35

Фалшив болничен лист

преди 13 години

"Илиева упорито криеше новината до последно, като представила болничен лист с диагноза тежко заболяване." Ами това си е фалшив болничен лист!!! Нали ги бяха спрели?

34

faust

преди 13 години

аре не занимавайте народа пак,а..........

33

Анонимен

преди 13 години

Божке, тая какви ли *** прави?

32

Анонимен

преди 13 години

до сега е стояла на работа без да върши работа,само да и плащат големи майчински. сега ще получава детски като "самотна"майка....и като мине време,тогава ще почне бебето да казва и тати. за сега така е по-удобно.без тати

31

резил

преди 13 години

Като иска да е майка защо е направена началник да отговаря за милиарди наши пари ? Работа за "боец" със силен дух и решителна воля? Има ли това "дете" тия качества , или може само да слушка.Тия с фалшив болничен лист са номера от ученическата скамейка.С тия "народни" хитрости станахме белите роби на света.

30

Анонимен

преди 13 години

Кога да научи бе пич, като обикаля и плюска. Хахахахахахаха

29

neam dumi

преди 13 години

:- l

28

дългоушко

преди 13 години

От цялото театро спечели К.Илиева, но за сметка на загуби от европ.пари за България.Да са живи и здрави майката и детето.

27

безгербаво бъдеще

преди 13 години

На майката и на бебето пожелаваме всичко най-хубаво и едно светло и безгербаво бъдеще!

26

бранимир

преди 13 години

Каква е тази простотия,министър да незнае, че шефката на най-сериозната програма е била бремена?Той знаели въобще нешто?По-голяма тъпотия не бяхме виждали никога, сега след като роди да не реши след 3-4месеца да се върне на работа и ГЕРБ да обявят, че господ се връща, защото има много работа и тя ще се отдаде изцяло на нея.Палячовци

25

PENE

преди 13 години

Още един от МНОГОТО примери за "УНИКАЛНАТА" кадрова политика на ГЕРБ и по-специално на Боко ! То не стига Вежди - побойникът на полицаи и горд мултак ; не стига Лъчко Мозъка - побойника на жени ; не стига Анамария - намерена на разклона за Търново ; "не стига и Божко Димитров дето"шиба" народа ами сега и тази дето "тайно" раждала !?Каквото и да кажем ще е излишно - просто на Боко му е толкова капацитетът !А иначе да е живо и здраво детенцето , че и майка му !

24

Анонимен

преди 13 години

Болничния лист е най-малкия проблем. Всеки уважаващ себе си лекар е готов да издаде такъв със всякаква диагноза, дори, че мъж е бременен в седмия месец. Въпрос на пари, които лекарското съсловие е поставило на пиедесетал.

23

4444

преди 13 години

невината Калина.тайно забременяла и тайно родила.ха-ха-ха.стига смешки бе,циркаджии.

22

Баща

преди 13 години

Да е живо и здраво детето. Искам всеки ден да чета как Българки са родили. Всяка Българска жена трябва да роди минимум едно дете. Тези които не раждат първо не са ЖЕНИ, второ не са Българки.Приоритет номер 1 : СЕМЕЙСТВОПриоритет номер 2: НАЦИОНАЛЕНПриоритет номер 3: ...........Приоритет номер ххх: КАРИЕРА !!!!!!!

21

Анонимен

преди 13 години

Пък сега от министерството да не останат с едни голи пожелания,ами да купят там дрешки,количка,памперси и играчки.Трябва подобаващо да и се благодари за "добре свършената работа" :)))))).......Цирк!

20

четвъртък

преди 13 години

В момента коментарът трябва да бъде само един-да е живо и здраво бебето Поне за миг нека бъдем хора

19

Дедо Гаджа

преди 13 години

На кого ли бебокът ще казва "тати"?

18

Стига

преди 13 години

Стига обиждахте Калинчето бре малоумнициаааааааядосах сене ви ли е срам?

17

Аз

преди 13 години

9 месеца беше през тоталитаризма. Сега сме демокрация. Всяка жена го носи колкото си иска. Ама от коментарите на вчерашните постинги ми се струва че не била разбрала че е бременна. Абе - пожарникарска работа.

16

1

преди 13 години

Ама па е хубава бе..