101

Анонимен

преди 5 години

Ще му мине ли на този поне едно вето в НС - друг път

100

Анонимен

преди 5 години

Когато Радев влезе в Президентсвото, първото нещо което видя руското знаме над Крим,....а сега се чуди защо бягат инвеститорите !Че кой ще инвестира в руски Троянски кон !!!?

99

Анонимен

преди 5 години

Тоя ляладжия и празнодумец ще прави ли нещо или само ще плямпа от една трибуна общи приказки. Плевнелиев го виждахме веднъж в месеца тоя е всеки да ни приказва, абе писна ни вече импийчмънт и оставка.

98

Анонимен

преди 5 години

До Целта му еКой ще ви подари на Кремълския ..., бе?Всички ваши крупни "бизнесмени" са обвързани с Кремъл- Златев, Киро Гела и сие, всичките работят заедно с руски олигарси.

97

Анонимен

преди 5 години

Само да питам - под отчет не се ли разбира да кажеш какво ти си свършил?

96

Рамзан Кадиров

преди 5 години

Критична е ситуацията, я! *** толкова пари наля в тоя ***, а работа за 5 стотинки не е свършил!

95

Фатмак

преди 5 години

Кажи поне добро нещо, което са направили управляващите. ПОНЕ ЕДНО! Ако не се сещаш, ще ти подскажа - върнаха 20 000 деца на училище.

94

Професор

преди 5 години

Колкото по скоро импийчмънт толкова по добре. Радев цели дестабилизация на страната и разединява нацията. Парламента да назначава Президента. Ако не Цецка Цачева може Цветан Цветанов да бъде назначен на поста Президент. Все пак това са дипломати необвързани с Русия и с десни и евроатлантически възгледи. Репресирани по времето на комунизма. Дядото на Госпожа Цачева е бил застрелян от комунистите както беше застрелян и дядото на Генерал Борисов.

93

Анонимен

преди 5 години

От отчета на Румен Радиомълчанието разбрахме какви зулуми е направил - очерняне на България, 12 пъти "вето" и безброй пъти "вендета" към всички властови държавни институции !Упрекна народа в примиренчество и единствената похвала беше.....за жена му Деси !

92

Тоз неадекватник

преди 5 години

Първо да си оправи семействотоПосле да мисли за друго

91

Анонимен

преди 5 години

Правилно говори президента! Удря милиционерската хунта в сърцето! Това добре!Но Радев е длъжен да направи една важна крачка - Да отнеме на съпругата си всички компютри, лаптоп и смартфони. И да и каже да си затваря устата. Много му вреди нейната хиперактивност!

90

Неадекватен капут

преди 5 години

Е п-Резидента имСрам за пагона и позор за Отечестворо!Оставка!

89

Анонимен

преди 5 години

А уж цирка изгоря през 80-те

88

Анонимен

преди 5 години

г-н Радев 2.5 Милиона гласуваха за Вас !Направете Нова партия и пак ще гласуват ,Вие сте единствената възможност за промяна Има умни и достойни българи ! потърсете ги ,обединете ги .но без кадри на герб,бсп,дпс,оп ,които Народа не ги иска.а,инак така мн хубаво приказвате ,ама нямате никаква власт и нищо -дрън дрън

87

Анонимен

преди 5 години

Кво казва президента: Нека да вдигнем Матрьошката пребоядисана в син цвят и залепена лепенка "Демокрация" и да почваме да пребоядисваме следващата подред

86

Целта му е

преди 5 години

Да ни подари на кремълския кавал Щото *** се пробваха два пъти миналия век и не успяха С толкова дебилли у нас сега може и да успеят

85

Анонимен

преди 5 години

Трябва да дадем 50 млрд долара за Грипени и ф-16 за да не ни нападне Путин и да ни събори панелките и да ни открадне демокрацията, ето това му се казва нещо радикално доpи можем да имаме по 2 гей-парада вместо само 1 гей-парад браво г-н Радев евроатлантиците Ви подкрепяме можем да си направим и по едно изящно набиpане на лоста с чупка в къста, нека Путин да го е яд. Ние ще си имаме евроатлантически самолети Путин ще си има руски самолети.

84

Анонимен

преди 5 години

До ДиагнозаКакъв преврат, бре? Комисия ще правят. Бг е страната на Комисиите, Агенциите, съвещанията, срещите, а през това време чуждите инвеститори бягат презглава оттук.

83

Леле.

преди 5 години

Като чета коментарите тук, разбирам, защо България е в това положение. ПРО СТ НАРОД!

82

Анонимен

преди 5 години

Постоянно ни занимавате с речите на този или онзи.Нещо за срещата в Давос да напишете? Упорито се налага идеята за 4-дневна раб. седмица. Обаче Днесът мълчи.