79

До 75

преди 3 седмици

Клавиатурен фантазьор

78

ФАКТ

преди 3 седмици

НЕ СЕ ИЗБИВАТ ДОСТАТЪЧНО ТЪПУТИНИСТИ В УКРАЙНА!

77

Анонимен

преди 3 седмици

Гответе се да връщаме.

76

Когато

преди 3 седмици

Венецуела беше под санкции Англия се възползва и блокира Венецуелското злато, това беше повод на разни страни да си изтеглят златото от британската трезори.Сега Европа пипа чужди пари, но това ще бъде удар по европейските банки, губят доверието на трети страни. А Русия не я мислете тя просто ще усвои европейски активи на своя територия. Големият губещ е Европа

75

АнонимеН

преди 3 седмици

ТЪПУТИНИСТИТЕ ДА НЕ СЕ ОБЯСНЯВАТ МНОГО МНОГО, А ДА ОТИВАТ НА ФРОНТА В УКРАЙНА ДА СЕ БИЯТ ЗА ТЪПУТИН!

74

до 69

преди 3 седмици

Я ми кажи, мили Коки, за живота в Русия. Кажи ми като на човек, прекарал 15 години по ИТ проекти в Москва и Санкт Петербург и комуникирал САМО с хора от високите нива на средната класа. Разбирай, хора с чисто нови западни коли и живеещи в палати. Същите като мене в България. Тези хора НЕНАВИЖДАТ Путин. ТОва са смислените руснаци. Знаеш ли колко са от цялото население на блатото? 7%- в 6 по-големи града са. Останалото е ТОТАЛ Щета. АЙде,разправи ми за смисления живот в голташка отритната Русия.

73

Факт

преди 3 седмици

Европа се "управлява"от мekoтeли!!!

72

Без промяна

преди 3 седмици

Същото нещо ще направят в отговор и руснаците. Пращат Зеления за зелен хайвер.

71

морски

преди 3 седмици

Не вярвате че Европа е в криза... Елате да видите толкова бедни социалтуристи по брега ни. Айде за европейските пенсионери е ясно - няма да забогатеят дошлите тук. Но да видиш многодетна фамилия, в която бащата не може да купи на децата сладолед, сок или сувениpче е много подтискащо! Европейски туристи!!

70

Анонимен

преди 3 седмици

Спасението на всеки русофил е незабавна емиграция в Русия. Ама що никой не ще да ходи там незнам,само си драскат лъжи и си стоят тук

69

Коки

преди 3 седмици

До анонимен 57 - толкова елементарен коментар! Никаква представа нямаш за живота в Русия, който е в пъти по-смислен от твоя!

68

Анонимен

преди 3 седмици

Как е, бачкотещи бачкери русофили? Фалира ли Европа или още берете малините в прогнилия запад? Западната кола върви ли? Като има нов световен ред си мислите, че ще станете ИТ Архитекти ли? Мне, пак ще сте си същите дъна бачкотещи бачкери, ама да ви притесня леко- във великия ви БРИКС разделението на класите е още по-брутално и, ако сега слугувате на средната класа, там тя ще ви линчува.

67

Няма надежда за мир

преди 3 седмици

Щв има ескалация. Русия, каквато и грешка да направи с тази война, е ограбена. Парите й, които са отнети от Европа, ще бъдат подарени на Украйна, с които тя ще си купи американско оръжие. Осъзнавате ли, кой печели най много от тази ескалация и защо няма никакъв опит войната да свърши? Оръжейните компания и целия впк на САЩ, от където основно се снабдява Украйна.

66

Анонимен

преди 3 седмици

До 59. Както се казва, да си дойдем на думата. От време на време озвучавате мечтите си. И е възмутително този, когото искате да отработени и унищожите, да се съпротивлява, нали?

65

200 рубли за долар

преди 3 седмици

Преди се подигравахме ,че долара ще стигне 100 рубли.. В вчера на черно стигна 200. Очаквайте хиперинфлация в русия. Официалният курс е смешка тъй като никой не иска да купува рубли - нито китайци , нито индийци. НИКОЙ!

64

Анонимен

преди 3 седмици

А какво мисли останалия свят? Тук е представено мнението на 10% от населението и 20% от икономиката на света. Добре ще е да се търси единствено в по- широк план с останалия свят!

63

Анонимен

преди 3 седмици

"Сладки ли са бананите?! Тоалетната хартия ще ви трябва все по-малко..." --Освен, че са сладки има и ананаси, папая, киви и квот се сетиш за разлика от преди 89г. Е, за кАпейките може да не е точно така ама сте свикнали всичко да ви се дава на готово, а тая свърши. Кой каквото си направи и колкото може. А вие можете само да си плюете по държавата по форумите но ни една кАпейка дори и опит не направи да отиде в бленувания от вас рай пРосията

62

Анонимен

преди 3 седмици

Призовавам за пълна денацификация на руските украйнини!

61

духай

преди 3 седмици

До банани и WC хартия Много!Пий един боярщник за здравето на дрОгаря с фамилия на женски полов орган, старче.И на теб не ти става

60

Анонимен

преди 3 седмици

Пpo'c'таци се пише пpocтaци! Където може, заместваш с латинси букви!