34

Анонимен

преди 2 седмици

Не е хубаво дадена държава да се изолира.Ще се отрази добре на корейците и ще се очовечат.Пък може и да спре така някой ден конфликта между Севера и Юга.

33

Развеселен

преди 2 седмици

Копейките са странно притихнали. :)) Другаре, обяснете ни за "традиционните ценнности", "славянските братя", "демокрацията" в Разия, "многополюсния свят", "обществения просперитет" на рашките и т.н. :))

32

Така си е

преди 2 седмици

"...желанието на колективния Запад да възпрепятства установяването на многополюсен световен ред, основаващ се на справедливост, взаимно зачитане на суверенитета, зачитане на интересите на другия", добави Путин.

31

Анонимен

преди 2 седмици

"Северна Корея е и остава "верен, съмишленик" на Москва""- АХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХАХА

30

Анонимен

преди 2 седмици

Е може ли сега такова нещо

29

Така си е

преди 2 седмици

"САЩ и техните сателити открито заявяват, че целта им е да нанесат стратегическо поражение на Русия. Те правят всичко възможно, за да забавят и да разпалят с по-голяма сила конфликта в Украйна, който сами предизвикаха, като подкрепиха и организираха военния преврат в Киев през 2014 г., а след това и войната в Донбас", посочи Путин.

28

Исторически ЗООПАРК

преди 2 седмици

ХА ХА ХА ХА ХА ХА!

27

Фют

преди 2 седмици

Внимание, внимание, всички мишки на събрание. Най-големия мишок ще играе казачок...Спорен и усмихнат ден на нормалните свободни хора, а на чебурашките:D

26

Анонимен

преди 2 седмици

И после ми разправят, че България за пореден път била взела грешната страна в конфликт. Директно си тегля куршума ако държавата ми клони КЪМ ТОЗИ НОВ ПОЛЮС. :D

25

Анонимен

преди 2 седмици

До анонимен 19 "от 9 септ. насам у нас не е имало и един руски солдат," Ама това не е вярно. 3 години 600 хилядна руска армия е окупирала България, докато изтребите всеки, който е носител на българската държавност. ЗАТОВА след това няма нужда да стоя постоянен гарнизон в България. Защото са ви назначили вас да работите срещу България и българите. ТОВА е причината, нищо друго.

24

Мужик

преди 2 седмици

Ха ха ха, събраха се, двамата пepкoвци!

23

Анонимен

преди 2 седмици

Жална му майка на човечеството, щом Путин, Ким Чен и Дзинпин са новата ос на човечеството. Това вече си е ново дъно.

22

Сълза и смях

преди 2 седмици

Очаквам да се обедини и с Македония и заедно да победят колективния Запад..:)

21

Българин

преди 2 седмици

Тоя военопрестъпник се обединява с всички диктатури и други подобни на него. Прекрасно е, че цивилизования свят получи ранно предупреждение за това какво представлява този и цялата *** организация, от която се е появил. Да, огормен проблем е, че сега ще трябва да се справяме с него, но поне знаем какъв е проблема. Русия НИКОГА повече няма да бъде приемана за нормална държава.

20

Анонимен

преди 2 седмици

Краставите кучета се надушват от далече. По-добре би било и двамата да насочат неизчерпаемата си негативна енергия в политивното русло, например да подобрят благосъстояние на населението си - Св. Корея да ги нахрани, Русия да се справи с жилищните проблеми на населението, да изчезнат външните тоалетни.

19

Хаха

преди 2 седмици

...и все още има хора, които подкрепят единия терорист-диктатор, който отива при другия терорист-диктатор. Това ли искате за децата си бе ***? Ми пращайте ги в северна Корея и в тайгата като не искате на запад!!!

18

Анонимен

преди 2 седмици

Падението на другаря Путин няма край.Щом опря да ходи до Северна Корея на крака да се моли...

17

анонимен

преди 2 седмици

от 9 септ. насам у нас не е имало и един руски солдат, а днес можете ли да преброите колко чужди наемници има, и още бази ще правят!....е, кои са окупаторите?

16

123

преди 2 седмици

Това ли е новият полюс?

15

ГАДОРЯН

преди 2 седмици

Мацква - Пхенян - Пекин е новата Ос , Рим, Берлин , Токио. Само че за разлика от оригиналната, тази ще размаже Запада. За капак с тях са и хутите, Хизбула, Иран и прочее. А да видим, кой кого.