92

Анонимен

преди 10 години

БОЙКО КОЛКО ПАРИ ДАВА НА ЧОВЕК С ОКЪРВАВЕНА ГЛАВА !

91

До 133

преди 10 години

Ти нормален ли си, бе?! Кой човек ще се бута, за да го бият, да го разкървавят, ако не следва собствената си вяра в правилното?! Никоя партия няма да успее да те накара да си на първа линия.

90

м

преди 10 години

Сега който не яде асфалт, моля да не ползва магистралата. Нещастници със слаби малки душици, ще търсите ГЕРБ и Бойко. Къде сте тръгнали да възродявате крадците и наглите амеби от БСП и ДПС. Дано сте живи и здрави много години, че да ви съдят собствените ви деца на които провалихте живота и просперитета на една цяла държава.

89

Face it!

преди 10 години

124. Тези " *** " се опитват да ЗАЩИТАВАТ БЪЛГАРСКОТО . Не ми се спори с *** червени келешчета . Отивай да защитаваш БОЛЕН " ПАТРИОТА " и прочие.

88

Монархист

преди 10 години

Гледам Канал 3 и слушам как всеки интервюиран драматизира. Алооо, актьорите на театър "Сълза и смях" намалете малко, че вече от трагикомедия тръгва към абсолютна комедия.

87

ТHE Патриот

преди 10 години

Бой по *** ,долу превратаджиите !

86

х

преди 10 години

Кабинетът нагло и тайно подари 320 милиона лева държавни пари на банкера Цветан Василев!А иначе всички министри, начело с Орешарски, когото народът все по-често нарича Олигарски ореваха орталъка, че се чудели откъде да заделят 26 милиона лв. за парите за майките!Тези наглеци от властта си раздават помежду си стотици милиони, все едно става дума за 2 пакета семки...С тайно решение кабинетът одобри спогодба с приватизаторите на БТК и обявяването на техните задължения от 320 милиона към държавата да бъдат обявени за нищожни!

85

Анонимен

преди 10 години

До Ицоей комунист мръсен...ще ти кажа аз на тебе едни водни оръдия...марш в русия червераст доленТОВА Е БЪЛГАРИЯ. ТОВА Е БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД. *** СТЕ ВИЕ ПРЕДАТЕЛИ И ОЛИГАРСИ>>

84

Зую

преди 10 години

Бийте гербаджиите, бийте ги!

83

BGN

преди 10 години

Ам поне сега нормалните хора, които протестираха, ще се осъзнаят. Ясно се вижда, че на площада има доста малко хора!!!Полицията в повече !!!

82

Циника

преди 10 години

казах, че са 200 човека, но сега като се заглеждам от птичия поглед, който са пуснали по ТВ 7 са не повече от 60-ина електрона!

81

ш

преди 10 години

Искате пари, а не внасяте данъци работите като волове а се осигурявате на 4 часа, маса пенсионери работят заемайки хиляди работни места на младежи. Е от къде да дойдат тези пари в държавата от къде да има за здравеопазване, образование и други социални придобивки камо ли за инфраструктура. Герб секна кражбите на БСП респективно ДПС и те спретнаха цирк на електората и той клъвна като шаран. Всичко започна още с измисленото покушение над Доган. Затова всички вън от парламента.

80

ч

преди 10 години

Ей долна нация 100 години *** ги тъпкали, сега пак се натискат. Мазохисти погубили собствената си държава и изгонили собствените си деца. Да сте живи и здрави много години че собствените ви деца да ви съдят.

79

-Avitohol-

преди 10 години

С кръв ДЕМОКРАЦИЯ няма, само диктатурата си служи така !!!

78

Анонимен

преди 10 години

Спамете сега, че скоро ще ви освободят от длъжност, като падне правителството! ОСТАВКА!!!

77

Бой и арести смело !

преди 10 години

Крайно време е да започнат арестите и да заигрят палките ! Не мое двеста платени гербераста да си разиграват коня в центъра на София ! Бой и арести смело !

76

Циника

преди 10 години

93, Face it, какъв живот са рискували тези *** на площада бе? Ти знаеш ли какво е да се рискува живот? Откога един шамар се приравнява до риск за живота? И щом като реват от няколко шамара тези *** на площада, колко им струва тогава каузата?!

75

mop

преди 10 години

Пукайте креативни ***. А дано ви изметът.

74

Batman

преди 10 години

Скапаните комунисти не разбраха ли че народа не ги иска.

73

к

преди 10 години

Леле не се занимавам с политика, но какъв е тоя финансов мистър, от някой дисни ленд ли го намериха