131

от Перник

преди 13 години

От БСП и СДС си имат, такива телефони!

130

Българин

преди 13 години

Много сполучлив коментар. Развесели ме от сърце. И истина има ...

129

Анонимен

преди 13 години

сега трябва главна прокуратура да се самосезира и да вкарат тези журналистчета в ареста за уронване на престижа на държавната администрация и на народното събрание направо да ги вкарат в някой трудов лагер както им се иска на управляващите хихихихи голям майтап ако бяха на фронта какво би станало депутатите ще отскочат да си вземат подаръците а през това време германците ни превзели позициите и пленили войската и ги вкарали в концлагера

128

Анонимен

преди 13 години

Трябваше само да опънат лентичката и да приготвят ножичката и той сам щеше да дойде!

127

Ivan Grozni

преди 13 години

Мешено чорбаджи, мешено.. щом е замилите ни дупетати - всичко даваме - сл;ед такива жертви прекрасан работа .. ЗАСЛУЖАВАТЕ , НАРОДА Е ... ЗАД ВАС

126

Р.Овч

преди 13 години

Живея в блок. Един от съседите ми си хвърля фасовете през терасата след като се напуши, от друг етаж редовно си хвърлят обелките от орехи и ябълки през прозореца на кухнята.Други 9 души от моя блок имат незаконни бетонни и ламаринени гаражи и си ги ползват в нарушение на закона.Над мен има млади хора редовно правят купони и вдигат шум до 1,2 през нощта.Обобщено около 80% от съседите ми са ***, без да имаме нито едно ромско семейство в блока ни, но депутатите ни трябва да са различни от нас.

125

za 105

преди 13 години

Господине/Госпожо! Руснаците не са останали без храна, а е имало недостиг на храна в Ленинград! Прочетете малко и ще видите, че има едно Ладожко езеро, което е наричано Пътят на живота и ще разберете, че от там са били превозени около 360 хиляди тона храни и боеприпаси. А това, че искате да скриете манталитета си зад този на народа е интересн приом. Най-малкото успокоява.Колко хубаво би било да направи и Меркел така в съпоставка с Хитлер например!

124

Деян

преди 13 години

Това си Е конфликт на интереси и явно глобата за отсъствие от работното място не плаши шопарчетата от парламента.Цецо, групата на НАГЛИТЕ е доста по-голяма, хайде да се самозакопчаете всички и да се само-ескортирате до прокуратурата, след това да се само-придвижите до затворите в страната и да си лежите дружно. Поне ще имате и кворум.Определение за БГ Депутат - Нагло същество, което вирее със съзнанието, че всичко му се полага. Все още не е измислена ваксина, а тази болест е по-страшна от СПИН

123

Българин

преди 13 години

Журналистите да бяха поканили и Бойко Борисов, тогава целия министерски съвет, вероятно щеше да се изсипе на презентацията ... Защото ГЕРБ са такива, не заради членската си маса, а заради лидерите и принципите въз основа, ан които е създадена партията.

122

Жоро

преди 13 години

Хора ако някои ДС (държавен служител) ви каже ,че работи за полза родо то разбираите става въпрос за най близките му роднини !

121

haidut

преди 13 години

Стани Дяконе, да видиш за каква България увисна на бесилото!!!!

120

На дали

преди 13 години

Не съм комунист (изобщо не обичам политиците) но има какво да научим ит миналото!Тато какво правеше,когато трябваше да се събере парламента да решава нещо ,ги събираше за една две седмици и след това - хайде кой от където е и да си ходи на работа (където си работи).А не както сега да ги хрантутим целогодишно а те "милите ни депотати"да се чудят откъде да забършат някой келепир!!!!Срамота за Българския парламентаризъм!!!

119

Анонимен

преди 13 години

ЕЕЕЕ тия хора много рано са в коледна ваканция,...каква заплата трябва да получат тогава......

118

паливец

преди 13 години

гадни боклукчии!

117

Калинка

преди 13 години

ББ да си погледне калинките, ОТ НЕГОВАТА СА НАЙ МНОГО , ЛАПАЧИ. сега ше каже ,че пак е друг му е виновен

116

Жоро

преди 13 години

Въобще не е имало дилема пред българските депутати личния интерес винаги е на първо място !

115

вили

преди 13 години

Браво на журналистите!! Браво, брависимо!! Направихте ги на маймуни. А наглия Лъчо пък заплашва : "Вие нарушавате много закони. Първо се запознайте с правилата. Аз се обадих на колеги, за да разбера дали не е номер.Ей , *** нагъл не те ли е срам, че има деца , които заспиват гладни в България 21 век?? *** долна мутра проклета. В ада да горите , трижди проклети да сте.Амин!!

114

Българин

преди 13 години

Ако ги канеха, за да им подарят по един апартамент в нова кооперация, представяте ли си какво щеше да стане?! И министри щяха да се включат и без покана ... Нов морал?!

113

хахах

преди 13 години

да и после тая *** ще ми твори закони какво каза негово величество Генерала - никаква толерантност към нарушения сега ако не ги накара да си подадат оставките мнооооого ще му се смея

112

1234

преди 13 години

Нека всички парламентарни групи да си направят равносметка какви са всъщност - малки са им привилегиите като народни представители , защо да не се възползват и от още един келепир - ПОЗОР - ето такива хора сме избрали и те коват законите . Ако ги попитат какво са гласували последния месец - вярвайте - едва ли ще отговорят.