66

Бай Григор

преди 14 години

През комунизма имаше и по-страшни неща....,ама глад нямаше,така че липса на лична свобода плюс глад е равно на ГЕРБ...

65

Priest

преди 14 години

Първата стъпка е монополизиране на информационния трафик- това стана с раздържавяването на ефира. Втората стъпка е следенето на информационния поток по интернет. Третата стъпка са концлагерите!!! Който гласува за ГЕРБ, гласува против свободата си, против свободата на децата си и тази на целия народ!!!!

64

БРЕГ

преди 14 години

Е сега стана квато стана.Не,че сега не го правят същото,но е незаконо,а сега ще си го правят без да се церемонят.Тоз пише срещу Бибко дайте го тука.Ей тва искат да следят политическите си противници.И нас обикновените люде на които им е дошло до гуша от малоумния бойков диктат.Тия гербери май им дойде времето да си заождат у Банкя.

63

gggggg

преди 14 години

Koi go izbra tozi drugar? Siguren sam, che tezi deto piskat sega sa glasuvali za BB. Sega policaite ste sabirat po-dostoverna informacia za reket. Za politicheskite protivnici da ne govorim.

62

Бейкс

преди 14 години

Милиционерите освен да следят и подслушват друго не знаят

61

.

преди 14 години

"освен при условията и по реда, определени със закон."Изпускаш тази част ;)+ това повечето данни ще бъдат използвани за шантажиране.

60

Диктатура

преди 14 години

Нищо изненадващо. Друго нещо о4аквали ли сте от др. Борисов - полицай от УБО, комунист и мутра. С УБО (за тези с къса памет, УБО= Упрабление за безопасност и охрана и беше с най-силна репресивна власт защото пазеше комунисти4еските вели4я).Сами си го избрахте...

59

Анонимен

преди 14 години

До 53-Ти ако прочетеш и Хартата за правата на човека и там ако знаеш какви подобни глупости пише

58

Анонимен

преди 14 години

Една *** кука освен да слухти ,шпионира и да се меси в личното пространство но хората друго може ли?Това е тоталитаризъм до кога питам ви аз овце такива ще гласувате за предатели и анти-българи!

57

Анонимен

преди 14 години

интерфейс означава лице на нещо грозно което не е за показване

56

до 53

преди 14 години

Искаш да кажеш че може да се повтори Бойковото изпълнение с Референдума нан новините на турски. Днес - едно, утре - друго. Тука - има, тука - нема. Ама то политиката не е като да разтягаш лакърдии в селската кръчма в Банкя.

55

Nick

преди 14 години

Никой не може да ме убеди че узаконяването на масовото и безконтролно следене в интернет ще помогне на полицията за залавянето на бандитите! Съгласен съм да няма анонимни карти за джиесем защото престъпниците разговарят с такива помежду си - както при отвличанията и "наглите", но опита да се сложи ръка върху интернета е недопустим!

54

Анонимен

преди 14 години

Хаил Българи Хаил демокрация.

53

Zeitgeist-ve-4YK

преди 14 години

Сега ще ви докажа как този закон е ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОНЕН и как дори и да го преиемат ще е НЕВАЛИДЕН!!! Цитирам дословно КОНСТИТУЦИЯТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ -"Чл. 30. (1) Всеки има право на лична свобода и неприкосновеност.(2) Никой не може да бъде задържан, подлаган на оглед, обиск или на друго посегателство върху личната му неприкосновеност освен при условията и по реда, определени със закон.

52

Alek

преди 14 години

Ами, ти просто си мишок и това е причината да не правиш нищо! Ти просто си седиш в дупката затворен и си църкаш тихо, тихо...

51

до 50

преди 14 години

аз имам един Tor ама нещо не действа май

50

Анонимен

преди 14 години

Ми ще трябва някое умно момче българче да разработи някоя проста и лесна за употреба програма за динамични IP адреси и каскади от проксита .Че тези които са в момента са много скапани и трудни .И после и по 5 лева да я продава пак ще стане милионер.

49

до 46

преди 14 години

той този *** да вземе да вкара Доган и Мургина в затвора, а не да тормози хората

48

22222

преди 14 години

Трябва ни Хитлер, не Тодор Живков.И нека да е Тодор Живков,Щото нема оправия иняче.Нека ме подслушват.Не Правя нищо незаконно.А тези които са против.....То Гузен , негонен бяга!!!

47

Анонимен

преди 14 години

Вижте как само тези които слухтят в интернета си пишат коментари в защита на следенето в интернет.