12

Анонимен

преди 13 години

Лелее, тея като започнат да работят с по 20 дни почивка в годината пак ли ще излизат на протести :Д:Д:Д

11

но комент

преди 13 години

Какво се нахвърлихте против младежите?Щото не са робски душици като вас ли?щете или не, ей тия ще ви оправят-щеви вземат и пенсийките и всичко.като пукясате ,всичко на тях ще остане-колкото и да ви е яд!Искали били образовано и културно поведение, че вие такива ли сте бе?вашето поколение обърна България на *** катун, сега вместо да ви е срам от тия деца, ги ругаете.но биологията е на тяхна страна, и всичко един ден ще бъде тяхно!

10

Анонимен

преди 13 години

Ще ги видим как се стачкува като пораснат и лошия капиталист започне да им нарежда "Това трябва утре най-късно да е готово", а утрето е събота.*** от малки трябва да свикват.

9

Анонимен

преди 13 години

Винаги ми е било чудно защо когато целият клас избяга от час учителите решават, че няма да пишат отсъствия. И учениците го знаят и масово бягат. Така че и учителите са виновни наред с родителите! Нека да напишат отсъствия на целия клас и да видим дали ще го спретнат пак тоя номер. Е има и друг вариант - Да го направят пак и да пребият учителя...какво поколение расте? Горко на България!

8

една

преди 13 години

Ало! Родителите, ясно ли ви е до къде я докарахте? Жална ви майка на старини! Какво ли се очаква от поколението на чакгаджиите?!!!! Сал един ужас!

7

FDL

преди 13 години

Хайде бързо в час мързеливци такива :).Няма ваканция.

6

Dereliction

преди 13 години

Лигльовци...

5

Анонимен

преди 13 години

Как точно стачкува неработещ ученик?

4

България е горда с в

преди 13 години

Тези деца са будната съвест на нацията и заслужават 100 процентна подкрепа. Демонстрацията е израз на практикуването на демокрацията! България е горда с вас!

3

Анонимен

преди 13 години

Това е новото поколение. Мързеливо, пропило се и простовато. Никаква ваканция и проверки по училищата преди Коледа за да е сигурно, че всичко е наред и отсъствията се нанасят!

2

!!!

преди 13 години

"Ний" пък искаме образовано и културно поколение, а не неграмотни и впиянчени хулигани, ама няма! :(

1

Възмутен

преди 13 години

Мързеливи разглезени хлапета, които само си търсят повод да избягат от час. Ако има как сигурно никога няма да стъпят в училище. Ама родителите им са виновни за това, защото им позволяват да го правят. При тази липса на възпитание расте едно полуграмотно и мързеливо поколение! Горко на България!