83

Историк

преди 9 месеца

Препоръчвам да се запознаете с българската история след 1934-35 година, иторията се повтаря. Предстоят тежки, надявам се не кървави времена (но надали) за нашата родина. Бог да пази България.

82

Идеалист

преди 9 месеца

До АнонименВашият академик с тънкото гласче какво ли прави в спалнята...?

81

Анонимен

преди 9 месеца

Аз пък подозирам, че професорката ще изяде хляба на Ванчето от СОС! Явно й е омръзнало да обучава полуграмотните студенти и прави заявка за политическа кариера. Плюс това влиза със твърдението ,че ще чисти до дъно т.нар. от нея български нацисти!

80

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен - 61 Ало, Анонимен, псевдопрофесори са тия, които се крият зад "Академичен съвет" на СУ! Волгин точно ги е определил, "кириакстефчовци", бранят яслата си от която ручат облаги!

79

Анонимен

преди 9 месеца

Фашистите щели да вкарват русофилите във война, малиииии, въйййййй! Човек би си помислил, че са се дрогирали и са влезли във филма, но всички знаем каква е релността при русофилите. На 90% от русофилските тролеи им плащат за да бълват змии и гущери и да плашат народа, това е!

78

шпиц командите кога

преди 9 месеца

До Анонимен Що бе , обижда ли те фактът , че си фашист , що тогава се държиш като такъв . Няма нищо срамно , една сянка броди из Европа и у нас нейните застъпници сте най-активни , макар и малобройни .

77

Анонимен

преди 9 месеца

Поздравления за тази смела жена!

76

Българин

преди 9 месеца

На тази вече и е ударен печата, руска метреса , пропагандираща рашисткия империализъм!! Студентите не пасат трева, като крепостните!

75

Идеалист

преди 9 месеца

Фашизмът вече се настани и в Университета, който е затвярян през 1907 година по политически причини от Фердинад Кобурготски, изгонени са професори. Не сме далеч от това действие на хора които символично изядода човешки фигури от фодан в израз на политическата си шизофрения. Колко му е изгонят професор по история на Русия. Нали от 300 години искат да я унищожат и да за заграбят полезните и' изкопаеми. Важното е да крадат от еврофондовете. Мерзост, диващина, неграмотност и липса на политическа кул

74

До 70

преди 9 месеца

"Академичният съвет на СУ се държи точно като лакеите през соца,..." По точно нямаше как да го кажеш. Само ще допълня, че са внуци на фашистите от преди 44- та и правнуци на ибритчиите на султана (кирякстефчовците)ю Тея мазмантии се нагаждат винаги под силните на деня (там където има келепир).

73

Класически фашизъм

преди 9 месеца

Демонтаж и рязане на историческата памет на българския народ, политическа цензура в Българското национално радио и Българската национална телевизия, преследване на журналисти и университетски преподаватели по политически причини. Следва Трето Освобождение на България и Втори Народен съд. Такъв е жалкия край на всички фашистки диктатури по света.

72

Турчин

преди 9 месеца

Евала на Григорова.Евротлантическите плъхове газ пикаят

71

Анонимен

преди 9 месеца

Tая само като я погледна и разбирам че е русофилка! Самотата в спалнята ражда русофилство (нали трябва с нещо да си запълва самотните дълги нощи)

70

Анонимен

преди 9 месеца

Нали не харесвахме соца защото нямаше свобода на словото и имаше няколко вестника, които само хвалиха Т. Живков и БКП. Сега е подобна ситуация, има един журналист в БНР и една професорка в СУ, които се осмеляват да кажат какво мислят. Това ли е свободата на словото?

69

Анонимен

преди 9 месеца

Нито демокрацията ни е демокрация, нито комунизмът ни беше комунизъм. Едно време като идваше демокрацията и си мислехме, че ще бъдем свободни да мислим и да говорим свободно. А пък то какво се оказа. Зад фасадата на демокрацията се крие лицето на бруталния фашизъм и диктатурата. Тези фашисти може и във война да ни вкарат.

68

Анонимен

преди 9 месеца

Пеефски да не е пуснал нов пост във фб?

67

Ужас

преди 9 месеца

Страшното е че тези който говореха срещу комунизма,цензурата,репресиите,сега правят същото като комунистите.

66

...

преди 9 месеца

Руските таракани продължават да бълнуват за някакви "нацисти", за да оправдаят собствените си престъпления!

65

Анонимен

преди 9 месеца

Русофилите са инструктирани да засилят опорката, че всички останали били фашисти.

64

Анонимен

преди 9 месеца

Боже, Боже, какви времена доживяхме пак... Да не смееш да кажеш това, което мислиш, независимо по каква тема... Веднага ще те обвинят или в дискриминация, или расизъм, или путинизъм...