174

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ са комунисти,а комунистите са най-големите крадци и предатели.Всичко след 90 г беше откраднато от тях а все реват като вдовишки за....!Сутринта чета за онзи запартак, внука на правешкият ***, където беше толкова беден, че онази дрислa от ДС му кърпела чорапите . Та този наследник на бедният Тошосе сдобил с собствен самолет!Коментари?

173

Анонимен

преди 5 години

Я Радой Ралин не е умрял още пише

172

Ф.С.В.

преди 5 години

Хора -- не се казва ШПИОНИН - това е просташко!Казва се по демократично- РАЗУЗНАВАЧ !!ХМ !!

171

Браво Борисов!

преди 5 години

Точно такива са! Ще възпикават ПЕС! Тц, сбърках, ще възпитават! Контра! Ха, ха, ха!

170

Анонимен

преди 5 години

До Никога повече ГРОБКьовеши е съдена в Румъния и протеже на американски олигарх,за европейския съд трябва да е истински компетентен европеец с морал и да следва европейските интереси,а не осъждана като Кьовеши да застава начело.

169

Ха,ха , ха ...

преди 5 години

По-добре шпион-ДС отколкото ; пожарникар-физкултурник - крадец ...... Никога не сравнявай Първи Факултет с Трети Пожарникарски / кошчето за отпадъци / на Симеоновската школа !!!!!

168

Ф.С.В.

преди 5 години

До 174 Ти си бил голям ПОЕТ бре !! БРАВО!!! хахахахахахахахаОсобенно ми хареса цитата с "меката мида" в Лазурното море ))

167

Анонимен

преди 5 години

Ако искате да видите тез и онез и третите в райета гласувайте за Възраждане

166

Анонимен

преди 5 години

Бедни сме,в ск***пана държава,но най-богати и икономически спокойни от 99г до сега !Забравихте бързо за хиперинфлацията,за това как не се плащаха редовно заплати,за ВИС,СИК,МУЛТИ,за купоните за храна,за изчезването на хляба,за мутрите и рекетите към дребния бизнес,за безработицата,за страха от уволнение,защото "на портала чакат"Не мисля,че има по-добра алтернатива от в момента.Вероятно и ГЕРБ не са безгрешни,но поне се чувства сигурност покрай ЕС.Ще помагат както в Гърция ако фалираме

165

Анонимен

преди 5 години

Тоя 12 години едно също блабосва,как има прости да му се вярват още незнам...

164

1997 гадина

преди 5 години

Аз не можех със заплатата си да си купя обувки! Сега гледам дете, със средни заплати с жената даже купуваме лекарства на възрастни родители, между другото като мислене- комунисти! Ако беше продължил още, сега щяха да са един и петдесет под земята!Цъкайте минуси!

163

АНТИ

преди 5 години

До КапиталистКитайските капиталисти, и те крадат, на куршума ядат !

162

фОРИ

преди 5 години

МНОГО СТЕ КАХЪРНИ НА ТАЗИ СНИМКА.СМЕНЕТЕ Я ВЕДНАГА.

161

Капиталист

преди 5 години

Ако искаме да се оправиме дребе да ни дойдат да ни управляват синове на капиталисти, капиталистическите синове могат да ни оправят, а сега ни управляват синовете на комунистите и затова сме зле.

160

Ф.С.В.

преди 5 години

И така-- ЩЕ ги наредим в Европарламента в БРЮКСЕЛ както следва- Тиква -милиционер комунист- шпионин -евроджендър- червен седесар -и ТО (без пол) и пак -тиква-- милиционер - комунист- шпионин- евроджендър- червен седесар- и ТО (без пол)

159

Анонимен

преди 5 години

Винаги комунистите в БГ са били руски шпиони!Синове и внуци на шумкари-главорези се хилят мазно пред камерите, а в същност са като коктейл с НОВИЧОК

158

серена

преди 5 години

ПИША С ГОЛЕМИ БУКВИ ЗА ДА ТРИЕТЕ ТРУДНО ПОСТОВЕТЕ.ЛИСТАТА ХА ГЕРБ-ГРОБ-ТЕРАСИ,ГАРАЖИ,ДЖАКУЗИ,МОСТОВЕ,АПАРТАМЕНТИ,МЕЗОНЕТИ,ПЛАЗМИ,ТОПЛИ И СТУДЕНИ ВРЪЗКИ,СТУДЕН РЕЗЕРВ,ТОПЪЛ РЕЗЕРВ,СМЪРТОНОСНИ ТРАСЕТА,МАГИСТРАЛИ,ФАНДЪЦИ,АПИ- САМО ***,СТРОЕЖИ,САНИРАНЕ,ИЗКОПИ,РОВОВЕ-БЕЗКРАЕН СПИСЪК ОТ КОРУПЦИЯ!

157

Капиталист

преди 5 години

Основният проблем на България е, че ГЕРБ са крадливи комунисти, а требе да ни дойде един капиталистически ГЕРБ, капиталистите са чесни, не крадат като комунистите и тогава ще се оправиме.

156

Никога повече ГРОБ

преди 5 години

До 139"ГЕРБ евродепутатите пък гласуваха срещу Кьовеши.ДОКАЗАНО!" Ми нормално е гробарите да гласуват срещу Кьовеши, явно защото се страхуват да не ги подкара и да влязат там, където им е мястото, защото ако чакаме на нашите (назначени от същите тези от снимката) ще има да чакаме. Ама Кьовеши е друга бира и на нея няма как да и влияят за това ги е страх, че може да им облекат раираните дрешки. Като ги гледам много ще им ходят.

155

Един

преди 5 години

ГЕРБ са отдел кражби и продажби на бившата БКП. Гласувайте за тях. Мизата им не пада под 30 на сто и офшорните им сметки се пълнят бързо, благодарение на гласуващите за тях. Същите, които се оплакват от живота в България.