32

Хахаха

преди 4 години

Левът и сега е гарантиран, като обезпечение с евро.Гечев и хиените от БСП са изгладнели и майстори на хиперинфлация и фалити на банки.Тъкмо заради това, трябва да приемем еврото и да се премахне политическият риск. Да не говорим, че вече няма как да стават шашми с банки и застрахователни дружества, защото ще има директен контрол от ЕЦБ.Битката е да се откъснем от рушлямия, която е повела последен опит да ни откъсне от ЕС и да ни върне към влиянието на азиатската *** русия.

31

Чебурашка

преди 4 години

Горанов ни убеждава а всички руски хибридници са мобилизирани да ни разубеждават и да ни сочат какъв Апокалипсис ще настане след като приемем еврото.

30

Ха-ха

преди 4 години

Доста е нагъл тоя!Има поне 4 държави,които обедняха приемайки еврото и всички те са от Южна Европа-Португалия,Испания,Италия и естествено Гърция.По-зле сме от всичките и при криза нямаме техните способности да изплуваме.К'во става тогава?Впрочем,нашите управляващи са в пъти по-корумпирани от гръцките,какво ще е когато се облекчи кредитирането на държавата и отпаднат ограниченията на борда????

29

горанов да каже

преди 4 години

как може да преминем към еврото при курс 1 към 2 когато имаме 54 млрд лева спестявания в банките,3-4 млрд лева в оборот и още 2-3 млрд бурканбанк.значи 60 млрд лева срещу 16 млрд евро в бнб като гарант на борда.тоест обменният курс би трябвало да е 3,75 лева за едно евро !!! а относно увеличението на доходите това е валидно само за избирателите на герп....калинките в администрацията,учителите,полицията и тези облагодетелстващи се от корупцията. останалите работещи за частници няма как да им се в

28

Баровеца-СФ

преди 4 години

Не вярва! Щом правителството играе по този долен начин,а именно накара хората след недоволството от нескопосаният винетен рекет ,да се изръсят 100лв.,че и от отгоре за газовите уредби ,то е ясно че се играе ку.венски срещу обикновенният човек решил честно и почтенно да работи и да стигне до работата с еко автомобила си,който и не ползва преференция за ЕКО като в Евро държавите! Не вярва вече ,съвсем не вярва :(

27

Факт

преди 4 години

През 2014 година средният българин е бил с 591 лева брутна заплата, а сега е с 752 лева брутна заплата. Повишение от 4,8% средно на година. Според Горанов това е двуцифрено повишение.

26

серсем

преди 4 години

От първо лице.Израснах в Франция.Една багета бе 80сантима за месец стана 1евро.Точно 120% по скъпа спрямо курса франк - евро.Вярно е ,че стандарта на живот бързо догони този дефицит но към днешна дата разликата все още е около 30% в ущърб на хората.Не ми е ясно как България ще се справи .С "паразитна икономика" без реален продукт на края няма как. Успех ,лек ден на всички.

25

истина е

преди 4 години

Веднага след като Божков избяга , трябваше Горанов да е вкаран в ареста , за не събрани 560 мил. данъци от хазарта !

24

Waffen SS

преди 4 години

Поредният специалист по еврото.Но нека обяснят защо държави като Великобритания,Швеция,Дания ,Унгария,Чехия,Хърватско,Румъния,Полша не напират с такъв устрем и плам към еврото.Все не мога да се отърся от чувството,че на правителството много,ама много му пречат едни 60-70 милиарда спестявания на хората,които се равняват на европомощите за 3-4 програмни периода.Всичко започна от една женица със скромни когнитивни възможности,но с изключителен инат каквато е МеНта Стоянова.

23

през крив макарон

преди 4 години

Ако се сьгласиме с еврото ще се пуснат няколко милиарда евро в Бьлгария,за да се развие дьржавата а ако несе развие след туй пак и пак докато вьржиме някога! Но дали обикновените граждани ще ги видиме тези мили евра незнам!

22

ГОРАНОВ ПАК

преди 4 години

ЛЪЖЕ!

21

Трайо

преди 4 години

Аз пък знам, че хората от някои от страните с евро като Италия и Гърция изпитват трайно съжаление, че са оставили валутите си и се намират в незавидна икономическа стагнация с огромни бюджетни дефицити. Сигурно просто искат да свият резерва от 10 млрд. лева за валутния борд и затова убеждават така настоятелно. Някои от новите членки хич не искат да чуят за еврото като Унгария и Полша, та дали те са по-прости от нас, не мисля.

20

Анонимен

преди 4 години

рецидивисти и лъжецДАНИЯШВЕЦИЯНОРВЕГИЯЧЕХИЯПОЛШАУНГАРИЯщо не го щат еврото бре специалисте по разпростарнение на лъжипреди няколко години унгарския финансов министър ко рече- евро никогаама нали всичски медииса ваши и ти и банкянското комунистче пеете една лъжлива песентя гърция така го отнесе че още не се е оправилакойто ви измете ще е национален герой равняващ се с левскищото вие сте по-роши от турското робство

19

Анонимен

преди 4 години

Да бе.То италианците ,испанците и гърците ,много бедни....Хахахаха!Откъде падаш бе ***?

18

Факт

преди 4 години

Сегашният мандат започна през май 2017 година, а средната заплата беше 880 лева пред 2015 година, когато нарастна с 6% спрямо предишната 2014 година.

17

Анонимен

преди 4 години

Ами като се развива "изключително успешно" държавата, за какъв дявол да сменяме националната валута?!

16

Мис-Бикини Барселона

преди 4 години

Аз билетчета не търкам. Търкам само оная работа на моят Боце и вече спечелих 5 млн. евро.

15

Анонимен

преди 4 години

"Нито една държава не е обедняла заради еврото!" aaaaaa тоя ретард, Гърция смята ли я за държава, или той банките смята за държави?!! Отново са пришпорили *** да илизжат нещо неприятно и да ни го представят като шоколад! Пълни предатели, който се клатушкат в скута на европейския съюз и се опитват така да ни приспът!!!

14

Анонимен

преди 4 години

Този дето"проспа"партийните субсидии,хазарта,живее в апартамент без да плаща нищо да ме убеждава....Ти си за затвора бе меен.

13

Анонимен

преди 4 години

Пазете се, обедняванията се случват след управленията на БСП, факт.