19

ЗАХАРОВА

преди 6 години

как ги бъзикна нашите медии, дето се изтъпаниха с новината, че специалните служби имали тайна информация от Партньрите - Като имате Дайте я. То ТИКВАТА нищо не знае, че е премиер с най висок достъп до секретност , та разни там ДАНСаджии ще знаят. Никой нищо не знае.

18

До 2

преди 6 години

За вас...рубладжиите...защо винаги правилната позиция на България е...правилната оозиция в защита на Кремъл??Ако нашата позиция е против интереса на Москва и вече скачате и ревете като ужилени.Не се ли усещате поне малко колко сте промити и антибългари?

17

аз

преди 6 години

До ТОТОИ защо домашното насилие да е в интерес на България?! Как така арогантността на Москва (включително постоянните обиди, които чуваме от говорителя на Путин, от руски депутати, от руския патриарх) е в интерес на България?!

16

noFreeman

преди 6 години

Точно така, в косово се задва буря, демокрацията ще иска първо там да разбуни огнището, всеки, който е с Русия ще бъде давен докато не се откаже от нея. Русия ще се намеси да защити Сърбия. Запада нищо друго не може освен да избива невинни жерстви със или без война, както с нас прави. Браво, Бойко, поне временно си запази поста!

15

Анонимен

преди 6 години

И да го плюете боцето и да не го плюете точно му е през оная работа.

14

До 4

преди 6 години

И какъв е интереса на България бе...рашкаа?Да подкрепяме политически убийства с химическо оръжие ??Това ли ви е интереса на вас за България?Кремълски слугинажи сте всички.

13

СТРАХЛИВЕЦА БОКО

преди 6 години

хем знае, че ТЕРЕЗКА е д.олна лъжкиня, хем солидарен с нея...

12

БРАВО !

преди 6 години

Едно мъдро решение на Бойко за толкова години ! Браво ! Ей така се прави дипломация , а не като всички *** *** на САЩ

11

Анонимен

преди 6 години

Въпреки многото критики, които съм направил до сега кум Б.Борисов сега ще го поздравя за това решение. Няма как по подозрения да се приемат драстични мерки спрямо която и да е страна.

10

Гъзолизец

преди 6 години

Типична българска политика - да излижем всички възможни *** на света

9

Още по-маке

преди 6 години

До маке:Луно,луно Земьо македонска!

8

ИЗГОНИ ЦЕЦО

преди 6 години

че току ти е ритнал стола в стремежа да се мазни на американците

7

Анонимен

преди 6 години

Ее...ама аз щях да се изненадам ако бяхме изгонили някой.И миговете ще си ремонтираме в русия..и мотрисите на метрото също от там...руските партии в парламента и правителството ще си останат...ноо Бойко...е висш европеец.Кого лъжеш, бее..мутро?

6

БОЙКО, БОЙКО

преди 6 години

Досието ти с кражбите ТИ е в амбасадата и на стола на шефа на ФСБ. На 2 стола не се седи. Хем знаеш, че лъжат ТИЯ от ЛОНДОН , хем не смееш да пръд.неш без да ги питаш

5

lol

преди 6 години

нали ердо е приятел с путин сега. нареди му на *** какво да прави

4

Ф.С.В.

преди 6 години

БРАВО !! Най после да видя акъл в Борисов !! БРАВО!!

3

666

преди 6 години

Браво, Бойко! Покажи, че си пич и държавник!

2

ТОТО

преди 6 години

Ех, Боце, ще ни пляскат скоро евроатлантиците - Истамбулската конвенция не я щем, дипломати не гоним...Но аз лично подкрепят с 2 ръце - интересът на България трябва да е над всичко останало!

1

маке

преди 6 години

ааааааа комунистите имаме влияние Бойко клекна изплаши се