53

ЮДО-ХАЗАРИТЕ в САЩ

преди 1 месец

ИСКАТ ОГРОМНИТЕ ПРИРОДНИ РЕСУРСИ НА РУСИЯ > ТОВА Е ЦЕЛТА НА ВОЙНАТА

52

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 42 - "НАТО и запада трябва да се намесят.." и до тук с писанията ти ,а и на всички нас ,това дали го схващаш ???

51

Анонимен

преди 1 месец

Лилипутът трябва да бъде смазан и сломен в собственото му леговище - твърдо!!!!

50

JNS

преди 1 месец

От така представена статия,не ми става ясно, Украйна ли воюва с Русия или Запада?!?! Русия ползвала 5% от БВП, а Запада само 0'25???? Защо въобще са тези сравнения,след като войната е между Русия и Украйна?

49

Анонимен

преди 1 месец

Мисля, че Западът не може да реши иска ли Трета световна или не иска. Тая дилема ги мъчи вече трета година. Путин взе своето решение и нападна Украйна. Но Западът още не може да реши какво да прави.

48

Анонимен

преди 1 месец

Да конфискуват Руските активи в полза на Украйна. Това са близо 500 милярда долара. Ще са достатъчни.

47

Анонимен

преди 1 месец

Това колко харчели са разбори на nедофилa ходорковски приятеля на харви епщайн скоро му гледах глупавите анализи

46

Theodoris Kantakuzin

преди 1 месец

НЕКА КИТАЙ ДА СЛОЖИ ТЕХНИ ОРЪЖИЯ И РАКЕТИ , И РУСИЯ ДА ИНСТАЛИРА САРМАТИ , БУЛАВИ , И С-500 -------В МЕКСИКО..!!!!---КАК ТАКА САЩ ЩЕ СЕ НАМЪРДА НА 600 КМ ОТ МОСКВА, А ДО ВАШИНГТОН = ДА НЯМА АДЕКВАТНА РЕЦИПРОЧНА РАКЕТНА ЗАПЛАХА ???....КОИ СА САЩ ??...ДА НЕ СА АННУНАКИ-БОГОВЕ, ЧЕ ЗА ТЯХ ДА ИМА ВИНАГИ САМО АВАНТИ , И ДА МИНАВАТ МЕТЪР ВИНАГИ , И ВИНАГИ ТАРИКАТИ да са , и СУХИ ? ММ ??

45

План за действие

преди 1 месец

Ако Русия нападне България, първата работа на властите е да ликвидира паравоенните структури и тролеове на територията , платени от Русия.. Така ще се подсигури тила, иначе руските еничари ще избиват българите в гръб...

44

Анонимен

преди 1 месец

В Русия не се гледат икономически условия, доходи, заплати или колко бушита ще убият! Те са античовешко общество и могат да бъдат победени само с груба сила! А такава освен САЩ няма!

43

Анонимен

преди 1 месец

Аз мислех, че със западното оръжие се стреля по руските войски "в Украйна", а не по Русия.

42

Анонимен

преди 1 месец

Подполковникът от американската армия след като иска намеса сам да ходи да се бие, а не да кара нас европейците.

41

Мда

преди 1 месец

Това с намесата на нато,ама ограничена звучи като приказката "малко бременна".Колкото до разрешението да се атакуват цели в Русия със западно оръжие-пълно лицемерие,това и сега се прави.Истинският въпрос е:Иска ли Западът Трета световна или не?Както и кой ще участва.Американците искат война,обаче да участват и плащат други,а те да обират парсата.Едно е сигурно-който участва в Третата световна ще умре.Който не участва може да се спаси.

40

Анонимен

преди 1 месец

НАТО и запада трябва да се намесят и да възпрат самозабравилите се руснаци начело с Путин. Ако запада позволи русия да запази окупираните територии, това ще означчава, че всеки диктатор може да си прави каквото си поиска безнаказано.

39

Анонимен

преди 1 месец

до 31, "проклетият" запад това сме ние, изпратихме всичкото си оръжие, нямаме ресурси дори за провеждане на парад, сега трябва да жертваме и децата си ли, вие вашите ще изпратите ли да се бият за зеленски?

38

Анонимен

преди 1 месец

Представителят на РФ в ООН Небензя заяви: "Съвсем скоро единствената тема на всякакви международни срещи за Украйна ще бъде безусловната капитулация на киевския режим, съветвам всички вие да се подготвите за това.

37

Анонимен

преди 1 месец

Днес на един товарен адрес в Дания имаше един украинец на 38 години. Каза че са му пратили повиквателна и понеже в Одеска област има къща в която живеят жена му и трите му деца. Сега след като е в чужбина щели да му вземат къщата,процедурата по отнемането траела около една година,и той се надява Руснаците до една година да превземат Одеска област. И той иска Русия да ги освободи от Зеленски

36

Анонимен

преди 1 месец

вижте ся, при подобни войни, ако нападащата страна не постигне сериозен успех в първите 3-4 месеца просто губи войната, това ще се случи и с тази война, Русия тръгна имаще някакъв частичен успех в началото но поради нека дърност на командването не успя да постигне дори и 20 % от целите си, и въпреки множеството хибридки на трроловете няма да постигне съществен успех, но дори и да постигне някакви териториални придобивки то те ще са на прекалено висока цена, а и никога няма да бъдат признати

35

Анонимен

преди 1 месец

Ако Запада не се намеси, лека полека, село, градче , Украйна ще загуби войната, тя няма военния ресурс на Раша! Другия вариант е *** Путин, но то не се знае дали няма да дойде по -голям дибил и от него!

34

Анонимен

преди 1 месец

представяне на желаното за възможно,