56

Анонимен

преди 6 години

Абе РАева, нали направи политечска партия? Е, каква подкрепа събра? 0,2 процента. От каква позиця се изказваш за майките (една четвърт от народа) - от позицията на нянаква голяма победителка? народа те отсвири! А отбора? Критикуваше нешка, но докато не започан ад прилагаш нейните методи, нещата не вървяха. коя си ти, Раева, че да раздаавш акъл със скромната подкрепа от 0,2 процента.

55

Анонимен

преди 6 години

Уважавам правото на мнение на Сиракова но всеки трябва да си носи последствията от такива разсъждения. Обществото и Българите като цяло, макар и твърде бедни са запазили чувството си на състрадателност и взаимопомощ.

54

До Раева

преди 6 години

Дам... Каквато щерката, такава и майката...

53

Анонимен

преди 6 години

Еми пък ако е имала предвид,че бъдещи майки,за които се констатира,че плодът е увреден още в утробата ,и въпреки това решат да го родят ,я оправдавам.Ясно,че надеждата за лек си е надежда или технологиите отчитащи състоянието на плода могат да грешат ,но практиката ясно е доказала,че процента е нищожен. Все си мисля,че решителността е изкуството да си жесток на време.Не мисля,че е по-малко жестоко да дадеш живот на недъгав организъм.Сложно ,деликатно и трудо е.Дано това е имала предвид

52

Анонимен

преди 6 години

А, на нас от кога ни е писнало от семейство Сиракови, които умират да се показват по медите, колко са умни, богати и успели.А, всъщност са доста елементарни.

51

никоя

преди 6 години

Вместо Илияна Раева да се извини с две думи за грубостта на дъщеря си, тръгнала да простира виртуални чаршафи и да размахва пръст?! Е, няма такава наглост и простотия!

50

Анонимен

преди 6 години

Как е гаджето и порно актьора.

49

Анонимен

преди 6 години

Славея в какви домове ходи бе, айде стига, не на мене тия. Хахахаа, изобщо, ама изобщо не и вярвам, че ходила по домовете. Може в училище, като е била и да са ги завели класа в някой дом, да занесат дрешки на децата. Най-много това и е ходенето по домовете на тая па*а. И какво и пречат майките на децата с увреждания на тая кифла, не мога да разбера. Безсрамна лигла, тъ*а на всичкото отгоре. Да се върне малко и в училище, да се научи, че зад съобщителни изречения се слага точка, не удивителен.

48

Анонимен

преди 6 години

Герберски изтривалка е тая овца

47

Анонимен

преди 6 години

Дъщеря Ви г-жо Сиракова, колкото и пари да имате по-умна от туй няма да стане,а това дали един човек се ражда инвалид и уцелва майка която да се грижи за него или става инвалид в последствие и пак уцелва майка която да се грижи за него с някакви си 90лв-никой не е застрахован -така че приятно слагане на ботокс силикони и снимки по цици и джуки ,мозъка всички го разбраха отдавна колко струва --едно голямо ЗЕРО/00/

46

Анонимен

преди 6 години

Дъщерята на Наско Гъ-а и Илияна Скандалджийката, която ходи по разни риалитита, с "хайлайлфа" си показа простотията. Нима сте изненадани?Кой назначи Раева за шеф на федерацията - не е ли бате ви Бойко.? не говори ли чрез устата на Славея премиера?

45

Анонимен

преди 6 години

Другарката Раева най-добре да се оттегли от поста и да се маха изобщо от интернет пространството, защото дори не се усеща кога минава границата.За съжаление в момента виждаме една ***, която се гордее с това.И само да добавя - ако утре някоя от нейните умни/прекрасни/интелигентни/културни/възпитани дъщери се размаже с колата и остане инвалид за цял живот - дали пък няма да й влезе малко акъл в главата на майката, че не всички деца с проблеми се раждат такива?

44

Анонимен

преди 6 години

аз въобще не съм изненаданотдаван съм ес убедил че семейство Сиракови-Раеви са големи про-стаци.

43

Сашо

преди 6 години

Хора, Престанете да обръщате внимание на известните с това, че са известни. Тогава, или ще спрат да изразяват мнението си на всеослушание, щот си мислят, че е важно и дори техен обществен дълг да го направят, или поне ще почнат да се изразяват така, че да няма объркани.

42

Анонимен

преди 6 години

Гордей се, друго не можеш да направиш! Нали това безсърдечно изчaдие ти е точно копие

41

Анонимен

преди 6 години

Кой размахва пръст? държавата е длъжна да се погрижи за тези хора, да има нормални условия, да има нормални майчински, да има социални помощници, въпроса с ТЕЛКо-вете да се реши, да има единен електронен регистър, лплочките да не са изпочупени, във всеки подлез да може да се мине с количка, държавните органи да не отказват работа на болни хора и ред други неща. държавата не полага грам усилия за тези хора, тя иска те да умрат час по-скоро за да не са й това

40

МозЪк

преди 6 години

Ти и дъщеря ти за нищо неставате .Радвай се, че си имала късмет в живота и се моли да няма живот след смърта, че там ще си платиш за всичко!!!

39

Анонимен

преди 6 години

за славеен - славят я. А кой им плаща пенсиите и медалите? знаете ли, че че грациите имат доживотна пенсия от окоол 1008 лева НА МЕСЕЦ. Всеки носител на златото като получил кариера получаав три минимални заплати .Среброто добавя 90 процента от зпалтата, бронзът - 80 процента. При повече от един медал сумите си се събират. Парите се плащат от Спортото на Пеевски, а париет за тотото ги даваме всички ние.

38

Начо Папазов

преди 6 години

Майките на тези деца са жертви на живота, на гените си, на Господ, ако щете. Но тежката им съдба не им дава право да размахват менторски пръст. И всичките пари да вземем от здравите деца, детето-идио.т в медицинския смисъл няма да стане пълноценен човек, само ще му парфюмираме обстановката, в която живее, няма лошо в това, но парите не стигат. Трагедия е, да се изправиш пред факта на пълната безполезност, на товара, който е излязъл от утробата ти, трагедия е.

37

Непозната

преди 6 години

Като й е майка ясно, че ще я защитава, но истината е, че бях потресена именно от злобата на Славея Сиракова към тези, на които цялото общество сме им длъжници.