29

Йосарян

преди 3 години

Мангъров никога не е казвал, че Ковид ще "изчезне" юни-юли. Каза, че тогава значително ще намалеят заразените. Както и стана.

28

Анонимен

преди 3 години

Иска ви се маските да вършат работа при ковид19, но те не вършат.Иска ви се смъртността да е виска, но тя не е - всяка година от грип умират 1500-2000 човака в България, а до сега за почти година са умрели 1000 от ковид19.Иска ви се да се страхувате и винаги да има някакъв спасител, на когото да целувате дупарата, но няма такъв.Всичко е мижи, да те лажем!Еднократните маски бяха по 5-9 ст. преди "пандемията" сега за по 50-60 ст, което 6-10 пъти (600-1000%) по-скъпи.И това са дреболии...

27

До Бау

преди 3 години

Мангъров едва ли е чувал за Китай.

26

Анонимен

преди 3 години

До АзимовЩо не се пишеш доброволец в някоя от болниците в ковид отделението: нали е нищо работа, а и търсят доброволци.Или само тук си смел и "разумен"?

25

Хора,

преди 3 години

Стойте си вкъщи и не ходете в Инфекзиозната. Така имате повече шансове да оцелеете. Иначе може да попаднете в ръцете на лекари като Мангъров.

24

Бау

преди 3 години

Мангъра хубавичко да си помисли защо Китай се оправиха и почти нямат нови заразени. Причината е мноооого проста. Всички носят маски и спазват мерките. Хората са дисциплинирани.

23

Анонимен

преди 3 години

До с умисъл действаНе се опитва да прави политическа кариера: запада му бизнеса и трупа популярност, а и има лаборатория, та колкото повече болни толкова по-добре за него, нищо, че разправя, че нямало проблем.Отделно, тоя, който в момента съветва щаба, е професионално по-реализиран, и това е личното отмъщение на дребното същество Мангъров.

22

Чиновник

преди 3 години

Според този уж "доцент" коронката трябваше да изчезне през юни-юли. Също така, това било "обикновено грипче". Нищо от това не е вярно. Абсолютно некомпетентен и некадърен. Сигурно вярва и, че Земята е плоска.

21

Анонимен

преди 3 години

Браво на Мангъров за постоянството в казването на истината. Дано не му се случи нищо. Правителството и НОЩниците са гадняри.

20

Азимов

преди 3 години

Само трябва да видиш напънатите статиите за Ковид в правителствените кафяви медии, за да ти стане ясно каква долна и преувеличена пропаганда е това. Мангъров се опитва да влее малко здрав разум в тази малограмотна гмеж, но според мен напълно безсмислено. Все едно да отидеш в църквата при вярващите овце и да прокламираш научен атеизъм.

19

Анонимен

преди 3 години

Като Мангъра каза "Науката в мое лице" и ми стана ясен.

18

1

преди 3 години

До БауДругаря Мангъров разчита на абсолютни изказвания и по това личи, че е ***. Личи си и по аргумента му:"останали коронавируси, които са отговорни за около 15-20 на сто от всички респираторни инфекции - хрема, сополи, кашлица през студените месеци на годината. Затова носенето на маска не допринася съществено за неразпространението на този вирус конкретно и на всички респираторни вируси"А кой е казал, че носенето на маска не би понижило тяхното разпространение?

17

И.Т.

преди 3 години

Маската не е панацея, но все е нещо. То и правилата за движение по пътищата не предотвратяват загиналите, ама не ги отменяме.

16

Волф

преди 3 години

Не знам кой в България си мисли, че хукне ли към болница, има по-голям шанс да оздравее. Трябва човек да в в предсмъртно състояние да се навие да отиде!

15

с умисъл действа

преди 3 години

не е от сатрческо слабоумие, ще прави политическа кариера и за да си осигури място, трябва да говори обратно на властта, независимо, че лъже. лекарите е крайно време да се намесят и да го лишат от лекарски права, да ходи да се изявава по телевизии и в политиката.

14

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Евала на тоя Човек!"През юни вирусът си отива, нали?

13

Анонимен

преди 3 години

На господин доцента ще му дам един малък жокер. Частицата на този коронавирус е малка, но тя излиза от маската, прикачена към друга частица (капка от кихане, кашляне), която маската задържа на 90%. Колко научни статии излязоха в доказателство на това, но нашето доцентче си говори празните приказки. Жалко, много жалко. Обеща да си скъса дипломата, ако лятото вирусът още е тук, но не го направи. До кога ще се дава гласност на този престъпник???

12

Анонимен

преди 3 години

Евала на тоя Човек!Не можаха нито да го купят, нито клекна пред простащината на гробарите...

11

социопат

преди 3 години

Мангър убиец скрий се някъде бе, нямали кой да го озапти тоя?! Абе в тая държава прокуратура няма ли? Ако не се намесите, ще го разкъса или лекарското съсловие, или близките на някой починал от вируса ***. последно се разбра, че в АБВ щял да влиза мръсника, слушайте го, ще живеете дълго нещастници.

10

Бау

преди 3 години

отново приказва глупости ... Маските не са 100% защита, но са по-добре от нищо. Това го повториха всички 101 пъти. Ако всички ги носят шанса за зараза пада много. Ако само ти носиш, но всички около теб не носят, шанса да се заразиш си остава голям.