13

Анонимен

преди 3 години

Бълтарина не се е променил много от времето на османското владечество. Тогава е можело да обявим независимост много бързо но всички възстания са свършвали с потушавне заради предатели. Сега тези които са против протеста са същите преродени предатели от онова време, само че годината е 2020

12

Анонимен

преди 3 години

Браво на тези граждани ! Много точно казано : аз не съм упълномощил никой да говори от мое име !

11

Koko

преди 3 години

Веско Георгиев, как точно смуче чрез управляващите и има ли икономически обвързаности

10

Анонимен

преди 3 години

партия герб тръгна срещу българския народ а това не се прощава. като паднат разследване и лустрация на всички членове на герб и семействата им доживот

9

Бог да ги накаже

преди 3 години

Група "граждани" на хранилка...!!!

8

Анонимен

преди 3 години

неска има доста тролене а

7

Българско радио

преди 3 години

На мястото на протеста НЯКОИ работят дистанционно!? А другите, гледайте да не им излезят мазоли,мажете ги!

6

Пижо

преди 3 години

И по времето на Левски е имало граждани/селяни, които не са искали да им се нарушава комфорта или са печелили от статуквото. Разбира се, те първи са се възползвали от свободата, която са получили. Левски беше предаден от един от тях! Другите пък само гледаха и не направиха дори опит да го освободят.

5

Много добре

преди 3 години

но за съжаление все повече се налага усещането, че не някакви граждани, а именно полицията протестира и блокира кръстовищата. Реално протестиращи почти няма, а палатките са празни до една, само в някои има стекове с вода. Някой има много голям интерес да изглежда така, че в България има недоволство и да реализира предсрочни избори. Като че това е всъщност ключа те да са именно предсрочни. Сега за сега като че ли всички политически партии губят от това освен Слави.

4

пепе

преди 3 години

Най-страшното е когато шепата шумни *** за помислят за умни и за мнозинство. Не Доган и "Мафията" ще съсипят тая държава а "умните и красиви" ***!

3

Анонимен

преди 3 години

Айде тиквата и юриста завършил пуца за милиционери, да си подават оставките, за да може гражданите да не търпят дискомфорт.

2

Анонимен

преди 3 години

Юди и поп Кръстювци винаги ще има!За няколко сребърника са готови да про(е)дадат и майка си и децата си...

1

Анонимен

преди 3 години

Дали Прокуратурата ще направи нещо, как мислите?