115

Анонимен

преди 12 години

*** пожарникар,не може да управлява камо ли да гаси пожар,разсипа народа

114

Анонимен

преди 12 години

А този лиглъо и лицемер се усмихваше а прати полицията да смаже митинга....Може би се мисли за човечен ? Аз не знам да има комунист-човек ! Бойко е открит и казва какво мисли докато този е прикрит и алчен ,крадлив комунист! Когато учителите стачкуваха почти месец а той се криеше като мишка и настройваше отделните съсловия едни срещу други ,защото нямаше смелост да излезе и да каже на учителките си че няма да ви дам пари да има за комисионните на другарите и увеличи с 75% заплатите на депутатите.

113

Анонимен

преди 12 години

***,тук не е въпроса как се справя Боко с управлението на Бг.Това е ясно.От него НИЩО НЕ СТАВА!!НО големият въпрос и ПРОБЛЕМ е :Вие пОДАННИЦИ ли сте ИЛИ Граждани???Ако искате да сте пОДАННИЦИ.........ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ТикватаАко искате да сте ДОСТОЙНИ Граждани ...........ИЗГОНЕТЕ Боко с КАМЪНИ!!!Толкова е ПРОСТО,не разбирате ли??

112

Schutzstaffel

преди 12 години

Ако наистина си свършил тая работа приятел, искам да те почерпя.

111

Гюро Михайлов

преди 12 години

Боко се окъка, Кунева до там изпадна, че ще си прави PR при Венета Райкова!? Плевнята хептен се омаза..... Мъкаааааааааааааааааааааааааааааааа

110

ттт

преди 12 години

И трите предни правителства на СДС, НДСВ и тройната привличаха инвестиции, намаляваха данъци и увеличаваха пенсии и заплати всяка година. Откак ГЕРБ е на власт само обедняваме.

109

Лекар

преди 12 години

На Борисов му предписвам кратка почивка от рязане на ленти и от това пак да носи на плещите си цялата предизборна кампания. Кандидата му за Президент, както и кандидатите му за Кметове да се стегнат, а не само да разчитат на ореола на лидера си, който все повече изморен говори врели некипели.

108

STARBUCKS-USA

преди 12 години

Станишев,върти сучи,все на турско го избива.Абе тоя Доган златен *** ли има ,та така е обсебил СерГея !?

107

Samo minavam

преди 12 години

Нещо отзаде,виждам поп.Многоооо му е триъгълна шапката или е от това течение,което се кланя първо на паритеееее.Много е съмнителна работата,***-безродник и похотлив поп,обладан от ленност и похот,към ближния си.Моника,Моника,дълъг път ти предстои.

106

Пловдивчанин

преди 12 години

И аз ще гласувам за Кунева, а за кмет и съветници ще гласувам за регионални партии

105

Анонимен

преди 12 години

За тая политическа подмяна и порнография лечението трябва да е радикално - Светльо Витков. Та като влезе в парламента да ги пита на встъпителното си слово - "ей скакауеци, пърдите ли от години", и други подобни. Така нашата политическа класа ще усети какво е да пренебрегва хорицата 23 години. Ха сега! като вземат Курнезов и компония да реват, че уронва достойноството (което на повечето липсва и не може да бъде уронено) на БЪЛГАРСКИЯ ДУПЕТАТ. Само Светльо президент!

104

444

преди 12 години

БСП и ГЕРБ са зло за България. Ще гласувам за Кунева.

103

Анонимен

преди 12 години

Станишев- човека без един ден трудов стаж извън парламента. Пълен ***. Даеб.........а гадните му комунисти.

102

Василев

преди 12 години

Според мен 99% от тук пишещите реват, не защото наистина са социално слаби, а защото ГЕРБ им развали рахата и още не могат да свикнат с този факт!!!От тук до свършека на вашият жизнен път трябва да се примирите с този факт, че в България ще има ред и законност!!!Гарантирано от ГЕРБ!!!

101

Анонимен

преди 12 години

Аз съм гербер роден съм на село.*** съм и неграмотен.Къпя се веднъж в месеца а *** е на двора.Правя секс всеки ден.Един ден с жената,един ден с козата и от време на време оправям и *** на съседа.

100

да-да,ама не

преди 12 години

"Не човек,а стомана. Не,комунист. Не,гербераст. Не,*** мутра. Факт !

99

Анонимен

преди 12 години

Не разбрахте ли бе форумцитееее - като видиш в заглавието "Станишев" - плюеш Станишев - хвалиш ГЕРБ, като видиш в заглавието "Борисов" - обратното. А аз днес спасих на косъм едно детенце на улицата, което пресичаше неправилно и аха да го бутне камион и свърших много повече полезна работа от Сергейчовци, Бойковци и всички подобни латерни

98

Анонимен

преди 12 години

Хохохохо, като кажете, че Бойко е мутра. А какъв е Станишев? ОК, той няма вид на такъв, но е заобиколен от такива, които са на хранилка. Четохте ли, че жената на Ицо Байков е втори по големина спонсор на БСП? А Доган? Виждали ли сте "Центъра за обучение на млади кадри на ДПС" в Бистрица с тенис кортовете, който сигурно струва милиони. Всички са еднакви, но поне при Бойко за момента няма такива фрапантни грешки, като спрени пари, сочене с пръст за корупция и т.н.

97

Анонимен

преди 12 години

Нима не разбирате, че няколко фамилии могат за два месеца да организират партиен проект, да направят избори и да вземат властта. И пасле ще цъкаме и ще се чудим кои са тия никому неизвестни министри. Винаги през прехода сме лъгани, че гласуваме за бъдещето си, а нещата са че гласуваме за бъдещето на някои фамилии.

96

до 93

преди 12 години

Ти в ред ли си? Та по-голяма мафия от ГЕРБ няма!!!Я кажи нещо да направиха за хората - не, само магистрали и спортни зали, защото от там се краде най-много!