65

СТРАНДЖАТА

преди 14 години

Каква любов блика от думите ти към президента на ДПС - "Гоцето"... . що не севземете?...

64

Анонимен

преди 14 години

Този е слънчасъл...

63

Язе

преди 14 години

Некой веднага да ми каже какви са тия "Други доходи" дето влизат така стабилно у домакинствата, че аз вече и заплата не получавам.Бичкия, жив и здрав да си! Кефиш.

62

H2N1(A)

преди 14 години

За времето през което са на власт, те разчистиха 'терена', създадоха нови структури, внедриха хора и смазаха конкуренцията.Този говори като лунатик, но всъщност не е важно какво говори - той е само инструмент - удобен 'бушон',който да изгори в подходящия момент... И след това пак ще е същото, но с друга физиономия. Помните ли бившия здравен министър? Виждали сте новия,нали?! /просто примерче давам.../

61

МоРсКи

преди 14 години

Явно найстина Б.Б. много дълги ги реди... че на Дянков чак му се изпотиха очилцата и хептен взе да не е на станция вече.

60

Анонимен

преди 14 години

ВИДИШ ЛИ ГЕРБАДЖИЯ НА УЛИЦАТА,МЯТАЙ ПАВЕ ЗА ПРОФИЛАКТИКА!ТОЙ СИ ЗНАЕ ЗАЩО!

59

Чероки

преди 14 години

Поздрави за намеренията Ви. Не очаквам да възразите ако Ви последвам.

58

коко

преди 14 години

.dnes.bg Много цинизми! Кво става с цензурата?

57

напълно щастлив

преди 14 години

Ей, Бичкия, напълни ми душата!

56

anonimen

преди 14 години

abe toq ne vijda li 4e 80% ot balgarskiq narod prosto mizerstva ili se pravi na lud ne znam

55

Анонимен

преди 14 години

България се намира в Европа. Разполага с прекрасна природа.Трябва да си *** за да не можеш при тези дадености да вдигнеш стандарта на хората.

54

СТРАНДЖАТА

преди 14 години

Помним Жан Виденов, помним и Симеон, много добре виждаме какво правиБойко и го подкрепяме напълно...

53

Gaskoing

преди 14 години

До като има кози и овце да вярват на мафията, а това е правителството! вместо да ни облекчат малко те гледат да взимат повече и повече а няма нищо насреща! До кога се питам и аз?

52

МоРсКи

преди 14 години

Дянкич.. като излизаме защо не вдигнеш заплатите на хората? Ами ги сваляш!

51

&&&

преди 14 години

Дянков кажи на боко да намали заплата на депутатите с 15% както Берлускони,да ги намали от 240 на 80 защото ca много за 7млн,да намали чиновниците по министерства и кметства,а ти Дянков тъй като пзнаваш игрите на западните капиталисти трябва да отидеш в Брюксел и да преговаряш за Белене и петроловоза защото от прости тикви започва да ни писва

50

Анонимен

преди 14 години

***!!!!!!! Невръстеник!!!!!

49

събуди се БГ !!!

преди 14 години

Ама това българите сме голяма работа - супер доверчиви и с един и същ сценарии ни работят:-помните ли Жан Виденов?...-помните ли Симеон?...-видяхте ли Бойко какво направи?! Ами същото като първите двама и то със същия сценарии...ДО КОГА ?????

48

Анонимен

преди 14 години

На Дянката му дреме на ку*ината дали ще се оправи държавата или не. Само да си понапълни малко банковите сметки и ще си замине за Вашингтон а ние тука ще се спасяваме и ще чакаме следващите които ще ни "оправят"

47

Анонимен

преди 14 години

Тежи му властта на Дянков.Не се понася лесно критиката.Министърът посъветва домакинствата да започнат да мислят за по-голямо потребление.Това става с по голями доходи.Или иска да се взимат заеми и да се заробват хората за да му излизат на него сметките?Защо си мисля че няма социално мислене в Дянков?Май е пълен егоист не мисли за всички а само за тези, които имат пари.

46

...

преди 14 години

трети месец подред бавят заплатата на баща ми, който е лекар... така ли се прикрива бюджетния дефицит, питам аз? Правим се на много печени пред ЕС, а лекарите мизерстват и им бавят смешните заплати