19

Ма верно тия говеда

преди 4 години

са в състояние да накарат българите да ги намразят така, както и милиардите на Сорос не могат. 1. България никога не е принадлежала на Русия, че да я предаде 2. Виж обратното вече стана през 90-те 3.България НЕ ДЪЛЖИ НИЩО на Русия, най-малкото признание за окупацията, които тези наричат незнайно защо "освобождение" . Освобождение от какво - от хитлеризма, от който ние сме били част? 4. Каквото и да дължим сме си го изплатили с цената на няколко фалита - от 1878, та насетне няколко пъти.

18

Анонимен

преди 4 години

Колко много лъжи в този пасквил. Никой покрай 9-ти не се обяви срещу освобождението 1878, а срещу окупацията на СССРЕ. Червените ботове веднага почнаха да обединяват двете и да обвиняват хората, че не зачитат освобождението през 1878. Абсолютни отпадъци и предатели.

17

Пян_Гъ

преди 4 години

Имам забележки и към USA, и към Русия. Няма как нашите да измислят такъв скандал - ние сме доказани шубета и ъзомийници. Нещата идват от USA - те имат свои цели и ни готвят за пушечно месо с/у Русия. Политиците ни трябва да го разберат и да се откачат от НАТО. С тях никога няма да сме "братя". Обаче и Русия не е цвете. Представете си наш генерал да нагласи и финансира президентските избори в Русия, а! А после да каже, че с тяхното правителство не може да се работи!

16

точка

преди 4 години

...Руснаците и българите са принадлежали към една етнокултурна и езикова общност....____АБСОЛЮТНА НАГЛА ЛЪЖА.Нищо общо нямаме с варяго-монголите нарекли се руснаци. Те нямат нищо общо с Балканските племена на които измислят името "славяни" и самите себе си наричат така за да ги претопят по-лесно.Няма общост "славяни" има Балкански племена и народи.

15

Анонимен

преди 4 години

Мале мале, тия направо вият срещу Луната. Обзалагам се, че точно от нас най-малко са го очаквали.

14

Анонимен

преди 4 години

Никога няма да забравя , че БКП не ми разреши да си управлявам наследствената ми 60 дкр земя като зърно проидводител. Да развивам частната си практика в София.Съд за БКП БСП.

13

Perfectly

преди 4 години

Крайно време беше!!! Браво!

12

русофил

преди 4 години

Другари и другарки братушките трябва да се обичат до краи нека да си върнеме софия избираийки мая и да се бориме да не се забравя доброто и младо минало

11

Що се излагате

преди 4 години

Статията е пълна с гнусни лъжи, особено за Тодор Живков.Ние по-старите отлично помним тиранина и никакви хвалби не могат да ни залъжат.

10

Наблюдател

преди 4 години

Факт.

9

Анонимен

преди 4 години

Направих си труда да прочета статията. Наистина е необходимо да се пренапише българската история! Малко е да се се корегират лъжите и манипулациите!

8

Анонимен

преди 4 години

Руска медия хаххахаххаа от вестник Правда няма ли нещо?

7

Анонимен

преди 4 години

Добре де, каква окупация от Третия Райх, като сме им били съюзници?

6

Анонимен

преди 4 години

Те руснаците под освобождение разбират да си затворник в държавата си и да влизаш в затвора и в лагери ако си недоволен от "свободата" си.

5

A

преди 4 години

Еми трябват пари за къщи на любовниците в Барса

4

WTF

преди 4 години

Русия отдавна предаде България - още по време на Съединението.А и сега плащаме най-скъпия газ от цяла Източна Европа.

3

баста

преди 4 години

Изобщо няма да чета пасквилите на шовинистките руски медии.Винаги и навсякъде са били окупатори през цялото си съществуване.Но затова сме си виновни ние българите-направи добро за да изядеш ла"но.Дали сме им писменост,православие за да се обединят и направят държава и за благодарност ни се качват на главата.По нищо не се различават от колонизаторите на Америка.

2

Minuva42

преди 4 години

Въртят - сучат, до освобождението то Турско робство все го докарват.Това е Руската външна политика, свеждаш всеки въпрос до тема за която трябва да са ти благодарни. Следователно трябва да са послушни.Не може ли да сме благодарни и да сме свободни?

1

Анонимен

преди 4 години

Чезвайте бе алкаши долни. Никой не ви е искал измисленото "освобождение" !!!