37

Анонимен

преди 3 седмици

До 35 - Гръмни се!

36

Анонимен

преди 3 седмици

След разпада на ЕС Унгария и Сърбия ще бъдат най-важните фактори в западната окрайна на Континента. Основни енергийни хъбове и мост на Китай към страните от малкото северозападно кътче на Евразия. Сърбия ще бъде главния инвестиционен и технологичен хъб на Китай в западната окрайна. Не случайно Си беше в Сърбия и Унгария. А България минава към Турция.

35

До 34

преди 3 седмици

Много ни е яд. Хайде сега се успокой

34

Анонимен

преди 3 седмици

До наш *** само - Искаше ми се, другад никой да не ти гледаше в паничката, ама живей в Швеция и карай хубава кола, да видиш какво се случва - ВСИЧКО ИСКА ДА ТЕ ЛИЙЧНЕ БРАААААААА!

33

Анонимен

преди 3 седмици

Аз съм в Люксембург на 12К.

32

евреин

преди 3 седмици

България не е била по-добре икономически последните 100 години - БВП на глава 14 000 долара. Икономика БВП 102 МИЛИАРДА долара, масово турци, азери, узбекистанци и индийьци и непалци идват да бачкат защото на българинът не му се бачка за 1 500- 2 000 лв защото вади много повече. Пари нямат само мързеливите

31

Анонимен

преди 3 седмици

копейки яд ли ви е че сте неудачници и некадърници?

30

Анонимен

преди 3 седмици

Добре се живее, ако си беден, па ако си мързелив - ОЩЕ ПО-ДОБРЕ! Нека ви кажа, как е в Холадния - 45% такси на високата заплата. Плащаш 2000 евро за апртамента на месец, за следващите 30 години. Плащаш 400 евро на месец за подръжка. Плащаш 15000 евро такса. До тук ... боли. А в съсдество, Абдула, с двете си булки "братовчедка си" и общо 11 деца, 5 от които НЯМА НАЧИН, да са му синове, обитава два апартамента до вас БЕЗПЛАТНО (платено от теб!!!) и НЕ РАБОТИ НИКОЙ! НИКОЙЙЙЙ! АААА!

29

наш Ганьо само

преди 3 седмици

гледа в паничката на другите, този каква заплата взимал, онзи как живеел...

28

Анонимен

преди 3 седмици

В Хърватия какво пък е толкова зле? Нормална европейска държава с хубави пътища, възпитани хора, чудесни курорти на Адриатическото крайбрежие. Даже имат парламент, а не избират да ги управлява оркестър Кукубенд.

27

Анонимен

преди 3 седмици

аз съм бил във всичките тия държави дето ги пишат благосъстоятелни - ами при бай Тошо тук населението беше много по-добре и по-щастливо от тях. Даже и сега България е по-добре - онзи там ако няма работа 1 месец го изритват на улицата, щото всички са под наем или на ипотека от 1000 евра на месец нагоре - *** якия живот, и това при положение че грабят целия свят

26

Анонимен

преди 3 седмици

Холандците само като им чуя речта и си представям блек метъл, горене на църкви и изпадам в депресия, не мерси иначе сигурно са ок то като си надрусан и няма проблеми.

25

До 24

преди 3 седмици

Е ти си знаеш най-добре. Хубаво се описа.

24

Hannover-Burgdorf

преди 3 седмици

Пак нищо няма писано за Германия?! А това е страната с най-голям дял от населението в ЕС - ок.82 милиона. Никаква ли информация нямате? На базата на какво е тази класация? Да, знаем че в Нидерландия е малко по-висок стандартът на живот, но там е и малко по-скъпичко... е не всичко де, ако става въпрос за хр. стоки и лекарства - България е ненадмината!Но класацията е необективна без инфо за Франция и Германия.

23

Е да де

преди 3 седмици

До Е ЛОГИЧНО! То от бившите соц. РУСИЯ КРАДЕШЕ и е крала по-яко от капиталистите. ТО ЗАТОВА ВСИЧКИ ТЕЗИ ДЪРЖАВИ ИЗБЯГАХА ОТ РУСИЯТА - ЗАБРАВИ ЛИ????

22

Анонимен

преди 3 седмици

най-зле в България живеят копейките некадърници,неудачници,злобни обичат силната домашна ракия и салама.

21

turk

преди 3 седмици

най-дубре се живей в турция и тува го каза ердуан наи високия стандард в европа идете и вижте , ердуан каза сички бг турци , а аз презовавм и нашите братя турските циганнни не худете в балгария, гърция, италия, франция на пучивки и на шопенг а в турция, сичко което искарате в бг и европа го влагайти в турция ердуан каза защото идин ден сичко ще е ислям и аллах

20

Блатен газ

преди 3 седмици

Най-добре без слънце в блатата и ледовете. Средиземноморието, слънчевото време и зелените гори са надценени

19

До 16

преди 3 седмици

Ти откъде знаеш ?

18

има си хас

преди 3 седмици

Разбира се, че ще живеят добре. Холандците още са бандитите на света, Шведите също са били но руснаците ги биха 18ти век и вече не са, но така се награбили, че имат още мазнина. А жалките българи се ръгат там при богатите бандити, и си мисля и тях презряните славяни ще ги сложат на трапезата в клуба на богатите бандити да сподеят с българите богатствата които са ограбили.