38

Анонимен

преди 9 години

СОРОСЧЕТА ЕЙ ТУК НАД СТАТИЯТА В ДЯСНО ВИЖТЕ КАКВО ПИШЕ -ГЕНЕРАЛНИЯ СЕКРЕТАР НА ОССЕНЕ Е ВИЖДАЛ РУСКИ ВОЙСКИ В УКРАЙНА, ЗА СМЕТКА НА ТОВА ЦЯЛ СВЯТ ВИДЯ КАКВО НАПРАВИХА АМЕРИКАНСКИТЕ ВОЙСКИ С АГРЕСИЯТА СИ В ЛИБИЯ,АФГАНИСТАН И ИРАК АНАРХИЯ И МИЛИОНИ ЖЕРТВИ.САЩ СВЕТОВЕН ТЕРОРИСТ.

37

Паниковски

преди 9 години

За какво да пиша против Путин кат ме трият , но този път ще го похваля , ще кажа , че казва истината , духът на тероризма е пуснат от бутилката още с анексията на Чечня , Абхазия и Крим !

36

-10

преди 9 години

Русия ще продължава борбата с екстремизма и ще отстоява своите национални интереси в света-----------Като го слуша човек Путин, ще вземе да си помислим, че Украйна е анексирала руски територии, и украински военни се намират в Русия!

35

Анонимен

преди 9 години

На снимката Новия шев на Света !

34

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 9 години

Цакам рускоговорящите си(стари) клиенти лятото, защото скъсания западен социал-турист не купува а само гледа!

33

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 9 години

Русия вече е световен фактор 1 !Без съгласието на Русия никой няма да може да прави по света, каквото си иска !Времето на тоталната хамериканска хегемония отмина. Светът се променя. Свиквайте с това !

32

Анонимен

преди 9 години

Путин веднага да започне да санира Донецк и Луганск!

31

Румбо

преди 9 години

Докато съществува Русия,Новия Световен ред няма да мине!Това е важното!Колко демократична е Русия и как живеят руснаците си е тяхна работа.Нито искат,нито могат да завладеят света,така че не са ни проблем!Виж САЩ определено ни заплашват със сигурно заробване,както и целия свят.На който му харесва тая идея-да ги подкрепя!Аз не ща!

30

Анонимен

преди 9 години

Има такива големи личности през няколко поколения във всяка държава, които я докарват до пълен възход - Александър Македонски, Наполеон, Цезар и остават в историята завинаги. Путин успя сам да възроди Русия, да предотврати разпада, да вдигне икономиката, армията, индустрията и да превърне държавата си в световен лидер. Дали и ние ще имаме някога такъв?

29

до 29

преди 9 години

Приемам го като истина но с малко съмнение. Нямам нищо против теб , само имаме различия в мисленето.

28

Москва

преди 9 години

До руснак от КазънлъкТука младежите до 29 години напрактика им забраниха да напускат Русия, задрагичните паспорти са им на трупчета от около 4-5 месеца, така че ако нямаш навършени 29 години да не ти минава през главата да се връщаш

27

до 24

преди 9 години

Покажи тия спътникови снимки. До сега още няма снимки на Руски войски в Украйна, преди време показваха едни но се оказа ,че са от войната в Грузия.

26

руснак от Казънлък

преди 9 години

До 23Чист руснак съм от Калуга ,дойдох тук по работа в Казанлък и си взех булка от БГ.

25

Алиев

преди 9 години

До ГУРБЕЧИЯТА !!! Вземай си китайската синтетике и лягай да спиш.Че тази Германия ти е обърнала резбата 👊👊👊

24

vesko02

преди 9 години

Вече е забравил онзи ден какви ангажименти е поел

23

Анонимен

преди 9 години

Путин е по-велик стратег и от Сталин! Сталин допусна фашистите почти в Москва докато Путин им охлади мераците още около Донецк! Унищожавайте фашизма в зародиш г-н Путин! Свободолюбивите хора на България Ви подкрепят!

22

Анонимен

преди 9 години

До 21Има спътникови снимки и на тях се вижда всичко за руската бойна техника в Източна Украйна !

21

до 22

преди 9 години

Ти ако си Руснак то Аз съм император Нерон.

20

руснак от Казънлък

преди 9 години

Срамувам се от този руски ръководител,който посегна на най близкия ни народ Украинците !Мои роднини в РФ са уплашени за децата си ,защото ги е страх да не ги изпратят в "новорусия"Кризата там в Русия също ги притиска здраво,питат ме да им кажа как могат да пратят децатаси в БГ ,а след това и те да дойдат.Дано се спре тази касапница в Украйна подклаждана отнашите държавници !

19

до 21

преди 9 години

От къде видяхте руски войски в Украйна?