29

Анонимен

преди 4 години

Тези, които може да умрем от ужаса от този експеримент и отнемане на права, в коя графа бихте ни вписали. Защо едни са по ценни за вас, а други които просто си искаме правата, работата и доходите и бизнеса и не искаме да ни спасявате, а да ни оставите да си живеем живота, защо ние не сме ценни за вас. Как разбирате кой е по ценен. Не искам да ме спасявате, а да ме оставите да си умра от смъртта по божия воля.

28

Пророк Илия

преди 4 години

Генералът да не се прави на мен - аз съм истинския пророк и казвам, че можеше и да не живеят с години - шанса е 50/50.

27

Калеко Алеко

преди 4 години

До Pf ... Просто изразих едно скромно мнение, анализите, критиките и заключенията оставям на форумни капацитети като Вас ... !!!

26

Генерал Годжи

преди 4 години

И аз можех да съм хетеро ама от малък се запалих по г-й по-ното и ето..станах ***

25

Анонимен

преди 4 години

Генерал Мутафчийски мисли за Короната и Коронатa мисли за генерал Мутафчийски. Можеха да живеят и столетия и Aеони ама родили са се хора кво да правят чиляците и болните от рак можеха да живет по 100 години някой да е обявил пандемия ?

24

Анонимен

преди 4 години

браво pf каза му истината на калеко палеко

23

Анонимен

преди 4 години

каза хирурга по повод вирусивсе едно да ида за имотен съвет при аптекар, а не брокер

22

Анонимен

преди 4 години

Ей това никога не съм го разбирал. От практиката на жена ми - на 91 години дядо, карцином на белите дробове, прогноза 1 година. Ееей, скъсаха го от операции и химио. Живя малко повече от година и три месеца, ама живот ли беше?После обаче такива като Ментраджийски излизат и казват: "*** можело е да живеят повече, благодарение на медицината". И статистически е прав. Но реално - не.

21

Дефицит на доверие

преди 4 години

"Ген. Мутафчийски: Починалите от коронавирус са можели да живеят с години"Те и загиналите при катастрофи през този период също можеха... И другите "некороновани" починали в страната, също можеха.А не лекуваните от други болести заради короната се надяват това да им се случи, мон женерал.

20

Анонимен

преди 4 години

Абе...тоя нали щеше да се маха? От какъв зор пак тровят хората с него?

19

ГЕНЕРАЛ МУТ. Е ЛЪЖЕЦ

преди 4 години

И ПОЧИНАЛИТЕ ОТ УСЛОЖНЕНИЯ ГРИП-СЪЩО! ТАКА ЧЕ, ГЕНЕРАЛЪТ ЛЪЖЕ БЕЗСРАМНО И УВЪРТА В ОТГОВОРИТЕ СИ, ЗАЩОТО Е СЛУГА НА ЕДНА ОБИКНОВЕНА ТЪ ПА, АЛЧНА И КРАДЛИВА МУТРА, КОЯТО МУ Е ОБЕЩАЛА ПРЕЗИДЕНТСТВОТО. ГЕНЕРАЛЪТ МУТАФЧИЙСКИ ПАДНА ТВЪРДЕ НИСКО И СЕ ПРЕВЪРНА В ОБИКНОВЕН ИБРИК ЧИЯ НА ОНЯ ОТ БАНКЯ. МНОГО БЪРЗО ГО "ОБРАЗОВАХА" СЪЩО КАТО БОКО ДА ГОВОРИ МНОГО, ДА НЕ КАЗВА НИЩО И НАГЛО ДА НЕ ОТГОВАРЯ НА ИСТИНСКИТЕ , НО НЕУДОБНИ ВЪПРОСИ!

18

Pf

преди 4 години

До Калеко АлекоКато гледам и ти си тук и анализираш. Значи не си по-различен от останалите. Мнението ти за другите важи и за теб самия явно.

17

Анонимен

преди 4 години

Значи признавате, че сте ги лекували лошо и мерките ви не струват. Сигурно пак ще пуснете конспираци, че 5G ги е убило от космоса за да се оправдаете. Как не ви е срам да лъжете най-безсрамно.

16

Анонимен

преди 4 години

Това тъпогъгълниците не могат да го проумеят вече 3 месеца. Като има диабет или инсулт един човек, да не би да е втора ръка и да го затриваме?

15

Калеко Алеко

преди 4 години

Компетентните анализатори във форума пак подкараха речитатива си ... Ако някой раздаваше пари за акъла им, безделниците в сайта щяха да станат милионери ... !!!

14

Театър Сълза и Смях

преди 4 години

Можеше ''генерале'', особено ония 85-88 годишните..........оставаха им поне по още 20 години!

13

Анонимен

преди 4 години

Особено 85 годишната бабичка болна от рак.Излага се.Уж голям доктор.Всички знаем че в България хванеш ли рак си в гробът.Средната продължителност на животът е към 65 реално. Стотици години щяха да живеят още определено.

12

Анонимен

преди 4 години

-----но се разболяха и ги лекуваха.Важна е статистиката !

11

Анонимен

преди 4 години

Можели са и да умрат от глад след половин година извънредни обстановки и фалирала държава. Знае ли се?

10

Анонимен

преди 4 години

Димо Димов днес в почивка ли е? Шест дена Димов един ден Мутафчийски - е не е честно .По добре един от НСИ да чете тази статистика.По добре кажете има ли държавата достатъчно лекарства, предпазни облекла за лекари ,а пр. персонал, апаратура, влизащите от др. държави има ли карантина и спазва ли се, спазват ли се мерките в заведенията .