50

Анонимен

преди 14 години

мутренска държава няма що. В миналия парламент хората борба водиха с комунистите да отпадне този закон новите гербаджии комунисти го подновиха пак в лицето на мутрата борисов

49

heheh...

преди 14 години

na stacionarniq i na vseki agal... hah...

48

dewery

преди 14 години

Tova, she reflektira li varhi smetkite na telefonite?!

47

Как може

преди 14 години

Aма чакайте,това не е ли привично за комунистите? Ние нали гласувахме за демократи все пак?!Пълно разочарование от ББ.

46

tulski

преди 14 години

Не ползвам нито Skype, нито GSM. Как тогава ще ме наблюдават от МВР ?

45

Анонимен

преди 14 години

Бойко не е изкарал и година и вече всички го мразят, уникален е значи освен лумпенизираните бабички и служителите на МВР заедно с роднините им, които са облагодетелствани от кражбите от шофьори по улиците

44

Баджанака

преди 14 години

:)))) Ако си мислите, че досега сте били защитени по някакъв начин, то явно сте много заблудени :))) както и да е, чалга не слушам N 15, а за разлика от тебе имам работа и доста служители и отивам да се помъча по някакъв начин да произведа нещо с акъла и труда си. Приятен ден на всички и да не ви пука дали някой ви следи или не. Така или иначе със и без закон ВИНАГИ могат да ви следят и да ви слушат разговорите.

43

луд

преди 14 години

55 ще плаща ама в МВР, а като влезе в съда това си е липса на доказателства, че нали може някой да ми хакне компа с администраторска програма и да ми поства от моят комп каквото си иска. Какво правим тогава? Дори те самите могат да те нагласят, но това е колкото да полежиш в ареста 1 месец, на база на това няма да има осъден. ГАРАНЦИЯ!

42

Анонимен

преди 14 години

Нали не си мислите, че и досега Големият брат не знаеше, че си говорите глупости? Само че не това го интересува. Така че, трайте си и продължавайте с полуграмотните си размишления, псуването и инфантилните пререкания. А тези, от които ще се заинтересуват, трябва да се страхуват, защото, ако не знаете, да ви кажа: в МВР има много по-интелигентни хора от срещащите се по форумите и в Skype.

41

Анонимен

преди 14 години

Някои от вас казват "който няма какво да крие, няма защо да се учвства виновен".Само дето забравяте, че сме в България и обикновено крадецът крещи "Дръжте крадеца!".Ако това се така официално в Германия (например), гражданите ще направят трета световна война.Какъв е следващия закон: да позволим да ни ч***т по домовете когато си искат ли!?!?!?!?!?

40

Анонимен

преди 14 години

чудно ми е само как се доказва кой точно е натискал копчетата на клавиатурата :) или ще монтират и камери на всички компютри с "директен интерфейс"

39

Анонимен

преди 14 години

a o6te nqma osuden krediten milioner, kakto i marginite sa o6te sledstveni....sme6nici

38

МВР

преди 14 години

Те тия дето трябва да се следят знаят как да се правят анонимни с тия ламерски кадри МВР само ще духа супата!!!

37

али

преди 14 години

Tгава ще си пишем по MSN ili ICQ , няма как иначе ..... хи - хи ...:)Който прави нещо нередно да мисли, но както за всичко в BG и това няма да се използва с идеята с която приеха закона....за съжаление...

36

Анонимен

преди 14 години

zdravei totalitarizum! vurnete i SHENGEN, i otvorete lagerite v Belene i Skravena

35

Анонимен

преди 14 години

"тежки (наказуеми с над 5 г.)"Значи убийците и изнасилвачите няма да бъдат засегнати.АЙДЕ БЕ, ХОРА, ЩЕ СЕ ОСТАВИМ ДА НИ ПЛАШАТ КАТО ДЕЦА ЛИ?!!? НАРУШАВАТ ПРАВАТА НИ, ДА СЕ НЕ ЗНАЕ В *** ДЪРЖАВА!!!

34

киро

преди 14 години

Следят ми *** или Х У Я -как е правилно другари от ДАНС !!! ВИЕ вервате ли ,че 3 млн потребители на интеренет в БГ ще бъда следени от МВР -МИЛИЦИЯ?!???? айде да вървят на майната си щото май друго НИЩО НЕ ПРАВЯТ!!!! то престъпниците се незная кой са :))))))))))))))

33

Анонимен

преди 14 години

Че всички престъпници по скайпа ли ще си пишат..коя банка ща оберат или кой ще отвлекат и др. .....голям смях.

32

tarbuh

преди 14 години

Skype не може да се следи, виждат, че има трафик, но не и какъв, така че все тая :D

31

Анонимен

преди 14 години

Big Brother is watching you!