47

123

преди 12 години

Закона си е закон! Ако някой си мисли, че адвокатите на ЛукОйл не са предвидили тези неща.. еми, толкова по-зле за него:) Жалкото е, че нашите управляващи са простички и не виждат по-далече от носа си:(

46

Анонимен

преди 12 години

Всички държави се чудят как да развиват повече производство, само тиквениците от ГЕРБ се чудят как да закриват производства за сметка на вноса и контрабандните канали.

45

агент на ДС

преди 12 години

Този агент на ДС, Ваньо Танов, трябва незабавно да подаде оставка! Заедно с цялата шайка от т.н. "герб"!

44

На 27

преди 12 години

Грешиш, това не е битка на България, а битка на висши български мутри да прибират всичко от труда на цяла България!От всичко.Цяла България обедня за тези две години-доходите не са мръднали, цените вървят нагоре?Как ще бъде догодина?

43

Анонимен

преди 12 години

"Много е важно да се сложат измервателните уреди в рафинерията, за да отпаднат всякакви съмнения, които са трупани с години, добави той."Ми да бяхте ги глобили - веднъж, втори път с милион, трети път с десет милиона. Вече щяха да имат измервателните уреди, даже за пример можеше да ги давате. Ама цирка нямаше да го има, а и с парички нямаше да се наушите!

42

Анонимен

преди 12 години

Някой да ми даде ЕГН-ето на Борисов...искам да му звънна...да питам!Що така?

41

до 27

преди 12 години

Ти да не би да си очаквал че ГЕРБ ще заколят златната си кокошка? Хляб и зрелища - отдавна е измислено, за сега ГЕРБ се справят със зрелищата, но хляба поскъпва, безработицата се увеличава, инфлацията изяжда заплати и пенсии. Със това не могат да се справят - но зрелищата стават все по качествени - гарантирано от ГЕРБ!

40

Анонимен

преди 12 години

Какво стана бе ХАПЛЬО?Не си играй с огъня!Големи приказки , голямо нещо, а сега - оцапани ***!Правителството на ГЕРБ е най некомпетентното правителство до сега!ОСТАВКА!Незабавно!Тук се касае за национална сигурност!

39

Анонимен

преди 12 години

Тиквата нещо мълчи тези дни.Липсват ми изцепките му.Очаквам да резне лентата по случай работата на Лукойл без лиценз като с лиценз.

38

Шофер

преди 12 години

Тъкмо бензинеца да понамалее малко и хоп айде пак.

37

666

преди 12 години

ПОТРЕСАВАЩО Е ЧЕ ГРУЕВ СЛЕД ИНСТРУКТАЖ ОТ ПУТИН ВЗРИВЯВА ДЪРЖАВАТА И НИ ПОКАЗВА,ЧЕ ЗА НАС НЯМА ШАНС ЗА НОРМАЛНОСТ-СЪДА СЕ КОМАНДВА ДИРЕКТНО ОТ КГБ!!!

36

на !

преди 12 години

Толкова си глупав, че ме е срам да ти чета лозунгите!

35

Анонимен

преди 12 години

България отвръща на удара! Part1

34

Анонимен

преди 12 години

"Очаквано,България губи битката с руската мафия"Слабоумен, каква битка с руската мафия си видял бе? Делаверка предизборна си врътнаха, а ти ще плащаш цената!

33

...

преди 12 години

Супер грешен ход на правителството и на Агенция Митници. Не е въпроса само за това, дали ще има гориво по бензиностанциите. Естествено, че ЕКО, ОМВ, РОМПЕТРОЛ и др., веднага ще запълнят празнотата. Въпроса е, че ЛУКОЙЛ в момента изнася много готови горива. Празнотата във външнотърговско салдо, с какво ще я компенсираме? Всички страни се чудят как да изнасят нещо на международния пазар, а тук блокираме най-големия износител!!!

32

Херо

преди 12 години

Май митничарите командват в България?

31

бургазлия

преди 12 години

Махайте ги тия *** навремето ни взеха завода спряха пластмасите спряха всичко хората си загубиха работата за да могат да лапат тия ***.УНИЩОЖЕТЕ ГИ!

30

5

преди 12 години

СЪДА ОБЯВИ ВОЙНА НА БЪЛГАРИЯ!БЪЛГАРИО,ТИ КАКВО ЩЕ НАПРАВИШ?

29

Анонимен

преди 12 години

Танов, танов..... Може ли от 2001ва до сега все съдът и законите да са ви виновни.... От 2001 до 2005та главната ви тиква беше шеф на МВР, после 3 години беше кмет на София (5тия човек в държавата - сам се наричаше така), а вече две години имате парламентарно мнозинство... СМЕШНИ СТЕ ВЕЧЕ! не става само с желание - трябва и акъл и управленска мисъл, а такава нямате! И няма как да имате защото сте милиционери!

28

търговец

преди 12 години

и аз ще работя все едно имам касов апарат и лиценз