80

обикновен българин

преди 7 месеца

Абе израстнал съм при капитализъм - ама не ми харесва!Не ми харесват да ми определят цената по няква си холандска борса и да ми обясняват че е демократично.Много ми харесва при социализма че ток вода здравеопазване и образование е било почти безплатно символично.Ами то всички големи неща язовири пътища АЕЦ са построени през комунизма.Сега какво имаме? Гей паради и драг кралици? Ми не - благодаря..Толкоз ли не се намери някой свестен бе

79

Ха-ха

преди 7 месеца

По добре комунист отколкото син на ДС милионер

78

Призив

преди 7 месеца

Стойностните хора, които са в ГЕРБ и не са участвали в ограбвания и далавери да напуснат ГЕРБ и да подкрепят ПП. Това важи и за всички други партии, както и за БСП. Вярвам, че има стойностни хора, несъгласни с номенклатурните деца на мафията пробутвани там. Вие шанс срещу тях нямате, няма и да имате. За едното топло местенце ли сте там и малко парички? Подкрепете ПП за доброто бъдеще на всички ни и на държавата. Нека се обединим в общи инетереси.

77

Анонимен

преди 7 месеца

Ти какъв си, бе? Какво значи комунист? Маркс и Енгелс родили идеологията-немски евреи. Ленин, Троцки, Зиновиев, Берия-евреи без ден трудов стаж, Сталин-грузинец, Хрушчов-украинец, Брежнев-казахстанец....къде тук бъркате руснаците.

76

Да Живее Новата

преди 7 месеца

Майка на Нацията - ПсихоЛявата Ваня - КрайноДесен съм, но пред Троцкиста от ДС подкрепят от ЮдеюМасонСемитите - нямам Избор - първи ще съм пред Урните да дам гласа за Ваня!

75

Хмм

преди 7 месеца

Не можете да си позволите да НЕ пипнете паричките на София, защото без тях сте свършени. А, комунисти сте вие по какъвто искаш критерии. Няма десен либерал. Има десен консерватор и християн-демократ. А, вие сте радикални либерали, интернационалисти, рушители на всяка традиционна и християнска ценност. С други думи - комунисти от болшевишки тип. Като тези на Димитров, които създадоха македонската нация.

74

Зозо

преди 7 месеца

Жалък си Кирьо, жалък. Ти, който гласува за Рундю и Мая Манолова ще ми говориш за комунисти?!? Ами то 1989г. и Ваня е била на 11г. Ама сега не е червена милионерка, нали.

73

Анонимен

преди 7 месеца

Бацето, критикът на БСП, щеше да ги гони, да ги разследва, да ги съди. Нищо, само и седна на столчетата, къде някои и остави. Хитрец. И Лена Бориславова от ПП-то се заигра сладко с отрочето на мафията Крум Зарков, че нямало да жалят и закачат вече истеклите по давност преписки в КПКОНПИ срещу евентуални престъпници. Защо? Същата работа!Лесни въпроси, номенклатуржици смешни. Дайте да видим в кой са хотелите? В кой са сградите и апартаментите в България, Малта, Дуба, Мармарис и къде ли още не? В кой са офшорките? В кой са бизнесите отклоняващи пари от държавата за себе си и раздавайки ниски, въз

72

До 69

преди 7 месеца

Защото няма опит и ще лъсне при дебат. Жената е с доста богат опит в това отношение, колкото и да не ме кефи и тя, тя е далеч по-добре

71

Анонимен

преди 7 месеца

Освен, че залата му рода са били в ДС и то на ръководни позиция Васко маслото е и племенник на Петър Младенов. За по младите л, които не знаят Петър Младенов искаше да изкара танкове срещу народа. Та гласувайте за него, поне ще нареди паветата за да не ги разместят танковете.

70

Анонимен

преди 7 месеца

А така, репресираните да гласуват за децата на ДС. Киро, пий си хапчетата!

69

Анонимен

преди 7 месеца

Григорова е потомствена комуниска,или някой друг беше?Е обърках се вече.

68

Анонимен

преди 7 месеца

Съгласен съм, особено ако този комунист е внук на хора от ДС!

67

Анонимен

преди 7 месеца

Колко трябва да си Т Ъ П за да гласуваш за БСП? Тези които на ТЕБ, работещия ти сложиха плоския данък, за да те стрижат и ограбват? Нима не го знаете това? И те отново ще ви лъжат и ще ви се подиграват на малки хора и на крепостни селяни? За мен крепостен селянин е този, който гласува за БСП, знаейки че са му сложили плоския данък. И отново се готвят да слагат нови данъци или да вдигат? Това са мутри свикнали само на готовите пари, по ресторанти и хотели. Нямат идеи, как да привлекат свежи пари.

66

Анонимен

преди 7 месеца

Другаря Терзиев ли да подкрепи?

65

Анонимен

преди 7 месеца

Защо "мъжа" уж Терзиев отказа дебат с Григорова? Щото не е мъж, а пдеал, страхливец, мазен комунист! Това ли искате 4 години в града ни?

64

Анонимен

преди 7 месеца

Борисов е стъпил с боттуша си върху пиллешкия вратт на Киро, който моли за пощада.

63

Зозо

преди 7 месеца

Хахахааааа, късно е Кирчо. Боци рече и отсече. В неделя ще слушате песента на Азис - "Как болиииииииииии..." :)))))))))))))))))))))))))))) На новите избори отивате при ИТН.

62

Давай Ваня

преди 7 месеца

Цяла България гледа как децата и внуците на криминалите от ДС се бият за кокала. От алчни по алчни. Давай Ваня, в тебе е надеждата да разриташ ***. Да изкараш на яве далаверите на ГЕРБ, краденето на ПП, влиянието на ДПС.

61

Пян_Гъ

преди 7 месеца

Оставете емоциите настрана. Кандидатурата на Васил Терзиев - иначе лично за мен в бично качество симпатичен човек - е НЕДОПУСТИМА ПРОЯВА НА ЦИНИЗЪМ ОТ СТРАНА НА БИВШИТЕ К-О-М-УН-И-С-Т-И и настоящи ЖЪЛТОПАВЕТНИ (СО-РО-СО-ИД-НИ) ГРАНТАДЖИИ!!! Подигравка със столичани и липса на връзка с действителността. Ще бъде пометен от гнева на всички трезвомислещи гласоподаватели!!!