6

Анонимен

преди 8 месеца

Айде и тия почнаха с тая мантра, подпрепете ни щото иначе Вселената загива, цивилизацията, демокрацията и бъра дъра.

5

евроатлантист

преди 8 месеца

Нека Израел да бомби все така наред, да може да прочисти нови територии от Хамас и всякакви други *** и араби. Америака изпрати самолетоносач, че никой да не пречи на прочистването, и дано скоро да се поздравим с един Велик Израел, който да включи още нови територии и дори да се построи най-после Третия Храм на нашата вяра. Браво!

4

абе абдал...

преди 8 месеца

Ами не ти ли идва на акъла, че това е сложната надполитическа игра от хилядолетия. Израел изтласква арабите към Европа и се разширява, а ония ни опоскват. С един куршум два заека. Хем белите гоими са унищожени, хем евреите ще се отърват от арабите

3

Анонимен

преди 8 месеца

В едно от селата в Израел живееха 1000 души - над 100 от тях бяха изклани. Една от тях е жена на 30 години, която беше бременна. Те я убиха, отвориха корема ѝ, за да се уверят, че и бебето е умряло. Ето ги мирните нормални граждани на Газа.

2

Анонимен

преди 8 месеца

Вие от 70 години ги унищожавате ве, еврейски боооокук и все не можете да ги унищожите. И Вчера някои разбирачи тука казаха че палестинците се сражавали с лъкове. 5000 ракети за ден изстреляни към Израел стрели от лъкове ли са ве, смеееешници?

1

Анонимен

преди 8 месеца

Вие -да, но Европа толерира исляма.Вика им:елате , чакаме ви, добре дошли.Затова Израел ще съществува и 22 век, а Европа ще бъде ислямизирана, заедно с полезните си и...ти, писатели като Господинов, климатолози, *** и феминистски.