40

55

преди 11 години

До пост1 и 2:Брат,*** да се наспиш и да не забравиш хапчето за махмурлук.

39

Анонимен

преди 11 години

На този в Северна Корея му се кланят по абсолютно същия начин и той така е спасител за народа , ама е учил в Швейцария. Не е чел само веднъж Карл Май. А сега открийте прилики и разлики и кой е персонажа.

38

Анонимен

преди 11 години

Не му щем извиненията.Да върне награбеното от народа и да поема към затвора!

37

бай Гошо

преди 11 години

До ЖороПърви А пък аз предлагам да направят една турска рулетка. Станишев,Бойко,Доган,Костов,Яне и Меглена да си подхвърлят мокрия *** и който го изпусне да му мисли.

36

Анонимен

преди 11 години

Речта на Тиквуняка ще започне с култоватга фраза - Аз съм *** и вие сте прости. Затова се разбираме!И ще продължи - Тук в залата сме се събрали все простаци и всички дето ни подкрепят са прости.

35

Анонимен

преди 11 години

ЕТО ГО НАГЛИЯ !

34

dragko

преди 11 години

Хм.....Интересен човек."Патриотизъмът"му е безкраен.Интересно какво ще стане ако избирателите пуснат задраскани бюлетини?

33

Гражданин за EРБ

преди 11 години

Борисов се извинява за грешките на ДянковМАЛЕ, МАЛЕ, МАЛЕ-ЛЕ...ПАЗИ БОЖЕ СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДА!!!Р А З Б Р А Х Т Е Л И:ВИНОВЕНЭЕ ВЕЧЕ ДЯНКОВ!!!МухоБОЙКО, НЕБЕШЕ ЛИ ВИНОВЕН СТАНИШЕВ???ЕГАТИ МУ ПЛАЗМОДИЯ - ВСИЧКИ ДРУГИ СА МУ ВИНОВНИ ЗА ЛА.Й.НАТА ДЕТО ТОЙ НИ ИЗ.С.РА!!!КОНГРАЧУЛЕЙШЪНП.П. ...АБЕ И ЗА ПОКРИВАНЕТО НА МИШО БИРАТА, ЛИ Е ВИНОВЕН ДЯНКОВ???

32

Анонимен

преди 11 години

А за него кой ще ни се извини

31

офца до 30

преди 11 години

Хе, аз ще гласувам за една поп-фолк ппевица; ще ни пее сладко сладко. Плюс това дивите са по-готини и ще ее кеф да слушаме предизборни и следизборни речи, съпроводени с вибрато; покашляне на по-горна октава - кеф. Но мисля, че ГЕРБ ще спечели, защото няма кой друг. Бсп , ДПС, отказаха мандата когато Райков ги свика на консултация. Атака няма да има толкова гласове, но има много правилни идеи. ДСБ,...останалите нямат и те вот. Остават ГЕРБ . Е на изборите ще се разбере, но засега е така.

30

Маги

преди 11 години

Почтен лидер. ЗА първи път някой да се извини на българите за грешна финансова политика. А то дянков си е за затвора.

29

Росен

преди 11 години

За собствените си грешки кога ще се извини или е късно либе за китка Поредната наглост Чудя се как не спомена тройната коалиция и някоя магистрала Запази си крокодилските сълзи за времето като опозиция защото власт повече народа няма да ти даде Ти и твоите алчни приятели ни предаде като не си изпълни нито едно обещание Недей забравя че народа те изгони за провала на правителството което ограби пенсионерите и обогати монополите Четири години други виновни Ай сиктир бе

28

?!

преди 11 години

Защо само за Данъков се извиняваме? Ами за Цвецероний, за Лила, Нона, Миру, Делянчоте, тежката фартилерия, Веждата, Младенчов и Младенчов, Трайчов, Нейковото, Игнатовия, Аню, Тумислав...

27

Жо

преди 11 години

ЗА ЕДНО МОМЧЕ от Банкя, което ръфайки филия с мас сричаше "Винету", през 1967 г. поетът РАДОЙ РАЛИН е написал епиграма, публикувана в прочутите "Люти чушки":"Как ме мъчи всеки дентоз въпрос трагичен-хем да бъда откровен,хем да бъда симпатичен!"

26

БГ

преди 11 години

Има напредък!Ще се извиняваме на "лошия матерял".

25

Анонимен

преди 11 години

Б.Б щял да се извинява за грешките на Дянков.Кога ги видя тези грешки бе човек,след като до края,докато беше на министерския стол ,говореше само суперлативи за финансовия си министър,че благодарение на него България е една от най -стабилните държави в Европа.Цялата ви политика беше такава-сутринта едно мнение след обяд точно обратното.Такова не адекватно и мафиотско управление до сега не сме имали.Срамота че пак драпате за власт.

24

Анонимен

преди 11 години

30-минутна реч лидерът на ГЕРБ ще очертае социалните придобивки за хората след вот-ZA VSEKI MIASTO V "BAKARENATA", NO PREDIMSTVO ZA GERBERISTITE. BURNI OVACII..

23

Анонимен

преди 11 години

По-лъжлив човек няма.

22

Анонимен

преди 11 години

АХА- 4 ГОДИНИ СТАНИШЕВ ВИНОВЕН, СЕГА СЕ ГЛАСИ ОЩЕ 4 ГОДИНИ ДЯНКОВ ДА МУ Е ВИНОВЕН. МУТРО, А ТИ КОГА ЩЕ СИ ВИНОВНА ЗА САМОУБИЛИТЕ СЕ ЗАРАДИ ТЕБ БЪЛГАРИ ?

21

кефи ми!

преди 11 години

"След лидерската реч на Борисов множеството ще аплодира водачите на кандидатдепутатските листи на ГЕРБ."ХА ХА ХА Х АХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХЗабравиха да добавят: Бурни дълго несктихващи аплодисменти с викове ДА ЖИВЕЕ!И въпроса е: Каква е разликата между *** и бай Тошо?КИЛОГРАМИТЕ! Бай Тошо не беше с наднормено тегло!