12

Зозо

преди 4 месеца

........хималайската нация е сред най-бедните в света с БВП на глава от населението от 1336 долара за 2022 г...... Хахахаааааа, то и в руската джамахирия ще стане толкова дохода като фалират за пореден път :))))))))))))))))))))) Азиатска работа :))))))))))))))

11

да

преди 4 месеца

повярвахме ви! даже има отвън опашка кандидати от камбоджа, бутан и шри ланка!....

10

Анонимен

преди 4 месеца

И Непал няма да спаси Русия. Само ще отложи катастрофата на "магучая" с 2 седмици. 15 хиляди руски солдати биват утилизирани в Украйна точно за 15 дни.

9

Гелаевски Спецназ

преди 4 месеца

Добре сделка, при положение че обратно ще се върнат не повече от 750...

8

Чери00

преди 4 месеца

56 големи държави със супер произвоство немогат да се справят с една"дива" Русия!Побърка ги Путин и сега се чудят кво да прайват с Тъпанарите от Украйна и "сигурните" от западните подръжници! Познавали манталитета на Русия и за 6 месеца щели да победят! Да, ама НЕ! Кво ни чака и тях и нас хич, ама хич не ми се мисли!***!!!

7

Анонимен

преди 4 месеца

А тукашните? Кога?, защо да се записват? Руската армия върви напред и громи бендеро-нацистите. Тя се справя и няма нужда от помощ. Да заминават неонацистите. Киевсият режим срочно търси под дърво и камък 500 000 глaви пушечно месо.

6

Анонимен

преди 4 месеца

номер 2 е толкова ***, че още не разбра, че нацисти няма - баф тъ ф бyдалата ас

5

Анонимен

преди 4 месеца

Представете си: CNN задава въпрос на Руското външно министерство и то не отговоря.

4

Анонимен

преди 4 месеца

Поредния фейк

3

А тукашните? Кога?

преди 4 месеца

Въпросът е какво правят нашите другари? Защо не се записват, а предпочитат да пишат седнали някъде удобно в прогнилият Запад. Я Виена, я Лондон, я Мюнхен и славят оттам. Не им ли е неудобно и неловко?

2

Тото

преди 4 месеца

А колко получават наемниците в украинската армия.

1

Анонимен

преди 4 месеца

1 милион искат да избягат: украинските ученици се страхуват, че нацисткият киевски режим ще ги изпрати на фронта да умират за интересите на Пиндостан.