180

Анонимен

преди 4 години

Турция е най яркия символ на мюсюлманския свят и не е добре да се заиграваме с това - особенно ние

179

Анонимен

преди 4 години

То и СА щеше да смаже Хутите в Йемен ама и там нещо не се получават нещата. Та така и Турците трудно ще направят нещо на Асад и без Русия. На бойното поле нещата стоят много различно и сирийската армия има страшен опит за разлика от турците.

178

Анонимен

преди 4 години

лупаци Български !,Брат, олаби малко, че самолипса ти се отразява.

177

Анонимен

преди 4 години

Путин много пъти обявяваше победи в Сирия и излизане на руснаците от там. Ето че вече дойде момента турците да сършат тая работа и да си изпратят руснаците обратно в Русия където да си *** раните и да пият бояришник на спокойствие.

176

Анонимен до 201

преди 4 години

Сирия не е мюсю лманска държава, коя армия е готова която яде б ой от Сирийците ли ?

175

Анонимен

преди 4 години

Русия е почти готова със собствен тежък ударен дронДа, както беше почти готова с нов изтребител, база на Луната, пространствено-времеви портал и какво ли още не. Сигурно от АлиЕкспрес са го забавили тоя тежък дрон, иначе ехеееее...

174

Osman Batur

преди 4 години

Много ви е старо инфото, дрОгари. Асад се е скрил в Дамаск и обвинява руснаците, че са изоставили. Вече никой им няма вяра. Както удариха турците в гърба, така сега го изоставиха него. Ако спрат да се намесват Турция ще го обеси за часове. Но едно е сигурно, Идлиб никога повече няма да негов, както и 30 км зона за сигурност.

173

Глупаци Български !

преди 4 години

запитахте ли защо гърците сега стрелят по същите "бежанци", които само до преди месец посрещаха с розови мечета !?Западните гадове ще организират "хуманитарна криза" на Европейската територия на Турция, ще въведат "мироопазващи" войски като в Косово например, а какво минава през европейската част на Турция, тупоумно бългаско *** !?Точно така - Турски поток, а без Турски поток *** български се връщате в пещерите !!!ето това се случва в момента овчо безмозъчно племе българско!!!

172

Анонимен

преди 4 години

Неблагодарния турчин забравя кой го спаси от преврата на Гюлен и американците, скоро пак ще подгъне коляно пред Путин или ще бъде оставен да бъде обесен на някой площад в Истанбул от тълпата!

171

Анонимен

преди 4 години

Аз очаквам близките дни да завалят Калибрите а и загубите на техника се компенсират с нови доставки от Русия

170

Анонимен

преди 4 години

Путин отново доказа, че е пич и с лекота може да нарита турския самозабравилия се диктатор ердоган. На другия полюс е братушкането на любовниците борисов и ердоган, където нашия от години го играе мома. Ревът на *** от Босфора ме радва.

169

Анонимен

преди 4 години

Каква работа имат християнски държави в политикаката на мюсюлмански А? Марш в разврата - армията е готова!

168

Анонимен

преди 4 години

Русия не се нуждае от боклучави дронове дето ги свалят с прашки като турските дето им събират чарковете из пустинята. Днес са свалили 3 и общо около 8. Русия е почти готова със собствен тежък ударен дрон и това не е някаква летяща тенекия а супер модерен СТЕЛТ дрон с боен товар няколко тона.

167

Анонимен

преди 4 години

До ГП"отделно наемниците се разбягаха след последните два дни на огромни загуби."То и руснаците се разбягват като пилци като видят дебелия, затова Сталин е използвал Загран отряди на СМЕРШ които са унищожили повече руснаци отколкото е успял да унищожи Хитлер.Крайно време е и Путин да въведе Загран отряди и СМЕРШ, иначе все ще пада и ще се излага по фронтовете които е отворил от Воронеж до Сирия.

166

Анонимен

преди 4 години

Не знам какъв рев е по руските форуми, но знам какъв рев е по турските.Да прибират 40 аскера в ковчези не е за нервите на турците...ха ха.Все пак руснаците многократно ги предупреждаваха, ама кой да слуша.

165

Много се краде

преди 4 години

Не мога да си го обясня но как е възможно вече сме 2020 а руснаците още нямат действащ ударен дрон. Турците произвеждат по четири Анка-С на месец плюс десетки от по-малките.

164

Ей, фесовете

преди 4 години

В турски лири ли ви плащат да се излагате с такива глупости, лъжи и простотии в коментарите? Моите съболезнования, ако е така.

163

Асад ли?Асадовци ли?

преди 4 години

Сега видях снимка на турски пилот на Ф16 който показва от кабината си плакат с надпис "Руски *** елата да ми го ду.хате". Ако бях русофил щях да си туря край на живота, щото това не е живот когато всеки се подиграва с обекта на твоето обожание.

162

Ха ха хааааааааа

преди 4 години

Аз съм Елтън Джон

161

ГП

преди 4 години

Аскера хората в Идлиб ги посрещат със хляб и сол. Армията на Асад е тотално изтощена, отделно наемниците се разбягаха след последните два дни на огромни загуби. Путин ако иска прогрес трябва да вкара армията в Сирия но дали ще се реши? Става много рисковано точно преди референдума за новата конституция на 22 Април.