37

Анонимен

преди 5 години

До АнонименДали Путин се е провалил ще разберем след като умре или след като го свалят. Такива са особеностите на руската политика.

36

Анонимен

преди 5 години

До BurzumТи си поредният посрьо ставащ велик след 2 големи джибровици.Гледай до утре да изтрезнееш, че да не останеш без заплатата си от 500лв.

35

снимката

преди 5 години

путин е джудже което кара късен пубертет заради комплекс за малоценност и липса на мъжественост и Меркел му се заканва с плесница защото не слуша. ..ха.ха.ха А Меркел е Велика като София Августа Фредерика фон Анхалт-Цербст

34

Анонимен

преди 5 години

Връзката е Меркел-Борисов. Путин вече е отделна държава.

33

Анонимен

преди 5 години

До Слон балонЕ, не може всички да са кадърни като теб.

32

Василев

преди 5 години

Германия и Русия са две държави, които са създадени да бъдат съюзници , а не врагове!!!Агент Брук Шепард!ЦРУ!!!

31

Анонимен

преди 5 години

Германия след емигрантската криза , ще се отвори за Русия, гарантирам ви гоТи можеш да гарантираш всичко, но докато не се изпълнят Минските споразумения, Германия и да иска, трудно би се "отворила".Днес четох в немски вестник, че руската газ била по - евтина от американския шистов газ, да, но докато Русия погазва всякаква демокрация не може да има задълбочаване на отношенията.

30

Слон балон

преди 5 години

Разликата е ,че единия е олигарх,а другия политик .Приликата е,че и двамата са некадърни.

29

V

преди 5 години

Според мене колкото и да си успешен два мандата и после в частния бизнес и без значение дали си Путин ,Меркел или Борисов ;) Защото около тези хора бързо се увиват разни лешояди да не ги изброявам Цветан корумпето например и фирми много са .Два мандата и следващия ;) А като гледам кво става у бг.Народа отдавна е избрал система за избори на две години ,а не на четири .Защо властта е толкова нагла и не променя системата ?

28

Obo San

преди 5 години

ДО СЕГА . Съгласен съм с теб . В написаното от мен има малко метафора

27

Анонимен

преди 5 години

Меркел е офицер на щази, а Путин на КГБ т.е. Путин е бил началник на Меркел.

26

Аа

преди 5 години

Аа дойче веле да да ок

25

То хубаво

преди 5 години

Че си отива,ама какви поразии направи....

24

Анонимен

преди 5 години

Разликата - Меркел се провари, Путин - не.

23

Анонимен

преди 5 години

Путин бил оставал във властта не защото е безкрайно популярен след населението, а защото демокрацията била фикция - това е опашата лъжа. Независимо дали руската политическа система е демократична, Путин е безкрайно популярен и резултатите му напълно реално отразяват отношението на руснаците към него. Той върна достойнството на Русия и я предпази от опитите да разчленят територията й и да разграбят природните й богатства. Без него щяха да превърнат руснаците в евтин трудов ресурс.

22

сега

преди 5 години

До Obo SanПутин ли разби Арабския свят с преврати и терористи и бежанците тръгнаха да се спасяват,Путин ли седеше и гледаше как бежанците се готвят да нахлуят в Европа и нищо не направиха да ги спрат?Путин ли крие че бежанците бият,насилват коренното население на Европа?!не е той уважаеми а нашите управляваше съсипаха ЕС.

21

Анонимен

преди 5 години

Разликите са че Путин е руснак и управлява Русия, а меркел е полска еврейка и управлява с измама и коварство германия и ес.... Под чужд диктат. И за чужди интереси...

20

Анонимен

преди 5 години

Меркел я изгони народът. Вж резултатите от изборитуе в провинциите.Явно вече е амортизирана.

19

Василев

преди 5 години

Русия е зависима от европейските пазари, които са от жизненоважно значение за руската държава, като присъствие, влияние и връзки със западния цивилизован свят, и не на последно място финансови приходи!!!Германия след емигрантската криза , ще се отвори за Русия, гарантирам ви го, защото Франция и Германия водят в момента необявена хибридна война с англосаксонския бизнес и политически елит, които се чувстват застрашени от икономиката на ЕС!!!Агент Норман Касиди!ЦРУ!!!

18

Анонимен

преди 5 години

Джуджето на снимката само какво е хрисимо като непипана мома.