54

Анонимен

преди 12 години

"Собственик на апартамент може да бъде изгонен от жилището си, ако не по-малко от 75 на сто от съседите в кооперацията решат и гласуват за това на общо събрание."Хахахахаха ... поредното малоумие на гейберастката ***! Толкова са ***, че чупят всякакви рекорди и измервателни уреди!!!Боже, спаси България!

53

чичо Манчо

преди 12 години

Така е в Германия. Не се отнема собствеността,но се освобождават от личното ти присъствие,ако създаваш проблеми на съседите. Тук може да има превъртели капризни бабички,но никъде не са 75 % от собствениците. Предпочитам едно нервно бабе във входа ,отколкото сюрии алкохолици-"приятели" на комшията от третия етаж.

52

до 36

преди 12 години

ми брат покания и нея веднъж на кафе дее хехеех

51

do 40

преди 12 години

za internet ima6 pyk 2 lv za 4ista4ka nqma6.... sigurno i za biri4ka ve4er ima6 ama za 4ista4ka nqma6.begai na selo

50

аноним

преди 12 години

Когато има конфликт, между съседи е едно. Съвсем друго, нещо е конфликта да е от външни хора, извън съседите и блока и да ти се правят мизерии. Трябва да бъде доказано. Един съсед ти прави на теб мизерии и всички онези 75 % са съгласни с този един съсед и го изгонват. Малко някак си в пълно противоречие на всички правни норми. Как ще докажеш, че този съсед ти прави това и това. На какво основание ще бъде изгонен? Факти! От години има хора където живеят в непрестанен конфликт.

49

Анонимен

преди 12 години

Това е много глупав закон,ами че те съседите могат да решат да се споразумеят,че ако не им давам по 100 лева ,ще пискат взаимно да ме изгонят,така може да започнат да изнудват хората!!!

48

Анонимен

преди 12 години

Molia plateni oligofreni da ne lujat 4e v Evropa bilo taka. Tova sa gluposti. Poznavam hora ot nad 10 evropeiski strani, jivial sum v 4ujbina - niama takova neshto.

47

Рънърса

преди 12 години

на Цецо антената май на са му достатъчни апартаментите?!

46

Доктор

преди 12 години

От блока 75 % решихме да изгоним тези безумци от ГЕРБ не само от Парламента, но и от София.Да си ходят по Банкя, с. Шума, Монтана и т.н.Нали ! - много е демократично

45

HAHA

преди 12 години

Значи един познат в съседната кооперация може да си гони когото иска само като се събере с двамата си брадовчеди си защото общо са собственици на малко над 75%

44

за 34

преди 12 години

Изнасяи се :))))))

43

Анонимен

преди 12 години

кви са тия невероятни глупости ?

42

Бай Гроздан

преди 12 години

абее малко нож с 2 остриета щото после изгонения като откачи и драсне клечката на блока ко'праим ние не сме за такива крайности бре,а иначе ми харесва щото има големи кативляци комшии

41

ДО 21

преди 12 години

***,и ние не сме плащали за чистачка от 1 година,ама не поради друго,ами поради бедност!!!

40

ДО 21

преди 12 години

***,и ние не сме плащали за чистачка от 1 година,ама не поради друго,ами поради бедност!!!

39

до 14

преди 12 години

На теб не бива да ти се връзваме ,защото не знаеш азбуката,не пишеш на български.А по въпроса за "Частната собственост е неприкосновена"-ами няма по-лесна работа:щом твоята е неприкосновена,спазвай това и за съседите.Не им прави на инат мизерии,шум,простотии--и те също ще ти отвърнат така.

38

Стефан Николов

преди 12 години

ООО.... ДАААААААААА това ще е един интересен сърваивър докато 1-по-1 останем само с коалиционите си партиони, а след това горят и те 1по1 докато не останеш сам във входа.!! Печели този който първи заживее сам във входа. При раздаването на наградите ше се взима под влияние броя на апартаментите :Д :Д ***....... НА 23 Години сам и ми ПИСНА ОТ ТАЯ ДЪРЖАВАААААААААА!!!!!!!!!!!

37

Демирев

преди 12 години

"съседи,събрали сме се да обсъдим въпроса кой остави малкото парче голяма човешка нужда в асансьора...":))

36

до 12

преди 12 години

Аз пък оня ден се втрещих от надпис на входа, че съм трябвало да плащам за асансьор и чистачка двойно...понеже не съм живеел сам а с половинката си. "Половинката" ми е позната, която идва да пие кафе през 2-3 дни у нас сутрин.Смятайте колко изпростял и завистлив народ вече има. Що не съм плащал двойна такса, а не само за мен. И надписа не е от бабе, а от една 38 годишна стара мома. *** завистта, *** чудото. Щото нея никой не я поглежда и дай да се осе.е! То бива простотия и идиотия....

35

za 30

преди 12 години

NE V EVROPA GO NIAMA. IMASHE GO - V BIVSHITE KOMUNISTI4ESKI STRANI, NO VE4E I TAM GO NIAMA.