66

Анонимен

преди 5 години

Днес когато сме с ЕС и САЩ 3 милиона българи мият улиците и слугуват в Германия и западна Европа за мизерно заплащаме.

65

Анонимен

преди 5 години

Той е прав! След като унищожи българската индустрия, не ни трябват енергийни източници! Метафора (!)- пояснение за семафорите с минусите.

64

Анонимен

преди 5 години

Един от унищожителите на България е Костов, подписал плана "Ран-Ът"с тайния анекс..............на двамата американски вампири, единият с едно око.........ей така Ванчо продаде България!!!

63

Анонимен

преди 5 години

От кога бе Ване си против Русия. Да не би да страдаш от амнезия. Забрави ли как се слагаше на Комунистите. Забрави ли какви наколенки беше сложил и всеки божи ден се хващаше за палците. Забрави ли кога те приемаха за чавдарче ами за пионерче а после и Комсомолче. Амнезията ти е много голяма. Мозъка ти е слезнал доолу под кръста. Ех такива като теб знаеш ли за какво плачат. За един дебел с котешка глава и разширени вени. Големи демократи се изписахте бе. Вашта маакя комунисти .

62

Анонимен

преди 5 години

Артекс ще с трои небостъргач и в Младост, близо метрото https://capital.bg/biznes/imoti/2018/09/28/3317948_duet_nebosturgachi_na_g_m_dimitrov/

61

Анонимен

преди 5 години

Днес когато сме със САЩ имаме заграждения на летището и въоражена охрана, и ако си си купил билет за САЩ и искаш да пътуваш и се опиташ да преминеш загражденията за да се качиш на самолета охраната те застрелва като куче.

60

Анонимен

преди 5 години

Абе тиквата взе *** от файтона на СДС да ги влачи до Европа и тоя живна. Реши, че пак го канят на палубата, да насочи държавния кораб пак към скалите.Но за сега само дава предложения, а Борисов да катастрофира България още един път, както само той си знае.

59

Анонимен

преди 5 години

Тоя политически труп, що не е по пижама да *** чакъл, а смърди в ефира?

58

Victimized

преди 5 години

Активизирали са политическите трупове последните седмици да сипят исторически не истини. Как точно Кремъл води икономически атаки спрямо НАТОвските държави? След като всички до една са им НАЛОЖИЛИ еднолични санкции.Вместо празни приказки в някакво късо пропагандно интервю, мавъра да даде малко доказателства, или да ни препрати към разработка за психологически атаки, и да ни разяснят най-накрая той и оня синоптика, в какво се изразяват тези хибридни атаки?Понеже само ги слушаме не сме ги виждал

57

Анонимен

преди 5 години

IZPALZIA OT DUPKATA STARIA PRODAJNIK.

56

Арменеца Гаро

преди 5 години

Какви руски проекти бе Костакурта?Десни ама с лява резба-това са десните. И винаги на държавна народна хранилка. 30 години комонизама и Росия им пречи на кривите ракети.Костов дето посрещал един генерал/друг е въпроса че генералите ни са твърде много/ чисто гол излизащ от банята.

55

Анонимен

преди 5 години

Днес.бг е събрал где що има червена *** от всички сайтове, изглежда алкохолиците дават и премии?

54

Анонимен

преди 5 години

До И защоЗащо да спираме проекти, като Южен поток, а сега турски, след като влизат чисти пари в хазната от транзит без да имаме разходи?Защото по първо излиза апартамент-гейт по американската медия свободна Европа, а ако това не е достатъчно правителстото да разбере идват трима сенатори да набиват канчето на премиера, и ако и това още не е достатъчно следва майдан, а може и бомбардировки както в Югославия.

53

Анонимен

преди 5 години

Ванка, ти едно време не даде ли Нефтохима на руснаците бе?

52

Анонимен

преди 5 години

Интересно ще чуем ли от Костов поне две думи извенение за безумията, които той напраи навремето. Сега иска спиране на руските проекти, но Б.Борисов го превари и резултата за нас е плачевен. ка се има пред вид бягството на западни инвестиции от страната ако спрем и руските явно ще трябва да поискаме арабски такива. След години мълчание Костов отново се изказа.По добре да бе продължил да мълчи.

51

Анонимен

преди 5 години

Тоя гад измисли "стратегията" за "развитието" на България, която превърна държавата в *** и всчки, които могат бягат от тук.Още си спомням как разтягаше локуми по телевизията и в Народното събрание, че българите трябва да получават най-ниските заплати в Европа и жизненото им равнище да бъде най-ниското, за да се втурнат тук "инвесститорите" (всъщност далавераджии лапачи и крадци) от Запада и ние да цъфнем и вържем, да падне златен дъжд. Ама не каза, че ще вали в неговия двор само.

50

Анонимен

преди 5 години

Сигурно руските хакери приватизираха цялата държава за жълти стотинки... смешкооо.. тополите те зоват вече..

49

пенсионер

преди 5 години

Ако може да се освободим и от тебе някак си !!!

48

моето име

преди 5 години

Я млък!

47

2233

преди 5 години

Каква е тази "дифузна война " бе , Костов? Дифузия е цялото правителство на СДС.Само *** и измамници се бяхте събрали.Всички до един пребоядисани нещастници.Костов ,Стоянов и Софиянски са символи на кражбата ,разрухата и продажничеството в България.Факт.