46

Василев

преди 4 години

Селяни прости, според мен китайският гигант с 5G технология се изгаври със Западната Цивилизация, и вие влезнахте в сценарий на конспирация!Животът е жесток селяни прости, а информацията е по-важна от всички пари,злато,скъпоценности,ресурси на Земята!Селяни прости, знаете ли скоростта и обхвата на 5G, докато се събудите от заблудата, че сте велики и китайците вече ще знаят кътните ви зъби, къде ви боли и къде ви сърби???Агент Манди Шийлдс!ЦРУ!!!

45

Bluesky1

преди 4 години

Катером ли, слизаме ли, къде се намираме, генералчето....ще валят ли трупове от небото???

44

Лъжа

преди 4 години

Тестове на 1 милион население:Турция - 7101Черна гора - 6168Македония - 5547Хърватска - 5273Гърция - 5113Румъния - 4730Унгария - 4544Сърбия - 4123България - 3802Ако това е масово тестване, то ще обхване 70% от населението след 30.67 години. Това е пародия.

43

Че

преди 4 години

Като вземем властта, освен с политиците, във военновременните съдилища ще се разправим и със щаба, и със шефовете на болници и клиники

42

Лъжа

преди 4 години

Нагла лъжа в ефир. Арестувайте ги за изнасяне на невярна информация. След 5 дни обществен натиск, днес щабът призна че тества средно по 500 души на ден. По официални данни България е на дъното 89 място по брой тестове спрямо населението. В ефир щабът обяви че в нашия регион сме на челните места. Това е нагла ЛЪЖА в този светъл празник. Данните показват че ние сме на последно място.

41

BANKIANSKOTO GOFETO

преди 4 години

вируса БОЙКО-10 е много по смъртоносен и опасен от КОВИД 19

40

Спекулация?

преди 4 години

Най-сетне истината лъсна. В България броят на тестваните с PCR е 1 промил, тоест, 7000 души са проверени с истински тест, а скрининговите бързи тестове видяхме, че са 50% ***. Сега остава да кажат и с колко PCR комплекта са били тествани тези 7000 души, за да няма повече място за никакви спекулации.Другата лъжа е, че се тестват всички починали за коронавирус. За починали с коронавирус се смятат само тези, които са били хоспитализирани с коронавирус. Статистиката си остава стъкмистика...

39

681

преди 4 години

Докога ще ни облъчвате с нищонезначещи цифри?Поне веднъж кажете колко теста сте направили?Ако днес не направите нито един тест няма да има и нови болни, демек приключваме със заразата...

38

да

преди 4 години

при започнато 5 пъти по-голямо тестване дневно в сравнение с предишните седмици днес имаме 6 случая..ако бяха тествани толкова колкото преди 10 дни например..цифрата щеше да е нула :))а,че другите държави,които мрът като плъхове ни завиждат е факт, но това си е техен проблем - кефим се на злобата им и им броим "успехите" :))))айде генералчето между другото да обясни защо днес, въпреки в пъти по-голямото тестване+махалите,които са пълни с болни имаме 6 пъти по-малко заразени от четвъртък сутрин

37

Веселяка

преди 4 години

Генерале не е ли време да се хванеш за работа? Остави някоя говорителка да съобщава данните? Досега сте тествали по малко от 27 хил.човека и се напъвате като овни да правите *** изводи.

36

Анонимен

преди 4 години

Уж с мерките против Covid-19 бяхме за пример, а се оказахме на 27- мо място от 33 държави по правилно прилагане на мерки.Интересна работа!!!

35

мунчо

преди 4 години

Слушайте генерал доктор инженер Бойко Борисов- новия Христос и спасител на България! Вечна Слава на Вожда!

34

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ ВОИСТИНА ВОСРСЕ

33

Анонимен

преди 4 години

Ама в норвегия не жиеее бай ***

32

Анонимен

преди 4 години

Тоя чете това, което му е написал шефът му Боко Тиквата.Със същия успех можеха да сложат и една говорителка от прогнозата за времето.Поне са по-красиви.Тоя прилича на пор.

31

УМЕН

преди 4 години

До ГРАД КОЗЛОДУЙИ все пак послушай съвета му.

30

Анонимен

преди 4 години

Защо на няколко дни? Нали щеше веднъж на ден, пък продължиха сутрин и вечер да дават справката. Сигурно нещо не им се връзват сметките. В държавата на схемите е така - числата показват, каквото трябва да се покаже.

29

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

ГЕРБ МАФИЯ ДИКТАТУРА ТЕРОР

28

ж

преди 4 години

за какво ви са тези тестове бе?тестове та тестове?в япония също правят малко тестове-само на хора със симтоми...един тест струва 80 лева.ако всеки се пази и спазва мерките няма смисъл да се хвърлят народни пари за това-по-добре да се харчат за създаване на работни места..

27

:)

преди 4 години

Норвегия отваря от утре детските градини и основните училища, целта е хората да са свободни да работят. Кпп-та не са имали само препоръки за избягване на пътувания.