12

Докога ще чакаме ?

преди 12 години

Докато обикновеният българин става още по- беден, едни други хора все повече угояват телесата и банковите си сметки. Управляващата клика около ГЕРБ предпочита за обикаля родни и чуждестранни курорти, да се излежава в луксозни СПА хотели, вместо да си върши работата, за която, в крайна сметка, й е било гласувано доверие на изборите. Истината трябва да се знае, без значение кой я казва. Видни независими експерти, които се страхуват да си кажат името, по обясними причини, заявяват с убеждение, че при още една година подобно управление, мизерията у нас ще е потропала на всяка една врата, а управляващите ни вече ще имат и вили в чужбина.Да си го кажем направо пари в България има! Пари има за всичко. За пенсии, заплати, за здраве, за живот, но същите тези парички се разпределят от една клика, от петдесет шест десет човека, за чийто джоб думата милион е вече обидна.Доказват го вече стотиците лимузини, които ежедневно въртят из центровете на големите градове, доказват го луксозните имоти в Бояна, доказват го имотите на Цветанов, сараите на Доган. Именно за това, помислете какво ще правите на следващите избори? Помислете, какво ще правите със съдбата си? Спасението е едно да излезем на улицата и да поискаме ревизия. Все пак тази държава си е наша и трябва да си устояваме това право.

11

Анонимен

преди 12 години

1998 1999 г. Офис-мениджър, Програма ФАР, Темпус проек - учила е и за СЕКЛЕЦАРКА

10

Анонимен

преди 12 години

Всичко е цирк всичките са кукли на конци който обслужват олигархията банките и монополите. За да се запази статуквото трябва постояно да се стрижат овцете но бантускотовете си заслужават съдбата

9

333

преди 12 години

Ох, красавицата ми тя. Е как все такива ги изнамират ....

8

Анонимен

преди 12 години

Оня ден гледахме за вас по новините - по левче на коментар зимате

7

Анонимен

преди 12 години

Още една марионетка -новата калинка.

6

555

преди 12 години

Браво на момето!Дано да е безкомпромисна и честна като предшественника си!

5

Анонимен

преди 12 години

мале какво лапане е с тези "магистрали"

4

Те това е

преди 12 години

Фидососка номер 2 . Е разбра се окончателно че ГРОБ няма кадри и експериментира с държавата и народа !. Оставка Боко тиква - ОСТАВКА !

3

...

преди 12 години

Ами успех да и пожелая!Дано е по-успешна от предишния...или поне колкото него!

2

класа

преди 12 години

Тая кака с тези любеници ли ще реже вече лентите на магастралите?

1

Анонимен

преди 12 години

Айде хаирлия да е