104

Анонимен

преди 10 месеца

До Koko - ей *** народ. Ти да не мислиш, че Русия чете вестникарската бълвоч за да си прави изводи как върви войната? Трява да си много неинтелигентен да мислиш, че с писания за масова публика (като настоящото) се цели да се заблуди разузнаването.

103

осем милиарда

преди 10 месеца

Украйна е ясна, юкрейн из нот да пойнт. В момента наблюдаваме рухването единия милиард.

102

Шопа

преди 10 месеца

Какъвто и да е края от тази война едно е ясно , Украйна няма да бъде независима държава . При загуба на войната , Русия ще поеме пълен контрол над всичко окупирани територии и не само . При победа ( което е почти невъзможно ) конфликта ще остане и Украйна ще стане дори по -гореща точка от сега . А , и никой не споменава ,че евентуално ако Украйна спечели конфликта то , тя ще бъде изцяло под чужд контрол , абсолютно всичко , от което може да се печелят пари ще бъде пряко контролирано от САЩ .

101

Анонимен

преди 10 месеца

Има много сходни неща между Украйна и България. И двете се управляват от посолството.

100

До 94

преди 10 месеца

Така е, но това ОЩЕ ВЕДНЪЖ ДОКАЗВА, ЧЕ УКРАЙНА Е РУС. В МОМЕНТА СЕ БИЯТ ИЗТОЧНИ СЪС ЗАПАДНИ РУСНАЦИ, КОИТО СЕ НАРИЧАТ УКРАИНЦИ. А КИЕВ Е ПЪРВАТА СТОЛИЦА НА РУСИЯ. ФАКТ.

99

Анонимен

преди 10 месеца

Ошашавен съм какви вонни стратези пишат в този сайт. Няма тайни за тях ясно им е с месеци напред какво ще се случи и съм изумен, че светът не е дошъл на колене да ни моли за пощада.

98

да бе

преди 10 месеца

Укрофашистите финансирани с милиарди от САЩ и сие, обучени о натовски стандарти за бой даже не са стугнали първата укрепена линия на Русия, а са загубили много техника и още повече жива сила. За какво бъдеще ми говорите, Украйна няма такова. След майдана тя е протекторат на САЩ, не е самостоятелна държава, че да има бъдеще.

97

Жалко за българите

преди 10 месеца

30 години ручаха жабета и 6лижеха западняшките *** с надеждата да ги приемат в клуба на богатите на единия милиард. И сега всичко това ще завърши по ужасен начин.

96

Анонимен

преди 10 месеца

До Обективно 93. Това не означава, че украинците са създали Русия, а русите са създали Киев. Украинците са нещо като македонците. Все едно да кажеш, че Вардарска македония не е била в границите на България.

95

89

преди 10 месеца

НИМА НЯКОЙ ЩЕ ОТРЕЧЕ, ЧЕ ПЪРВАТА СТОЛИЦА НА РУСИЯ Е КИЕВ?! КИЕВСКА РУС. ИСТОРИЧЕСКИ ФАКТ. ДАЖЕ В РУСКИТЕ УЧЕБНИЦИ ГО ПИШЕШЕ ДОСКОРО. СЕГА ГО ИЗРЯЗАХА.:))))

94

Пророк

преди 10 месеца

До Анонимен 92 - Украйна надали ще се разпадне, но Русия отива към гражданска война и саморазпад с бързи стъпки. Големите държави се унищожават по-трудно, но не и невъзможно. Спомнете си края на СеСеСеРетата. Наред е Рассия Блатная.

93

Първо се печели

преди 10 месеца

--Въздуха ! А за да го спечелиш трябва да имразбиеш ПВО-то ! Може първо да е и ПВО-то! И чак след това тръгваш във настъпление ,ама това ти да минаваш през фортификациони съоръжения от всякъде минирани и през участъци предварително простреляни от руската артилерия без въздушна подкрепа когато врага ти *** и самолети и хеликоптери си е 100% смърт !

92

Анонимен

преди 10 месеца

Доставените от Наглобритания ракети Storm Shadow имат обсег на действие над 240 км, но трябва да бъдат изстрелвани от самолети Су-24, а руснаците през последните дни на няколко пъти удариха с крилати ракети ВВС-базата в Староконстантинов, където бяха базирани носителите на Storm Shadow.

91

Анонимен

преди 10 месеца

Ако това , което казваш е вярно и киевска рус е основоположник на Русия то трябва да знаеш ,че именно те нападат България през 969/70 и я завладяват.Тъй , че от Украйна не можеш да чакаш нещо добро за нас.

90

Обективно

преди 10 месеца

КИЕВ Е ПЪРВАТА СТОЛИЦА НА РУСИЯ / КИЕВСКА РУСЬ/.ФАКТ.

89

Анонимен

преди 10 месеца

До АнонимеН 91. Украйна вече се е отказала. Зеленски няма избор и ще продължава да се бие докато ЕС и САЩ дават оръжие. Скоро всичко ще се насочи към Тайван и украйна ще се разпадне.

88

до 84

преди 10 месеца

Ами те в Русия обожават натюр морт. Гоголь го е казал.

87

АнонимеН

преди 10 месеца

СТАТИЯТА Е ПЪЛНА ИЗМИСЛИЦА , ЗАЩОТО АКО НЕ ТАЯ ГОДИНА КОНТРА НАСТЪПЛЕНИЕТО НА УКРАЙНА ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ПРЕЗ СЛЕДВАЩАТА ! УКРАЙНА НЯМА ДА СЕ ОТКАЖЕ ОТ ОКУПИРАНИТЕ ТЕРИТОРИИ НИТО ТАЯ ГОДИНА НИТО СЛЕДВАЩАТА!

86

До 83

преди 10 месеца

Не разбирам въобще защо мразите Украйна като КИЕВСКА РУС Е ОСНОВОПОЛОЖНИКЪТ НА РУСИЯ!!! КИЕВСКА РУС Е МАЙКАТА, А СЕГАШНА РУСИЯ - ПРОИЗВОДНОТО, ДЕТЕТО, КОЕТО СЕ Е СВРЪХУГОЛЕМИЛО И ИЗЯЖДА МАЙКА СИ! НЕЩО КАТО ФРАНКЕНЩАЙН. ФАКТ.

85

до 85

преди 10 месеца

Между другото водката си е много иновативно откритие. Представи си, че я нямаше и ти трябва да я "откриеш". Дали щеше да ти се получи?