71

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен, също така ясно се вижда че има табела за населено място "Аксаково" което ще рече, че максимално допустимата скорост е 50 км/ч, това е!

70

от GPS оператора

преди 1 месец

дали нямат GPS колите на НСО, от които достатъчно добра статистика за движението може да се изведе....

69

Анонимен

преди 1 месец

Тези вместо да возят псевдополитици и мутри, трябва да бъдат закрити. Има обществен транспорт, народът ги е избрал, нека са равни с него. Сбъркана държаеа!

68

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 72 Същото каквото и Бокаса, Доган, Пеевски и още ред руски мутри и олигарси.

67

Мазно Турско Кафе

преди 1 месец

Про100 Киро е про100 Ужиец!

66

Българин

преди 1 месец

До Анонимен 59 "Недоумявам как хората продължават да гласуват за тези." Аз недоумявам, защо се политизира това нещо? Всички опоркаджии са се наредилии повтарят едно и също. Явно на някой много му "трябва" фокуса да е върху ПП. Явно отвличат внимание от по-сериозни проблеми и играчи.

65

Анонимен

преди 1 месец

ППДБ българоубиици!!!

64

Анонимен

преди 1 месец

До 12345..А какЪФ го дири Петков , в кола на НСО ,.... А ?ПП нямат ли си автомобили , или пак ГЮВЕЧ ?

63

Анонимен

преди 1 месец

От снимката горе, ясно се вижда че колата на НСО се е движела с не повече от 90 - 100 км/ч! Ако беше със 150 каквито глупости се пишат, другата кола щеше да е разполовена на две, а и по самия джип щеше да има много повече щети

62

Дървен Шоп

преди 1 месец

То е ясно , че се движел с над 100 , иначе ако е спазвал ограничението от 60 е могло да се избегне ударът , от НСО за вулгарни и недосегаеми ! И питането остава - защо обикновен депутат пътува с НСО ?

61

Анонимен

преди 1 месец

Това същество ако се беше движило със собствен автомобил както предвижда закона при провеждане на предизборната си кампания,човекът щеше да бъде жив и женато до него нямаше да бере душа,така че случилото се трябва да лежи на съвестта на въпросният индивид с уговорката,че той трябва да има такава!

60

Анонимен

преди 1 месец

Важното е, че Киро е минал първи. Никой не го е изпреварил. Баща му му е казал да не се да не се дава да го минат, да не се прави на такъв.

59

Само в Бг --34г. !

преди 1 месец

То за обикновени убийци на пътя , НЯМА ОСЪДИТЕЛНИ ЕФЕКТИВНИ ПРИСЪДИ , ТА ЗА ДЕПУТАТ ЩЕ ИМА ..., АЙДЕ БЕГАЙТЕ С 200 ...Нали Борисов ни повтаря , че : --''ТУКА Е ТАКА ''!

58

Анонимен

преди 1 месец

По принцип съда в такива случаи дава по-голяма тежест на отнетото предимство... Така или иначе Петков се е возил, което го изключва от каквато и да било вина! Не знам защо се правят аналогии с Местан, като там той е бил шофьора, докато тук е шофьор на НСО...

57

12345

преди 1 месец

Автомобилът не е на Кирил Петков, а на НСО. Лъжци!

56

Анонимен

преди 1 месец

Просто Килър

55

Био Козунак

преди 1 месец

Цялата вина е само на бронирания джип на набедените харвардски мутри и контрабандисти! Няма как да отнемеш предимство на нещо което го няма, а лети със 150км/ч из зад завоя и още не се е появил на хоризонта! Можеш да се огледаш и да видиш само ПС което се движи с разрешената скорост, която не случайно е определена за разрешена! Всички участници и замесеци в бруталното убийство би следвало да бъдат задържайни и разпитвани в полицията до изясняване на вината и съучастията!

54

Анонимен

преди 1 месец

До Асен Кокорчов... Какъв ти ''СПЕЦИАЛЕН СИГНАЛ'' , какво търси Кирил П. , в кола на НСО ?

53

Анонимен

преди 1 месец

Недоумявам как хората продължават да гласуват за тези. От самото начало за Кирчо стана ясно, че се чувства над закона, за справка историята с гражданството му. Изцепките му продължават, до кога?

52

Анонимен

преди 1 месец

Да не би Киро да се е правил на шофьор като Борисов и да е направил белята? Сигурно няма да се намерят живи свидетели.