85

селянин

преди 13 години

Президентът какво работи?Навремето дядо тошо развеселяваше хората като пускаше шегички от трибуната и се смееше на собствената си простотия.Сега има застой в хумора и сатирата.

84

ТАНКИСТ

преди 13 години

е^ати кандидат президентите е^ати демокрацията едни и същи хора са въртят в парламента и грабят здраво ... а таз скумрия на снимката е толкова долна ..

83

ха-ха-ха 72

преди 13 години

Луци, те гербавите са специалисти в друг жанр :). Боко, Цоко и Плевньо са царе на комедията :). Предполагам, че лан мен шоуто на субекта от Гоцето ще бъде излъчвано по БТВ комеди, щото той от началото да края на псевдокампанията им на дебат няма да стъпи :).

82

До 61

преди 13 години

По-скоро на Боко физиономията ще гледаме така...Бая автоголове си набута това правителство и ще отнесе "народната радост,барабар с автографите..." тогава ще стане смешно,***

81

Анонимен

преди 13 години

Меглена Кунева е омъжена за финансиста Андрей Пръмов, син на секретаря (1962-1978) на ЦК на БКП Иван ПръмовБСП! БСП! БСП! Бесни Стари Пенсии!

80

Ivan Grozni

преди 13 години

Комунистическта снаха победила системата като викала ЙЕС и отварше задните бузи на България за все по-лоши и по-лоши условия за членство... за капка в стил ранния Ал Мутрионе ди Банкя - обра гласове за депутат (само че евро) и после се отказа... на това у наше село му викаме измама...

79

тая

преди 13 години

СЛУШАЛИ СМЕ ЕДНИ И СЪЩИ ПЪРВО ПРОИЗХОД ЧЕРВЕНА ИЗДЪНКА,НДСВ,НЕЗАВИСИМ,УЖ НЯМА ДА ВОДИ КОМПРОМАНТНА ВОЙНА ЕТО НА ВСИЧКИ ВЪПРОСИ Е КОМПЕТЕНТНА БОРИСОВ РАБОТИ ЗА КАЛФИН,СОЦИОЛОЗИТЕ ПОГНОЗИРАТ,НО ПРОБЛЕМА Е МОНОПОЛА В ИЗБОРИТЕ,РЕД ПОДОБНИ МРЪНКАЩИ УМОЗАКЛЮЧЕНИЯ ИСКА ДА СПЕЧЕЛИ,ЧЕ МНОГО ДОБРЕ ДА ПОБЕДИ СИСТЕМАТА,ГЛУПОСТИ ВСИЧКО ОПИРА ДО ПАРИТЕ ДО СЕГА Е БИЛА НА НАШИЯ ГРЪБ И НЕ Е ЛЕСНО ДА ТЕ ИЗХВЪРЛЯТ,АМА КАК ,КАТО МРЪСНО КОТЕ,ТА ДА ВИДИ КАК СЕ ЖИВЕЕ ,ВСЕКИ ДЕН УМИРАТ ХОРА БЕЗ ПРИЧИНА.

78

Анонимен

преди 13 години

Със стари Куневи нов бардак ли ще правите?

77

Анонимен

преди 13 години

Аре сеа пък наобратно : кат плюем по гърбавите те викат че сме комунисти.....сеа кат плюем по Куневътъ всички дето я харесват викат че сме гербери.....многу на обиждате шъ знаете.....Некой нормално мислещ и в същото време пристрастен има ли ????!!!!

76

НИЕ СМЕ НОМЕР 1

преди 13 години

КУНЕВА ПОДКРЕПЕНА И ОТ БОГА. :DСБОГОМ ГЕРБЕРИ ВЕЧНА ВИ ПАМЯТ. ;) ИСКАХ ДА КАЖА ДВОЙКАРИ :D

75

Анонимен

преди 13 години

по принцип всичко различно от ГЕРБ е в правилна посока. Дори Кузов е по-добре.

74

чарли

преди 13 години

Само колко сме ограничени.Вижте има ли поне един коментар без "простотии".Ако не можеш да пишеш спокойно по-добре недей да пишеш.Какво е това обръщение другарко Курева.Ако знаеш нещо застани с името си и го кажи.Но това е българската работа.

73

Стихоплет

преди 13 години

Лисица - Куница, Краднала парица, Завзела властица, Кривнала устица!

72

65

преди 13 години

По-добре за еврайка, отколкото за помака от Г. Делчев.

71

Луцифер

преди 13 години

Уважаеми гербери,изкарайте едно смислено интервю на ваш лидер и ще призная,че сте партия.Няма изказване на шеф от ГЕРБ,без оправдания със ,,предишните,,.Признайте поне,че Кунева е с класи над ..... И аз мразя Симеон,но се прекланям пред интелекта на Кунева.

70

СЪДБАТА

преди 13 години

КОЙ Е НОМЕР 1 КОЙ КОЙ :DЧЕСТИТО ЧЕСТИТО ЧЕСТИТО.

69

bay huy

преди 13 години

Kuneva/Prumova= evreyska svinya!! mrusna kuchka, vun ot Bulgariya!

68

В Ъ П Р О С ?

преди 13 години

КАК СЕ КАЗВА yesman НО ЗА ЖЕНАдълбокото гъпло с изчекнатата уста

67

Анонимен

преди 13 години

Тая пък *** дето е представителното лице на подмолните игрички на Слави Трифонов, който нали е "човека на народа" и ви лъже както му падне само и само да си върти неговите игрички и се чудя кво я възхвалявате. Да ходи Барозу да си я пощипва под бюрото, тука не е свирила достатъчно за да и дадат парче от баницата!

66

до 47

преди 13 години

За Бойко ЕООД ли говориш ?