115

Анонимен

преди 10 месеца

До 106, няма място в центъра на София, освен това тая мания в комунизма всичко да се прави в такива грандиозни размери, загрозява хубавия град! Нека го преместят някъде в покрайнините! А що се отнася за паметниците които ти споменаваш, те са малки и не се набиват на очи. В Тутракан също има мемориал на всички загинали в ПСВ на Дунавския фронт - български, румънски, австрийски и руски войници! Между другото общи мемориали на жертвите може би са първа крачка към слагане край на противопоставянето

114

gogo

преди 10 месеца

Предлагам днесчето да закрие всите коментари - насажда омраза, да напомням ли, че коментират или държавни служители с хиляди привилегии, или безработни мангизлии със супер компютри ..., днесчето - останахте ли без работа

113

Анонимен

преди 10 месеца

Жалки ***!!! Да пазят шмайзерите на окупационна армия Какво човешко падение и безрадостно!!! Да им се смееш ли или да плачеш. Бг русофилите са *** Ченгетата и хиляди софиянци ще им изхвърлят палатките И ще преместят окупаторите там където им е местото.

112

маша

преди 10 месеца

До Анонименмутрофан вън

111

Превантивно

преди 10 месеца

От Общината да се приготвят за обзаразяване,защото тия левите и другите крайнолевите ще осерат всичко околовръз 1-1. километра.Санитарен контрол денонощно трябва да има там.Като им занам каква им е хигиената на социалистките ....мани-мани.На Околовръстното са по чисти и мити.

110

АнонимеН

преди 10 месеца

ТАЗИ СССР АБОМИНАЦИЯ ДА Е ДЕМОНТИРАНА ДО КРАЯ НА МЕСЕЦ АВГУСТ 2023-ТА ГОДИНА! ВРЕМЕ Е ПУТИНИЗМА ДА СИ ЗАМИНАВА ОТ БЪЛГАРИЯ!

109

Анонимен

преди 10 месеца

Паметника на руския цар пред Народното събрание се сърди на паметника на Червената армия защото избиха цялото му потомство.

108

Анонимен

преди 10 месеца

Народът на България има само един празник:9 септември.Тогава дойде истинско правителство за народа от народа.Другото беше една лъжлива постановка след 10 ноември.Кой е доволен от прехода, че то тези дето го направиха се отвратиха от него, а какво остава за изстрадалия редови гражданин.Защо захвърлихме истински прогресивния строй от 20 век и се върнахме в глупашкия капитализъм от 19 век.Защото България е точно там сега.Мислене, нрави, бит, престъпност, неграмотност.

107

боеко

преди 10 месеца

Що ***, тя и Шипката е за махане

106

Патриции

преди 10 месеца

Народ от плебеи който коленичи пред своя окупатор и го поставя в Култ е жалък.Срам ме е да се нарека бъргарин заради вас безгръбначни плебеи!Да живее свободният Запад!

105

Анонимен

преди 10 месеца

И кво сеа, "Селската торба" превзе ГРАДА!... само теа останаха в БеГето

104

Чоко

преди 10 месеца

Не е лошо протестиращите да поканят и тьотката от Посолството да подкрепи този хепънинг. А най-добре е *** по погрешка да изпрати една ракета, която да уцели това недоразумение, извисяващо се в София.

103

борисов

преди 10 месеца

До Берия: Ще видим, лаврентий, след ваканцията /и ние сме ора/, след ремонта на седянката, колко още ще бутаме - свят ша ти се завие

102

руска губерния

преди 10 месеца

Първите паметници в България, посветени на героите от Освободителната война, са построени от Русия. Издигнати са 407 паметника. Целта на тези паметници, наложени отвън, е да напомнят на българите за героичните дела, извършени в тяхно име от руските воини-победители. Това е причината българските опълченци да се оплакват, че няма дори дървен кръст в памет на загиналите български бойци. ПЪРВИЯТ БЪЛГАРСКИ ПАМЕТНИК, се появява едва 50 ГОДИНИ ПО-КЪСНО и това е мемориалът Шипка....

101

Стадо

преди 10 месеца

Този слугинаж на чужди посолства, които да ръкопляскат на тези антинародни действия, трябва да срещне народния отпор и го среща - Абсолщтно вярно...Българи, забравихте какво е чеср, вяра, достойнство! Новите ЕВроДженедерИдоли ви промиха главите. Давате си *** за един пробит долар! Не стадо а ***, мечтаещо и блеещо за Запада, който го използва като колония!!!

100

Анонимен

преди 10 месеца

НАТО ВЪН!

99

Патриот

преди 10 месеца

Айде махайте го вече тоя символичен фалус на СССР. Символ на доминацията над царство България, инсталирането на пионково правителство за 45г, очерняне на 300 000 семейства, ограбване на държавната хазна, перманентно захвърляне на Българския идеал - обединена България за всички Българи включваща Одринска Тракия и Македония. Това символизира този паметник за истинските патриоти. Един среден пръст в лицето на всички Българи и Руснаци умрели за свободата ни само 80г по-рано! Никакъв демонтаж - ЧАКЪЛ

98

r3v0lv3r

преди 10 месеца

До Анонимен бягай ве предател, къде са паметниците на първа софийска и шеста търновска ? Защо в центъра на София има паметник на окупационна армия, утре ще искат от ДПС да сложат в центъра на В.Търново паметник на Баязит.

97

Анонимен

преди 10 месеца

Щом има на американски летци хвърляли бомби играчки над софия и на турски терористи убивали деца с бомби, защо да няма и антифашистки паметник!

96

Анонимен

преди 10 месеца

За какъв "***" говорите, бе непросветени? Това е "Паметник на Съветската армия"!