9

Анонимен

преди 4 години

Аз не знам някога в България да е имало комунизъм!!!Строеше се развито социалистическо общество!!!Известно в останалата част от Европа,най-вече в Скандинавия като социалдемокрация!!!80-те години бяха супер за България но Горбачов прецака всичко!!!Тези които пишат да се запознаят с историята и термините и!!!Много сте неграмотни!!!

8

Анонимен

преди 4 години

Комунизмът още не си е отишъл от България.

7

Анонимен

преди 4 години

При Тодор Живков и социализманямаше тоалетна хартия и банани, а при демокрацията имаме тоалетна хартия и банани.

6

Анонимен

преди 4 години

Тя вече се подмени - бившите комунисти от ГЕРБ я подмениха.

5

Какво се чудите?

преди 4 години

Първите няколко книги, представящи социализма като чудовище-кръволок кой ги написа? Преподавателят по предмета "История на БКП" от ХТИ, самият той АБПФК и със слава на фанатичен комунист преди 1990 г. И всяка година, когато честват паметта на жертвите на Народния съд, го споменават същия този. Срам и резил!А въртоглавата му щерка, настанена разбира се в БАН, не само взе научни степени, присвоявайки чужди материали, но и се натресе тя да интервюира хората, пращани на принудителен труд след 1944.

4

Анонимен

преди 4 години

Комунизъм е нямало в България.

3

Анонимен

преди 4 години

Комунизъм не е имало никога и никъде. Беше социализъм, и беше ненавреме въведен без никакв база тоест беше недоносче, и не го правеха както трябва. Въпреки това беше най-успешната държавна система в историята на България, българите никога няма да живеят така добре както при социализма.

2

Анонимен

преди 4 години

комунизмът е за учебниците по психиатрия, в учебниците по история може да се упоменат последствията от болестта.

1

Анонимен

преди 4 години

за комунизъм мечаят само нафталинови старчоци ,които си мислят ,че ако се върне комунизмът паламарката ще почне пак да подскача в панталона.