17

Бойко

преди 14 години

Не можахме да ги излъжем-язък! Абе отсега да ви кажа, че Станишев е виновен!

16

Ами сега?

преди 14 години

"Дребните" хитринки, минаващи у нас дали ще минат и в Брюксел?

15

Биби

преди 14 години

Шамар, от където и да го погледнеш... Макар, че Тиквата може да е на друго мнение...

14

clearly

преди 14 години

"Желева скри редица факти при изслушването си. Глобал консулт е вече с името Ауто Спа-ООД. ЕИК 102223914 Всеки може да направи справка в Търговския регистър! На 09.04.2009 година тя, като едноличен собственик, е прехвърлила дяловете си на Ивета Кирилова Колева с ЕГН 8302238478 /200 дяла/ за сумата 2000 лв. и на Светослав Неделчев Донев с ЕГН 6908310644 /300 дяла/ за 3000 лв. Желева излъга, жалко за България! Попитаха я как се е разпоредила с дружеството си, а тя каза, че никога не е била собственик и не знае за какво иде реч. Срам ме е, че впоследствие всичко ще излезе наяве при една проста проверка в Търговския регистър. Медии, влезте и се уверете сами! И изнесете тези данни вие, няма защо само по форумите са се коментират! "от форума на вестник Дневникhttp://***.dnevnik.bg/evropa/novini_ot_es/2010/01/12/841324_evrodeputati_za_izslushvaneto_na_jeleva/Всеки , който желае може да си отвори регистъра на Агенцията по вписванията на адрес ***.brra.bg и да провери на името на Румяна Русева Желева, че посоченото във форума на вестник Дневник е абсолютна ИСТИНА. Румяна Желева е продала за 5000 лв. дяловете във фирмата си през април 2009 г.Голям срам и голям резил за ГЕРБ и от там за страната ни!

13

Анонимен

преди 14 години

У нас няма Журналисти, само платени клакьори.

12

Ех, Българио

преди 14 години

Интересно защо НИТО ЕДИН български "журналист" не написа нищо за "Глобул Консулт", та трябваше от Европарламента да ни светнат по въпроса. Всъщност, официално ПО ДОКУМЕНТИ и мафиотската групировка *** не съществува, но във Варна я знаят и в детската градина, както и с какво се занимава и откъде са парите й. Иначе е хубаво, че това вчера се случи, за да може заспалото овче стадо най-после да разбере, че го управляват, пак комунисти, макар и заявяващи се като антикомунисти.

11

Мариан

преди 14 години

СЛАБО, БЕЗ ВИЗИЯ ЗА РЕСОРА, БЕЗ ЯСНИ ОТГОВОРИ В ЕВРОПА НЕ СТАВА!

10

Анонимен

преди 14 години

Пустата лакомия и алчност и изядоха главата! Не стига огромната заплата, ами и бизнес под протекции ще въртим, ми не става Руме, с този Европейски Парламент тънта-мънта няма, това не ти е батко ти мухобойко.

9

KOCTOB-2

преди 14 години

Гледах наживо предаването и си мислех-какви ливъпроси щеше ба чуе Желката ако Бобисов я беше харизал на Енерго Комисията.представете си я кака осуква дръжката на микрофончето при сл въпрос: Румеее, а как ще стигна електроните от Грузиа в Египет за да цъкната лампите в шатрата на Манафската лезбийска Разпютника та кадифето да си почисти простатаната жлеза от заседнал секрет, ***?ето и преполагаемият горещ отговор: 1. лявата ръка извършва поканващо за танц движение към виртуален лезбо депутата облечен в прилепнало черно кожено яке2. дясната рука глади мунщука на микрофона, докато Румбата намигва с левото око на черното лезбо яке като леко отмята кичур под който блесссва бисер.3. благодаря за този толкоз актуален въпрос. Ние в българия за да принесем иликтрони от Стара Загора до нова Загора използвами дупките. У сека дупка тургаме по един еликтрон и кат га шибнеме от баира тръкуууул та у Новата. както е известно и на вас също ти се говори дека задади иликтронният въпрос, слушай бе, абе аз колко пъти сще питам аот къде зима тъз информация, нема, немаме и немат никои у БГ нема никакав афирма коиато аз съм притежавала, след което от грузия през близкиат средният и далечният Исток електроните ще стигнат Егихтев, пардон Ебихтеф, ти ко мъ пита бе нашия, аха Епокалифтев. БОррре мъ ти чуеш ли ко мъ питът бие, мъ даите ми хратичето да изчетем отговорът бие. нем апа нема па , Боре префръли мъ ф кумизията по хуйвариите, ебетвията и клатипрашните. искам там. точка, Бореее, я да внимаваш. да не земем да си отворим още по яко устата.

8

Гошо Тъпото

преди 14 години

Горният коментар уводна статия на ....Днес.бг ли е?Тогава да я подпишеглавният.....редактор.

7

Анонимен

преди 14 години

Бойко, видя ли сега, че българските тарикатлъци в ЕП не минават! Честито и да за урок на всички самозабравили се циници от ГЕРБ!

6

Анонимен

преди 14 години

Toва май е шамарче за Боко Тиквата:)

5

Анонимен

преди 14 години

Мефистофеле, ами остави овцете и ела да видим твоето лице бе, умник! Аман, от некомпетентно изказващи се селяци!

4

Анонимен

преди 14 години

Божеее, Боже, откъде толкова злоба и завист у тоя народ... Жалки сте, братя, жалки сте!

3

Bulgaria forever

преди 14 години

Желева не е за този пост!!!!!Да си седи там президент на "Флобал консулт" и да не се бърка в Европейските работи!Чудя се къде Б.Б. я намери за външен министър, пък в последствие и за Еврокомисар???

2

Гошо Тъпото

преди 14 години

Еееееее,кажете поне кой го е съчинил и ......подписал това злобно коментарче.

1

Мефистофел

преди 14 години

Срам ме е бе хора.Това ли е лицето на страната ни след 20 години преход...арогантно,нагло и нехаризматично...срам ме е!