42

Анонимен

преди 11 години

Банкя мрази Бойко Борисов!

41

Unufri

преди 11 години

43, първо не съм гербер, минзухар, циклама, маргаритка или каквото и да е друго растение :)Аз съм българин, православен християнин.Второ, няма как да знаеш каквото и да е за мен, за да го коментираш по какъвто и да е начин, така че лека нощ :)

40

dimitar

преди 11 години

Da boiko ti si nai velikiq nai mogashtiq ti si nai golemiq vrag na darjava ti prosto ni *** mamata no oshte malko shte te tarpim mnogo malko vi ostana.

39

Стария

преди 11 години

Акъл-море, главата-шамандура,Прасета, кучета, картофи, това е моята култура.Готов съм с мнения и коментари, АЗ, по всички сфери,и мисля, докато съм на върха, да счупя всички тъпомери!

38

Апостол

преди 11 години

Абе аз едно нещо не разбирам. Защо всички мрънкат защо държавата не дава за това или за онова, постоянно протоести защо държавата не дава за нещо. Трябва да мислим от гледна точка на факта че тия пари са наши на данъкоплатците а не на държавата. И да гледаме за какво се харчат. Тоест да протестираме защо са изхарчени X лева за еди си какво а не за това за което не са дадени. То е ясно че за всичко което ни се иска няма да стигне, ама трябва да се почне от някъде....

37

Анонимен

преди 11 години

"Според него държавата се превръща в застрахователна компания" - мечтата на сикаджията се сбъдва, и ще се намери някой който да му пречи - надали, ще фалшифицираме изборите и ще се превърне във върховен застраховател.

36

до 40ти

преди 11 години

ти червен гомнишарски бръмбар дали ще можеш да му го кажеш в очите или ще се наакаш пред бб .*** червена да го д.....ш

35

Баф, маа'му!

преди 11 години

ПО 150 статии и снимки на ден за и на Тиквата в Интернет и другите медии!Т'ва се казва масова мозъчно-електорална атака!Набиват ви ББ и Цв Цв в главите докато ви станат условен рефлекс!Точно както при "кучетата на Павлов" - действат според научната обосновка на кучешката дресировка!Скоро ще достигнете максималното кучешко ниво - около 400 думи, от които около 300 са команди за инстинктивно изпълнение и по 50 похвали и укори!

34

Анонимен

преди 11 години

Магистралите се строят с нашите пари, след като се построят ще се дадът на концесия на хора близки до премиера и всички ние отново ще даваме пари за да минем по тях!

33

Анонимен

преди 11 години

Хвалипръц ,хвалипръц нищо нескромно.

32

Анонимен

преди 11 години

г-н Тиква Проста *** - вие и вашият компир Цв.Цв. не разкривате а прикривате престъпления... и понеже не ви стига това ами и се подигравате с нещастието на българите. Сигнализирахте за неуместен коментар

31

Б.Б.- Бойко от Банкя

преди 11 години

Ах, какво небе над мойта шапка,ах, каква глава под нея...

30

!

преди 11 години

Боко, ние, земеделците, кога ще вземем европейските пари?! Закъснявате с изплащанията постоянно- това не са твоите пари, Боко, не са парите на батко и братко- с пот на чело обработваме тази земя, със заеми плащаме на работниците и за консумативите- кога?!

29

Фукльото от Банкя

преди 11 години

За майките от 240 на 310 лв. за една година струват 34 млн.лв. За пенсионерите еднократно по 20 луева за Колета, струват на държавата 30 млн.лв. Общо = 64 млн.лв. Преди четири дни Селякът -полиглот каза "Да" за 74 млн.лв. бонуси за дъжавните служители. А седмица преди това )по БТВ) каза: "Миличките пенсиорени, пари в бюджета няма, криза е.". Пещернякът трябва да знае,че на изборите ще си остане с гласовете на държ. служители - около 250 х.бр. С тях печели 12 депутатски места.

28

Анонимен

преди 11 години

престанете да дотирате отровно глутеново жито, подпомагайте, животновъдство, производство на зеленчуци, картофи, плодове

27

Unufri

преди 11 години

Въпрос към всички мрънкалници тук, чакащи на държавна помощ.Аз имам частен бизнес, който напоследък не върви добре, за съжаление. Трябва ли да поискам помощ от държавата? Да ми покрие заемите, заплатите, осигуровките? Май трябва да искам помощ, а? Тя е длъжна да се погрижи за моите частни, предприемачески начинания?

26

Анонимен

преди 11 години

България мрази Борисов и герб!

25

Анонимен

преди 11 години

Абе тоя човек защо така надебеля и погрозня? Може би от стреса?

24

...

преди 11 години

Боко, аз и моите познати, роднини, колеги и приятели не те търсим- ние те мразим!

23

Анонимен

преди 11 години

Какво даваш,бе тикво!Дава Европа,ти не даваш нищо от бюджета,излъга,че ще дадеш на зеленчукопроизводителите,срока за заявления изтече,а вие още не сте обявили схема,по която би могло да се кандидатства.Или си пазите парите за вашите хорица?Ще ядем отровите на европа,унищожаваш и малкото останали будали,които все още се борят да приозведат нещо.*** нещастен!А по-големи *** са тези,които те подкрепят!