкасираме никога, щото децата са безсимтомнивиж дваесе процента даскали че ги заровиме, няма проблем

2

Анонимен

преди 3 години

Да напускат, какво плашат!!! И, аз искам да си стоя в къщи и да си п-ърдя, ама не става, трябва да се работи....

1

Анонимен

преди 3 години

Утре или в петък минаваме Китай по потвърдени случаи на Ковид! Китай е 2 милиарда, ние нямаме и 7 милиона! Кога ГЕРБ ще се предприемат истински мерки !!!???