73

Джони

преди 13 години

Отврат, простотия и чалга! Пот, пърхут и похот! Гнус!

72

Черна Мамба

преди 13 години

Много нахално и нагло, няма насищане.

71

прасчо

преди 13 години

Ани Салич +Радина Червенкова-

70

Анонимен

преди 13 години

До голяма степен, благодарение на същата тая персона, към ден днешен разполагаме с еврофондове, които любимата ти тиква харчи за магистралите като единствен повод за хвалба.

69

Анонимен

преди 13 години

Тъз на кой ли не се е предлагала.За такива има едно определение.

68

дантес

преди 13 години

Предпочитам я пред другите дже туристки-Кристалинка и Прьмова

67

Анонимен

преди 13 години

В момента имаме президент, който мърсува с млади момиченца, а сега имаме и предожение за президентша която мърсува с момченца.Евала.

66

Хахчо

преди 13 години

"Днес", що са шегувате с нас бре. Убаво Надето беше преди 20 г, сега и за *** на зеле не става. Надето президент, муахахахаха, това да не е като да прайш сфирки... Тея сините пак счупиха ***:)

65

Анонимен

преди 13 години

Кое е хубавото на "хубавото Наде"? И кога ще спрат да ни пробутват еврейки.. :)

64

Анонимен

преди 13 години

Хубавото Наде президент - ОК

63

ЯЯЯ

преди 13 години

Тази жена, когато беше министър на външните работи не неправи нищо в защита на българските медици в Либия! Даже с Иван Костов се опитаха да ги обвинят, че са съпричастни със заразяването на либийски деца съсъ спин. Освен това Надежда Нейнски/Михайлова/ съветваше медиите да не се вдига много шум, "за да не пострадат" нашите медици!

62

А

преди 13 години

Айде купи кремиковци (чрез Надин), сега президентче иска да става :)

61

Баба Меца

преди 13 години

Царю, само Либия да беше...Нека се върнем и по назадзе из годините и да започнем от гаражите на УБО и други муфти...

60

само чар не е достат

преди 13 години

Хубавото Наде има класа и стил но похотливият й нрав може да се окаже препъни камък за президентската институция. А като дипломат нищо не направи да освободи мед. сестри от Либия заедно с премиера костоф!

59

А

преди 13 години

Айде купи кремиковци (чрез Недин), сега президентче иска да става :)

58

Ideia

преди 13 години

Martin Dimitrov e podhodiasht kato przident,moralen chovek, zatova nemoje da se zabeleji sred politicheskite akuli. No bulgarite neharesvat moralni hora, te obichat Tikvite u mutrite.

57

кума лиса

преди 13 години

Кристалина Георгиева няма право да бъде президент.Емелката - абсурд! Български президент с турско име - вие да не сте луди? Гоцето иска комунистическата дъщеря Пръмова, опа Кунева - не! Абсурд, да гласувам за комунистическа ***!Остава само болния Волен и Нейнски. Пред болния избирам Неински. Очевидно други лица няма да има... За съжаление...

56

анонимен

преди 13 години

Стига бе Наде,знаеш много добре че не е за теб

55

Анонимен

преди 13 години

*** тъпата гадна ***. писна ми от измамници. що` не върви на майната си! до кога ще се въртят разни долнопробни измамници из тези държавни институции? лично на мен ми писнааааааааааааааааааааааааааааа!

54

Елена

преди 13 години

Когато си на висок пост и имаш цялата власт, дадена ти от закона и Конституцията, ама живота на народа ти става все по- зле, но пак ти цъвтиш и миришеш, значи не ставаш за управление на държавата, но ставаш за крадец. Но, не- нашите политици не се отказват след този извод вече 20 години- те нямат скрупули- те имат апетити, които растът с яденето и драпат за все по- висок пост, от който няма шанс да видят погледа на гладния човек долу и това им стига за спокойната им съвест! Евала!