28

Simone

преди 13 години

Овца си ти. Всъщност не... по-скоро си кон с капаци! ;)

27

иванов

преди 13 години

Златната топка е негова, ако така продължи. Има *** парчета, който вечно, плюят, те и на господ кусур, ще намерят, но са малко. Повечето хора се възхищават на Бербо от сърце, да е жив и здрав.

26

maiorski

преди 13 години

Браво на Бербатов ...радвам се за него въпреки че никога не съм го харесвал като футболист. Непостоянен е в играта си и това ще му изяде главата......

25

до народа овчи

преди 13 години

Направо ме е срам как възхвалявате една нещастна гелосана примадона. Дето прави един на 10 мача иначе е абсолютна мъка и тормоз да го гледаш как се влачи по терена.

24

Stan

преди 13 години

KRIMENA...честно да ти кажа, ако знаех къде живееш, щях да дойда и да ти хвърля един хубав бой и то само заради начина на ти на писане и тъпизмите, които бълват от теб.

23

ве

преди 13 години

най-добрия футболист !!! БРАВО

22

Жо

преди 13 години

БЕРБО, give me five !

21

KRIMENA ST ZAG

преди 13 години

I AM; SOOOOOO PROUDDDD....DEAR ROD STEWART,If you see that bulgarian GODEN GUY-B$ E$ R$ B$A$ T$ O$ V--Give him my reggggards,please- Rod Stewart i MITIto BIRBATOF sa GOOD BUDIES...A,siga neka PIRANITE ut FOROMA da Piranstvuvad...MITKO e PO VILIG ut averat MI-ICO KAMOV...Stoi4kof e ..Number-2..Ollii,Eoforiata ma zadavi---Tuk f Moita Hasienda -f VARNA sme napravili a SWELL PARTY f 4ESS na BIRBATOF..Gospoja Mayka mo -viroiatnu sa 4ufstvuva in SEVEN HEAVEN..Oraaaa,,DA JIVEI MITITO.(.a,siga MinosiTI

20

Idiot

преди 13 години

Бербо играе като извъннземен само срещу палячовци като Блекбърн...

19

Румен Кашилски

преди 13 години

Ха сега нека всички чокундури и разбирачи пак го плюят.

18

Анонимен

преди 13 години

Прав е бил :)

17

Анонимен

преди 13 години

Бербо като види зор играе като извънземен :)

16

Сектор Б

преди 13 години

По принцип Гонзо бе много по талантлив от Бербатов, но нямаше късмета на овчарчето Митко...

15

Ethan

преди 13 години

пак виждам много злобни коментари , по принцип се стремя да не коментирам , но това е българин доказал се в спорта , който освен като атлет е и добър като човек , фондациите и социалните проекти в които учавства са доказателство, моля ви не плюйте постоянно , мисля, че всеки който се чувства българин е доволен от днешното геройство на Бербатов!

14

Анонимен

преди 13 години

Браво!!!Беше страхотен!!!Велик футболист.

13

Иван

преди 13 години

Много точно......помня това интервю на гейчето. Така той обиди всички българи като смисъла бе че е повече от тях !!!!!!!! Думите му бяха буквално " Прекалено съм високо за да ви виждам,а дори и да започна да падам няма да стигна като вас" . Как сте се почувствали а от тези думи на травеститчето. Смисъла е - вие си работете за жълти стотинки,вегетирайте а аз струвам колкото всички вас взети заедно. ТОВА Е . Боли ви всички нали,а вие му се кланяйте !!!!!!!

12

Анчо

преди 13 години

Вчера "Бербатов се бори за бъдещето си в Юнайтед". Днес "Бербатов влезе в историята, вкара 5 гола". *** после и вярвай, че журналистите разбират от футбол!!!

11

........

преди 13 години

Жалкия Блекбърн Роувърс !. Трябва да се докаже и отбележи във важни мачове например срещу Челси,Ман. Сити,Арсенал.....а не срещу удавници голове,един- едничък е достатъчен,но решаващ.....помните тази година пролетта как Юнайтед загуби от Челси с 1;2 а с това и титлата с уникални пропуски на Бербатов,бе разкатан от английската преса,смазан и разкрит,той на тях не посмя да отговори,но на българските критики каза " Прекалено съм високо за да ви виждам"....А вие му се кланяйте на некадърничето

10

teko

преди 13 години

голям играч си Берба продължаваи все така N 1 си.БРАВО

9

Анонимен

преди 13 години

Много смело използвате думата "буквално", dnes.bg. Внимавайте с употребата ѝ ;)Иначе евала на Бербатов, преди няколко минути като влязох тук чета, че се бори за оставането си в отбора и едва ли ще получи предложение за подновяване на договора, а сега новина на 180 градуса.