88

Анонимен

преди 3 години

Щом един пожарникар можа да стои 11 години начело на държавата,защо не и един музикант?А ако вие сте достатъчно образовани и с авторитет във вашата област,направете партия,докажете своите способности,чест и морал и ние ще гласуваме за вас.

87

4epa

преди 3 години

И АЗИС ПРАВИ ПАРТИЯ, ЩЕ СЕ КАЗВА - ВСИ4КИ НА МОТЕЛ !!!!!!!!!!!!!!!!! ДАЛАВЕРАТА Е ГОЛЯМА СЛЕД КАТО ВСЕКИ ПРАВИ ПАРИЯ !!!!!!!!!!!!! ТЕ ОВЦЕТЕ САМО БЛЕЕЯТ КОГАТО ГИ ДОИШ !!!!!!!!!

86

Анонимен

преди 3 години

До мишо бирочетоKoj ,mutri sa go finansirali vinagi!

85

Шопа

преди 3 години

Къв а тоа таласъм?

84

Анонимен

преди 3 години

Това ще е последния пирон в ковчега. Слави на власт. От друга страна от 30 години уж все удряме дъното, а се оказва, че може и по-дълбоко да копаем. Деградация с всеки следващ.

83

:)

преди 3 години

Харесва ми колко ви е страх от Слави. Така. Така.

82

мишо бирочето

преди 3 години

в нова зеландия взимат само със солидна пачка. австралия е бетер от европа по отношение на личната свобода. не остана къде да се емигрира, това е проблемът.

81

Рангел

преди 3 години

Оркестър Кристал --- също ще гласуваме за Слави и Партията му .. Той е Колега с Оркестър също .

80

бам

преди 3 години

Добре де ясно че тези които бихте гласували за него не сте особено умни. Сигурен съм обаче че поне един умен човек познавате. Преглътнете малко егото си, попитайте го за мнение, не бъдете коне с капаци. Хванете ако искате само идеята му за избирателна система. Запитайте се защо е прилижоима само в няколко африкански държави и туркменистан да кажем... задайте си още критичини въпроси. Не искам пак да избирате Воленовци и Барековци. : (

79

САМО Г-Н ТРИФОНОВ!

преди 3 години

ИТН са влезли и влизат в контакт с много професионалисти.Когато ги изберем и вкараме в управлението, за министър на финансите ще имаме успял финансист. За министър на здравеопазването, успял специалист в медицината...А не, както до сега - счетоводител в здравеопазването... ква е тая подигравка?

78

men

преди 3 години

БКП, СДС, БСП, НДСВ, ГЕРБ, и.т.н. докато не остане един българин.

77

Анонимен

преди 3 години

тука има едно чалга-пионерче на Слави дето ще си счупи пръстите ... по-леко нашия ... изборите ще минат, пръстите ще ти трябват

76

ЦЕНЗ

преди 3 години

Крайно време е да се въведе някакъв образователен ценз и изискуем опит в определена сфера за влизането в парламента. Не може куцо, кьораво и сакато, разни чалгари, пожарникари, масажисти и тем подобни недоразумения да се набутват по втория начин в парламента и баталясват и излагат България пред света.

75

случайно преминаващ

преди 3 години

Ако това липсващо звено в еволюцията се докопа до какъвто и да било политически пост в страната, мисля да емигрирам. Австралия или Нова Зеландия ми звучат добре. Искрено съжалявам хората, които ще гласуват за него. Сигурно е тежко да си умствено изостанал.

74

мишо бирочето

преди 3 години

слафчо кой ти финансира таувизийката бре?

73

До 80

преди 3 години

Е как да не може,бе!Тия,които гласуват за ГЕРБ вече 11 години какви са,ако не тъпички?

72

BOKO

преди 3 години

I da plivate i da ne plivate,Boko ste gi otvee vsichkite prez martHaide davajte natatak s troleneto po noti

71

Ква

преди 3 години

Ква е таз партия ИТН?И Така Нататък ли се казва?Сиреч квото е било пак същото ще е...че и по зле!

70

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Нови гладни...мухи кръжат.Ние старите не сме...утепали,новите настървено...чакат.

69

25%

преди 3 години

ИТН 25%ГЕРБ 13%БСП 10%ДБ 8%ДПС 3%