35

Анонимен

преди 8 години

да публикуват клипа в английските медии.какво ме интересува пеенето на някакви чалгари.Тези и в Индия да отидат пак ще пеят чалга на местните индийци.Те си харесват чалга, просстака Слави, и да имат по 20 паунда в джаба за едене и пиьене

34

Васо

преди 8 години

Родината е една за всички, били те в нея или извън нея. А място под слънцето да си избира е свещенно право на всеки Човек. Бог така е наредил живота. Овцата и прасето само си обичат безумно мястото дето са родени, доени, стригани, че накрая им теглят и ножа. Ама тия неща се трудно схващат. Забелязал съм, че заслепени патриоти обикновено са недообразовани хора или такива с нисък интелект, независимо от образованието. Неслучайно е казано, че национализма е последния остров на глупаците.

33

Анонимен

преди 8 години

До АнонименКакви инвестиции ли? Ами достатъчно е,че просто си харчим парите тук.Защо не си ги харчите там, където сте отишли там да чистите улиците? Или за там не стигат - там сте мизерници, там сте бедняци с парите които изкарвате.

32

Анонимен

преди 8 години

Поредния Политически Проект наречен ''Лондон'' , после да видим къде ше отидат тези 12 500 гласа

31

Анонимен

преди 8 години

Големи патриоти, напуснали тоз земен рай, дааа жалка картинка.

30

юбералес

преди 8 години

Ами че те и българите не искат да се интегрират, ходейки на български концерт и пеейки българския химн. А пък искаме арабите да го правят. Добър българин е този, който прави две-три-четири българчета, възпитава ги в българщина и внася пари в България. Независимо къде ги е спечелил. Всички други са псевдопатриоти, независимо къде се намират.

29

Анонимен

преди 8 години

Това да обичаш Родината си отдалече е безполезен и лъжлив патриотизъм на гузни в душата си хора.

28

Анонимен

преди 8 години

Какви инвестиции ли? Ами достатъчно е,че просто си харчим парите тук. Всеки ден,например само от Лондон има 5-6 полета. Всеки самолет събира средно 170 души. Почти винаги е пълен. Средно всеки има в джоба си в брой поне 700-800 лири. Сметнете сами за какви обеми свежи пари влизат в страната. И за имотите е същото...просто човек трябва да разсъждава,а не да просто да злобее и да плюе.

27

Анонимен

преди 8 години

сещат се че са българи на чалга и ракия. повечето даже не си мърдат *** на 4 години веднаж да идат да гласуват. после мучат защо ги управлявали мутри крадци комунисти и как били избягали от тях.

26

Анонимен

преди 8 години

Аз пък съм виждал българка от занаята в един голям европейски град да пее химна. Беше привечер, по залез, залезът беше червен, слънцето се беше почти скрило а хоризонта беше червен, на един мост пееше "мила родино...", по начина по койо беше облечена и гримирана си личеше че е от занаята. И те са хора, и те имат чувства.

25

Край

преди 8 години

Като гледах концерта страх ме хвана на България. Та то младите ни хора вече не са тук. Дали може да се поправи това.

24

Анонимен

преди 8 години

Каквото и да ми говорите друго е да живееш тук и да се правиш на велик от Лондон!Българите са в България!Другото са гастербайтери!

23

Анонимен

преди 8 години

Айдееееееееееее стана тя и роми запяха Мило Родино , на къде отива Света

22

Блокиран в Дневник

преди 8 години

Отиват в мъгливия и дъждовен остров "ню пакистан" и пеят "мила родино, ти си земен рай".Интересно защо са избягали от "рая" :)

21

Анонимен

преди 8 години

Тия пеят някаква песен "мила родино, ти си земен рай, твойта хубост, твойта прелест, ах те нямат край". Много красив текст! Защо тези хора са напуснали родината си земен рай? Бежанци ли са, от война ли бягат, кой е опустишил "земният им рай" и сега в лондонското метро мучат от мъка?

20

24

преди 8 години

ами да идат да гласуват.вижте румънците,на последните избори-386 000 гласа от чужбина,на българските.20 000 гласа предимно от турция. кой,как си подреди държавата, така живее,или е добре или слугува в чужбина

19

Професор

преди 8 години

до ИвоАко Сирийците сторят същото Сидераста ще захвърли метлата край паметника на съветския воин, ще прати Чуколов да ги бие а той ще крещи: АТАКА! (разбира се под пластмасовата си масичка която ползва като щит) .

18

Баро Гошо

преди 8 години

Много българеещи се роми от Лом бееееееееееееееее дето играят добре ролята си на Театралната постановка

17

Анонимен

преди 8 години

какви инвестиции правите,купувате по някой апартамент за себе си или го давате под наем най често с не деклариран доход за да скриете данъци. всичко си е за вас а ние плащаме пенсиите на родителите ви

16

Йордан

преди 8 години

Така и не разбраха българите, че тези които заминават за чужбина бягат от тези, които "управляват" в България...