46

bg

преди 11 години

Posledni ***:Izrael 4e napadne Iran na 19-ti uni 2013-ta godina.

45

radars

преди 11 години

4AKAM GI.........

44

Анонимен

преди 11 години

Аз лично не намирам за нормално да поругават православен храм.......в САЩ за свастика на синагога вкараха един българин в затвора, ако си спомняте! Ама тогава никой нищо не каза, ама сега заради плюенето против Путин всички гракнаха в един хор........а ги знаем русофобите колко им е акъла.......нека коментираме и Асанж, ако не се беше барикадирал в посолството на Еквадор и неговата съдба щеше да е в затвора!

43

Анонимен

преди 11 години

Путин ако е решил, че трябва да го подкрепят 1000 пънкара в Русия може и да ги помилва, но ако иска подкрепата на 120 милиона православни няма да го направи.

42

превод

преди 11 години

в превод името на Путин значи път ,а това което е уж цинично в нашите уста на славянси пак значи път-защото съгласете се всички сме заченати и родени по този път

41

bg

преди 11 години

Hranata v amerikanskite zatvori e izklu4itelno otvratitelna.

40

двамата фенове

преди 11 години

*** Riot поздравява двамата си фенове в България - ***-то Колчо Младенов и ***-то Иван Костов с песента ***-то ми замириса.

39

Анонимен

преди 11 години

теа продрусани к!рви щях да ги застрелям още в съдебната зала или да им дам 20 години в сибир в мъжки затвор.

38

Анонимен

преди 11 години

До единще оцелеят разбира се, а борба срещу законно избрания президент ако поведат ще се върнат пак в колонията

37

Жена

преди 11 години

Доживяхме комунисти и комсомолци да ни учат на православие!?

36

ш

преди 11 години

Не искат помилване тези пач.аври защото ще им орежат обещания хонорар.

35

до 32

преди 11 години

След като изборите в Русия били нагласени, защо лично Обамата и Меркел поздравиха Путин за победата му на същите тези избори?

34

един

преди 11 години

Евала на тези момичета! Такова поведение малцина мъже ще покажат. Дано оцелеят в тюрмата и поведат борбата срещу деспотичното джудже.

33

Анонимен

преди 11 години

Истината е, че Путин не може да ги помилва, защото това означава, че одобрява поругаването на храмове и освен това, че досега е бил на грешна позиция. А това означава, че не защитава и не уважава мнението на руснаците, които са православни.

32

до 24

преди 11 години

ако ти си помирисваш не обиждай целия народ-защото всеки който е приел светото кръщение е миропомазан и не е вмирисан ,а ти ако си някакъв друг може и да си помирисваш

31

Анонимен

преди 11 години

Говорех за руските затвори, не за Русия ... В затворите им е изключително тежък режима и почти никои не мжое да оцелее ...

30

Аз

преди 11 години

Нашите *** станаха големи защитници на правовия ред. Откога обаче? Тяхното любимо *** не се занимава със съдебни процеси и други подобни лигавни - методът е или куршум в главата, или полоний в напитката. Чиста работа. Затова и желаещите да се "почерпят" секнаха, та сега вече има "върховенство на закона" /на *** де/.

29

До 22

преди 11 години

В случая не става въпрос дали са певици и дали могат да пеят а става въпрос, че всеки който не харесва власта в Русия е враг и бива наказан. Всеки, който си позволи да каже истината, че изборите в Русия са нагласени го чака съд и присъда. За разлика от съдилищата в останалия свят едва 3% от присъдите в Русия са оправдателни. Само 3%. Очевиден е тоталитаризма и деспотизма в Русия. Както и липсата на справедлив процес.

28

Анонимен

преди 11 години

В Сибир не по едно пилее ще слагат в шу...дите си ,а по две!Хубавоооо ще им ги отворят халките там!

27

Анонимен

преди 11 години

Хитри пикли обаче, тръснали си титла "пънк група", че да печелят подкрепа от певческия елит... И на ... тъпата Мадона не прай разлика, ама като види "певици" и веднага "изразява подкерапата си за това посегателство срещу изкуството" ...