52

Анонимен

преди 10 години

Мили хора, разберете, че и БКП и Путин са бита карта. За какви братушки говорите. От 80 набор нагоре в Бг почти никой не разбира Руски. Никой не ви иска спаружените комунистически порядки. Младите българи искаме България в единна Европа, искаме западен стандарт на живот. Искаме да сме граждани на Европейският съюз.

51

БившКоренякСофиянец

преди 10 години

Аз говоря английски, руски и италиански.От САЩ пари в бъгария не съм видял, Италия пари няма, но руските туристи ме кефят.Пък и май само Русия е дошла да ни освобождава от башибозука. Що да ме е страх?Егати обидни тъпата статия!

50

До 39

преди 10 години

Я по-спокойно че ще получиш сърдечен удар! Ти какво си мислиш, колко процента са "тези които искат да са в Европа"? Я да са останали 10-15%, я не. Всички останали видяха келепира от еврогейския ти съюз. Глад,мизерия,безработица,празни села,необработени ниви, чуждестранни пластмасови домати,безграмотна младеж,ромско абсолютно неграмотно болшинство,застаряващо население..Да продължавам ли, има още много? А руснаците са плъзнали по целия свят с пачките си, а ти най много до Петрич да отидеш.

49

Анонимен

преди 10 години

европа е МАРИОНЕТКА на САЩ такива са и МЕДИИТЕ в европа ДЕЗИНФОРМАТОРСКИ

48

край

преди 10 години

Момчета грешни силата на една страна не се мери с хартиики - долари евраци рубли нито с акции на борсата - мери с броя на мъжете които са готови да умрат за нея - ЗА това Русия е силна - може би най силната страна на света.

47

Анонимен

преди 10 години

Аз не се страхумам от Русия нито от ЕС и НАТО. Но има една причина която да предпочитам едната страна,а другата да ненавиждам.Едната ни освободи,а другата зароби и каио народ ни разпиля..

46

бат

преди 10 години

русия само печели подкрепа .такова чудо не е било

45

мозък-атакис'

преди 10 години

До ТъпТи верно си безкрайно *** !!!Пфхахахахахах!!!

44

Путин

преди 10 години

ехе, пак тръгнахте с голяма кошница драги ми русофили! Но неграмотността ви е помпозна, и извира от коментарите ви! Я някой от вас да влезне и да погледна икономическите показатели на Русия, после да речем на Германия и да сравни двете държави! Само една Германия в момента е по - силна от Русия! Арогантното ви и продажно поведение, няма да помогне на тираничния ви стопанин :/ ...

43

1

преди 10 години

Тук винaги е било пълно с продaжници и глупaци. Без знaчение дaли стaвa думa зa русия, ссср, турция или някоя зaпaднa стрaнa. *** винaги си остaвaт *** и нa всякъде ги презирaт. Тaзи стрaнa никогa нямя дa просперирa, точно зaрaди слaгaческия мaнтaлитет нa мнозинството.

42

Тъп

преди 10 години

Другари. Аз незнам как да се обръщам към Вас, то нали фашистите от Атака и турците ислямисти от ДПС, пък и десните всички се оказаха хора на Москва. Та 89г. комунизмът не го събори Горбачов и СССР, не го събори Рейгън и САЩ ... той фалираНе не си е отишъл комунизма 89г. смениха Т.Живков с номер 2 в йерархията на БКП А. Луканов. И днес ни управлява С. Станишев завърши си човека университета в Москва и хоп веднага у нас става лидер на БСП и после премиер, а да той и Д. Пеевски има такава кариера.

41

Да живеят БГ и Русия

преди 10 години

Най-лошото, което може да ни се случи, е едно ново "турско присъствие" - другото си го знаем..

40

Анонимен

преди 10 години

Шпигел, нас българите, повече ни е страх от уж Великите сили! Да не отцепят още 50% от България!Лицемери сте вие, лицемери!Помним как крадохте български земи, помним Косово...

39

я се замисли малко

преди 10 години

За Русия незнам, но се видя че с ЕС сме пътници!Още 20-30 години в тоя нов комунистически съюз, който ти дава свободата да емигрираш и да миеш *** в някъде навън, няма да ни има като етнос!Сметките са елементарни, няма какво да се заблуждаваме.Окупираха ни пазарите, приватизираха ни икономиката, трябва час по-скоро да го напуснем ЕС-а и НАТО.Няма какво да губим, едва ли ще стане по-зле !!!

38

mango

преди 10 години

Страх ме е че руснаците няма да дойдат...

37

Анонимен

преди 10 години

Толкоз ме е страх, че даже няма да си правя труда и да си го преместя в другия крачол. Да ме е страх от хора дето в цялата си история веднъж не са изтрезняли. Една микроскопична Германия с никакво население, територия и ресурси на фона на пияндурниците имат 2 пъти по-висок БВП и следователно стандарт. Руснаците са ***, винаги са били и винаги ще бъдат.

36

Майка Русия

преди 10 години

Да се тревожа от мощта на Русия?Абе ваш'та *** от третия пол...Единственото нещо което радва/успокоява/дава надежда на българина е МОЩТА НА РУСИЯ! Мисълта за нарастващата мощ на Русия вдъхва нови сили в изстрадалия българин.България знае- там на север е Дядо Иван, който никога не оставя българина в калта, ако трябва ще прати войници да *** но ще я освободят.Така е било! Така ще бъде!

35

Анонимен

преди 10 години

Четейки коментарите, се чудя, всички българи ли са толкова прости или само пишещите тук. Боже, колко мъка има по тоя свят...

34

край

преди 10 години

Забранете на Паси, Инжев и Асен агов да говорят по телевизията защото 25 г. ни напояват с глупостите си и ги слушахме много но хаир не видяхме. Русия винаги е била стратегически важна за България и руснаците завинаги имат запазено място в сърцето на всеки истински българин защото кръвта вода не става. По същата причина не мога да стана *** и да си сложа портрет на големия демократ Обама.

33

До 20

преди 10 години

Знаеш ли, такъв коментар няма да напише даже и второкласник. И той знае повече за "учтивите зелени човечета". Те и американците така си плямпаха, ама след Грузия и Крим, нещо престанаха, а почнаха да говорят за санкции и подобни неща. А пък след случката в Черно море с миноносеца им, войниците им още и на психиатър тръгнаха. Боже, смях в залата! Стой малко, тепърва ще Ви гледаме сеира. Руснаците не оставят магаренцето си в калта, с кеф ще гледам ответния удар.