78

Анонимен

преди 3 години

В Монитор,статията за хотела на Нинова,купен с крадени държавни пари,достигна 223 300 четения,счупиха рекорда по четене.Не може да се отрече,че Нинова има вкус, но такъв човек не заслужава да е начело на БСП,щото не се знае какво още ще окраде от държавата, оставка на Нинова и назначаване на нов честен водач на БСП!

77

Анонимен

преди 3 години

Абсолютни клишета които изговяря сигурно всеки втори на тази среща. Все едно да направиш ледното изказване - трябва да разберете, че след деня настъпва нощ.

76

Анонимен

преди 3 години

ВАЛОНИЯ=ФРАНЦИЯ

75

ПроСоТо

преди 3 години

До Българин/96/ти не си оригинала и за това си наблъскал такива дивотии..

74

Анонимен

преди 3 години

Изтекла е стенограма от разговор между шиши и боби.Шиши му е забранил да подава оставка,защото иначе го чака затворЧрез гешеф..Ако Радев направи служебно,ще въведат машинно гласуване и ще загубят.Предстои обработка на Радев.Е,пак не разбирате кой е най-силен в държавата.И прокуратурата е негова и полиция..

73

панчо

преди 3 години

делянчо изпрати боко да поиска от брюксел още безплатни пари за краденеинтересно защо не го изпраща на изток да иска пари?

72

пияница мистик

преди 3 години

До БългаринХАхахахаха, значи да смятаме, че Кyрнелката е пудел на Херо Мустафа и САЩ, така ли другарю Българин :)))

71

Българин

преди 3 години

Виваком е собственост на КГБ за да контролира сателитите на НАТО в Европа !БОЙКО е троянския кон На Путин в Европа и САЩ!

70

До: Деян

преди 3 години

Не бих дал властта на ***, Манолова и Славчо, каквото и да става! Точка. Радев е фигурант и му дърпат конците отвън. Точка!............Но, би искал да си подложиш задд-ника на Боко и да те *** като риба, каквото и да става!

69

хъша

преди 3 години

нашия гион сурат пак се разискал той само в това е добър а да и също във самоизтъкванетовече има схемата за открадването на тези поискани пари само веднъж да ни ги подарятвсички се самозабравиха в искане и това е една от причините от опасност да се разпадне ЕС щото всеки цеди а не не иска да слага вътреедва когато го саморазрушим този съюз ще се усетим колко самозабравили сме билино вече няма да има от къде да искаме и да вземаме(крадем)тогава изтока ще започне да ни взема квото имаме

68

Българин

преди 3 години

Само протестите мирни ,могат да съборят премиера на Путин Бойко Борисов от поглъщането на Руската мафия и КГБ на България и народа и !Това е История за освобождаване на децата ни от Бойко пудела на Путин !

67

Коментар

преди 3 години

Е затуй ли оди чак у Брюксел?За протоколните празни дрънканици и шаблонни лафове?

66

Анонимен

преди 3 години

помощта тук винаги е не за безработни ,а за работодатели държавата им дава пари с които ти плащат те са ти "помощ" само,че трябва да си ги изработиш

65

Българин

преди 3 години

Руската мафия, контролира държавата България чрез съд и правителството!БОЙКО е назначен от Путин, за да контролира Европа и САЩ Новаков е собственост на КГБА Пеевски чрез контрабанда на цигари и оръжие поддържа ИДИЛ и Русия!

64

Анонимен

преди 3 години

Много манипулативна статия. Защо не напешете истината. Все пак има и други сайтове освен Тиквено-Прасешките, тези на ГЕРБ-ДПС.

63

Анонимен

преди 3 години

Нещо не искат да му отпуснат пари, а колко хубаво щеше да е, да се върне на бял кон и да каже, виждате ли колко ме уважават :)

62

Превод в ефир

преди 3 години

Борисов: дайте пари, че не съм способен да си контролирам населението, отсвирих щаба и вместо да ограничавам заразата стягам продънените болници.

61

Анти-мафиот

преди 3 години

Според ТУЛУПА трябва да се концертира върху следващите 6 месеца до една година, когато ще бъде осъден и се счита че ситуацията ще бъде най-тежка................ ЗАРАДИ ДОЖИВОТНАТА ПРИСЪДА КОЯТО ЩЕ ИЗЛЕЖИ В ЗАТВОРА!!!

60

Сандо

преди 3 години

ще уреди милиони за усвояване ама няма да ги усвоява той

59

Деян

преди 3 години

Не бих дал властта на ***, Манолова и Славчо, каквото и да става! Точка. Радев е фигурант и му дърпат конците отвън. Точка!